Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu
píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor
uz len 4 dni 🙂
prosííííím poradte mi kam do kúpelov po operácii maternice....neviem sa rozhodnúť medzi Bojnicami /čo mám najbližšie k svojmu bydlisku/ a Lúčkami. /ktoré sú vraj najlepšie/...dakujem...🙂
@erulka77 ahoj vcera som tam volala takze uz viem ze budem ubytovana v Choci.., a idem na dovolenku tam ze nemusi byt vystavena pnka ... skoda ze sa tam nestretneme.., daj mi vediet ake tam je pocasie lebo ja sa uz pomaly balim hoc mam nato este dva tyzdne ale povetcinou mam na zabalene veci na teple pocasie..,.
dnes mi operovali manželku .... odniesla si to maternica a jeden vaječník ☹ . Dúfam, že to bude už len OK, aspoň podľa toho, čo tu píšete tak si myslím, že to OK bude. Dámy, niektoré tu píšu, že sa cítia také prázdne ... neberte si to tak, Žijete a s tým (či vlastne bez toho) sa žiť dá. Prajem vám pekný život už bez komplikácií. Užívajte si koľko sa len dá 🙂
@mojecoolky drzim prsty a skore uzdravenie manzelke.. ja si po styroch mesiacoch uz ani nespomeniem na operaciu a ten pocit davno presiel... zivot mi bezi dalej a je este krajsi lebo viem ze rakovina odisla a som zdrava... a hlavne sa tesim o dva tyzdne do kupelov lebo mi pomozu este viac ako to pisali iny....🙂
@saloma38 práve som telefonoval s manželkou .... už je to vraj lepšie ako včera večer pár hodín po operácií ...... saloma38 drž sa .... a vlastne všetky baby: DRŽTE SA!!! 🙂 a v živote už len to naj 🙂 a veľa zdravíčka 🙂
v kúpeľoch Ti želám hlavne, aby si natrafila na dobrú partiu a perfektne si zrelaxovala
@mojecoolky kazdym dnom bude manzelke lepsie a lepsie hlavne nech sa doma nenahli s pracami...joj to presne chcem aby som natrafila na dobru partiu v kupeloch to je zaklad relaxacie aj oddychu tam mam 39 rokovtak dufam ze tam budu moje rovesnicky ....drzim prsty manzelke viem co preziva presla som si tym ..🙂
cca koniec septembra idem na liečenie do Nimnice nejde náhodou niekto napr. z Ba alebo okolie šli by sme spolu, inak sa cítim dobre nič ma neboli všetko ok 🙂
@saloma38 domáce práce nie je problém .... má pri sebe troch chlapov (17, 22 a 44) 🙂 tak to hádam zvládneme 🙂
Uz len 5 dni a odchadzam do kupelov Lucky....🙂
babenky ...idete niektorá v septembri do kúpelov Lúčky?...
@mery73 aj mne to robili laparoskopicky ,prvý den nebol nič moc ale potom som chodila lepšie ako ženy čo mali rez,ja som bola operovaná v TO hospitalizácia je tam 6dní po laparoskopickej a7dní po klasickej operácie rezom ,personál tam bol super naozaj by som nemala čo vytknúť lekárom ani sestričkám iba sa im poďakovať za dobrú starostlivosť ,každý zákrok má aj pre aj proti ale laparoskopicky je to šetrnejšie si myslím lebo predsa nemáš rez a aj ten bolí ,tak o jednu bolesť menej,želám nech ti to dobre dopadne a nech sa o teba tiež tak dobre staraju
Caute od operacie 9 mesiacov a v utorok ma caka dalsia asi že...endometrialna cysta 4 cm ☹☹☹
tie kupele by som ešte brala 🙂
ahojte ja som styri mesiace po hyster. a v pohode aj ked na zaciatku boli komp. hnisala mi rana a to s toho dvovodu ze som trosku 🙂 pri tele hihi ale teraz ok 🙂 urcite lepsie ako pred tym mala som obrovsky myom a nasledkom toho silne menzesy s velkymi stratami krvi takze asi viete ake to je neprijemne som rada ze uz to mam za sebov a zatial nemam ziadne navaly a dufam ze ani nebudu nemate sa baby coho bat majte sa krasne 🙂 🙂 🙂
@lenkabaldar ahoj a vajecniky mas?
@erulka77 ano mam

@saloma38 skoda