icon

Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu

mojka2310
25. jan 2013

píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor

erulka77
18. jún 2014

@saloma38 skoda

erulka77
18. jún 2014

uz len 4 dni 🙂

erulka77
18. jún 2014

@saloma38 napisem ty ako bolo 😉 😉 😉

saloma38
19. jún 2014

@erulka77 tak ti prajem prijemny pobyt a napis ako bolo... 🙂

erulka77
19. jún 2014

@saloma38 dakujem určite napíšem 🙂 🙂 🙂 🙂

saloma38
20. jún 2014

@erulka77 ahoj chcela som sa este spytat ides do kupelov cez pnku alebo sa da ist aj cez dovolenku....

erulka77
20. jún 2014

@saloma38 ja som na pn uz od februara takze pn ale urcite sa da aj na dovolenku si myslim

erulka77
25. jún 2014

@erulka77 ahoj posielam ty pozdrav z lucok mozes sa tesit je tu krasne aj prodecedury su fajn a a strava ujde 😉 😉 😉

erulka77
25. jún 2014

@saloma38 ahoj poslala som sama sebe pozdrav z lucok och neviem to vymazat je tu krasne procedury fajn aj strava ked tak pytaj sa ak budem mat cas odpisem je tu aj net ahoj

ivula151
25. jún 2014

prosííííím poradte mi kam do kúpelov po operácii maternice....neviem sa rozhodnúť medzi Bojnicami /čo mám najbližšie k svojmu bydlisku/ a Lúčkami. /ktoré sú vraj najlepšie/...dakujem...🙂

saloma38
26. jún 2014

@ivula151 jaodchadzam 18.7 do Lucok a tesim sa ....

saloma38
26. jún 2014

@erulka77 ahoj vcera som tam volala takze uz viem ze budem ubytovana v Choci.., a idem na dovolenku tam ze nemusi byt vystavena pnka ... skoda ze sa tam nestretneme.., daj mi vediet ake tam je pocasie lebo ja sa uz pomaly balim hoc mam nato este dva tyzdne ale povetcinou mam na zabalene veci na teple pocasie..,.

erulka77
27. jún 2014

@saloma38 tu je chladnejsie pocasie lebo tu je to pri horach takze urcite aj teplejsie veci

mojecoolky
3. júl 2014

dnes mi operovali manželku .... odniesla si to maternica a jeden vaječník ☹ . Dúfam, že to bude už len OK, aspoň podľa toho, čo tu píšete tak si myslím, že to OK bude. Dámy, niektoré tu píšu, že sa cítia také prázdne ... neberte si to tak, Žijete a s tým (či vlastne bez toho) sa žiť dá. Prajem vám pekný život už bez komplikácií. Užívajte si koľko sa len dá 🙂

saloma38
3. júl 2014

@mojecoolky drzim prsty a skore uzdravenie manzelke.. ja si po styroch mesiacoch uz ani nespomeniem na operaciu a ten pocit davno presiel... zivot mi bezi dalej a je este krajsi lebo viem ze rakovina odisla a som zdrava... a hlavne sa tesim o dva tyzdne do kupelov lebo mi pomozu este viac ako to pisali iny....🙂

mojecoolky
4. júl 2014

@saloma38 práve som telefonoval s manželkou .... už je to vraj lepšie ako včera večer pár hodín po operácií ...... saloma38 drž sa .... a vlastne všetky baby: DRŽTE SA!!! 🙂 a v živote už len to naj 🙂 a veľa zdravíčka 🙂
v kúpeľoch Ti želám hlavne, aby si natrafila na dobrú partiu a perfektne si zrelaxovala

saloma38
4. júl 2014

@mojecoolky kazdym dnom bude manzelke lepsie a lepsie hlavne nech sa doma nenahli s pracami...joj to presne chcem aby som natrafila na dobru partiu v kupeloch to je zaklad relaxacie aj oddychu tam mam 39 rokovtak dufam ze tam budu moje rovesnicky ....drzim prsty manzelke viem co preziva presla som si tym ..🙂

staford
4. júl 2014

cca koniec septembra idem na liečenie do Nimnice nejde náhodou niekto napr. z Ba alebo okolie šli by sme spolu, inak sa cítim dobre nič ma neboli všetko ok 🙂

mojecoolky
4. júl 2014

@saloma38 domáce práce nie je problém .... má pri sebe troch chlapov (17, 22 a 44) 🙂 tak to hádam zvládneme 🙂

saloma38
12. júl 2014

Uz len 5 dni a odchadzam do kupelov Lucky....🙂

saloma38
12. júl 2014

@erulka77 ahoj uz si sa vratila z kupelov? napis ako bolo....🙂

ivula151
4. aug 2014

babenky ...idete niektorá v septembri do kúpelov Lúčky?...

erulka77
14. okt 2014

@saloma38 ahoj ako bolo v kupelochh?????

saloma38
20. okt 2014

@erulka77 ahoj...v kupeloch bolo super pocasie premenlive ale dalo sa boli sme dobry kolektiv ...procedury velmi pomohli co sa tyka po zdravotnej stranke...bola som spokojna ale tri tyzdne mi tam bolo dlho🙂....

stockeraust
14. nov 2014

@mery73 aj mne to robili laparoskopicky ,prvý den nebol nič moc ale potom som chodila lepšie ako ženy čo mali rez,ja som bola operovaná v TO hospitalizácia je tam 6dní po laparoskopickej a7dní po klasickej operácie rezom ,personál tam bol super naozaj by som nemala čo vytknúť lekárom ani sestričkám iba sa im poďakovať za dobrú starostlivosť ,každý zákrok má aj pre aj proti ale laparoskopicky je to šetrnejšie si myslím lebo predsa nemáš rez a aj ten bolí ,tak o jednu bolesť menej,želám nech ti to dobre dopadne a nech sa o teba tiež tak dobre staraju

erulka77
20. nov 2014

Caute od operacie 9 mesiacov a v utorok ma caka dalsia asi že...endometrialna cysta 4 cm ☹☹☹

erulka77
9. dec 2014

tie kupele by som ešte brala 🙂

lenkabaldar
10. dec 2014

ahojte ja som styri mesiace po hyster. a v pohode aj ked na zaciatku boli komp. hnisala mi rana a to s toho dvovodu ze som trosku 🙂 pri tele hihi ale teraz ok 🙂 urcite lepsie ako pred tym mala som obrovsky myom a nasledkom toho silne menzesy s velkymi stratami krvi takze asi viete ake to je neprijemne som rada ze uz to mam za sebov a zatial nemam ziadne navaly a dufam ze ani nebudu nemate sa baby coho bat majte sa krasne 🙂 🙂 🙂

erulka77
10. dec 2014

@lenkabaldar ahoj a vajecniky mas?

lenkabaldar
10. dec 2014

@erulka77 ano mam