icon

Hučanie v uchu

adena23
12. dec 2022

Má niekto s tým skúsenosť?aspoň niečo čo by to čo i len trochu zmiernilo

janinah
12. dec 2022

Liečba cez ORL amb.ide o čas.

strasko
12. dec 2022

Ajeeje... no ja s tým bojujem cca 5 rokov... ihneď k lekárovi, na ORL a nechať si pichnúť infúzie, ak budú ponúkať. Ak by si mala otázky, pýtaj sa... Ja to mám teda už vo fáze že ucho hučí, sluch je zhoršený a mávam pravidelné závraty...

adena23
autor
12. dec 2022

@strasko dcéra to má už asi 5 rokov.dnes mi hovorí že jej to začalo veľmi.bola chorá ,prechladnuta
Že je to neskutočne nepríjemné.nieco si aj užívala ?alebo porád nieco

strasko
12. dec 2022

@adena23 noo tak to bolo treba riešiť hneď, keď to začalo pre tými 5 rokmi. Mne zabrali infúzie, brala som asi 10 dní ambulante + tabletky na predpis. Z voľnopredajných môžete skúsiť ginko, B-komplex ale to je len podpoirná liečba, ktorú treba užívať dlhodobo, zvyšok všetko len cez lekára. žiaľ keď toto raz začne, už to býva na celý život. Môže prísť obdobie, že sa to upokojí aj na niekoľko rokov, no najčastejšie to pretrváva. Potom už jedine pracovať s psychológom a skúšať rôzne alternatívy ako TCM a pod.

adena23
autor
12. dec 2022

@strasko na začiatku bola ,ale ona je taká keď jej nepomohol viac nešla.mysl že jej to mohla vyvolať mononukleóza,potom jej to zacalo

strasko
12. dec 2022

@adena23 tak to už ti veru neviem povedať. Naozaj najlepšie, čo môže s týmto spraviť, je ísť k lekárovi.

amyweber
12. dec 2022

@adena23 mne pomohla Ayurveda , joga , a meditácia , zmena mysle a životného štýlu … ale nie je to cesta pre každého …… vyliečila som sa
( pri chorobe sa mi to vie občas vrátiť potom samo odíde )

adena23
autor
12. dec 2022

@amyweber To prvé je čo?😉

lenjaona
12. dec 2022

@adena23 mám to isté, po vybratí mandlí to lekar bude riešiť
Upchata dutina preto to je

adena23
autor
12. dec 2022

@lenjaona aká dutina.

lenjaona
12. dec 2022

@adena23 ak sa nemylim tak nosna, v case chrípky ked som casto používala jeden sprej a velmi fukala nos tak sa upchala
Robil mi prístrojom rtg dutin

adena23
autor
12. dec 2022

@lenjaona jaaj tak ty to máš od ineho

aksulim
12. dec 2022

S lekármi som to riešila zopár rokov.Bola som z toho zvuku nervózna, nemohla som spávať.Pomohlo mi testovanie na kovid.Asi po treťom testovaní sa mi uľavilo. Zrejme to bola upchatá nosná dutina.