Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu
píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor
musím sa pochváliť dnes mi prišla schválena kupelná liečba v Lučkách 😉
Jaaaj krásne zlaté Lučky.Je tam parádne, spoznala som tam tiež super babizne, že Katka?Brušné tance odporúčam, večerné tanečné procedúry taktiež, harmonikara tiež, aj čapované tmavé pivko v kaviarní a nezabudnite ísť pozrieť vodopád a divé svinky.
v apríli som bola na konizácii/krčka maternice/...výs.hys. boli zlé tak v máji mi zobrali maternicu ...spodom takže nemám žiaden rez...práve som dva týždne po zákroku je do zo dna na den lepšie ...teraz len budem dúfať aby boli dobré výs. z hys.
@kacenka78 tiež stále hovorím o Lučkach. Ale ak by som šla znova tak by som tam.chcela znova tú istú partiu.Bolo to perfektné. Tak schuti a nahlas som sa odvtedy ešte nezasmiala. Toto naše hromadné stretnutie bolo vesmírne. Krásne miesto V horách s krásnymi ľuďmi. Ach jaaaaaj zlaté dobré Lúčky.
za sedem dní 🙂 Lúčky 😉
trošku ti závidííííííím...🙂...ale teším sa s tebou bude ti určite super...🙂

@erulka77 Ahoj..chcem ti len napisat ze krcok drzi na maternici mne najprv operovali krcok a ten ukazal po hystologii ze je napadnuta aj maternica rakovinovymi bunkami... takze mi vybrali aj to ... tiez mi teraz po dvoch mesiacoch bral lekar ster z vajecnikou lebo tie boli zdrave a nechali mi ich....