Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g
Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....
chcem sa opýtať či neviete alebo nemáte skúsenosti, pomáhajú vysoké dávky vitamínu C aj na iné ochorenia ako rakovina? moja mamina je v bdelej kóme a jedna známa mi poradila skúsiť práve toto... vraj bol prípad keď sa po takejto liečbe pacient prebral.
@amadora tak toto fakt neviem. Skúste si toto prečítať. http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf
@amadora Pri veľkých dávkach vitamínu C treba piť veľa tekutín, čo v prípade osoby v bdelej kóme nemusí byť dosiahnuteľné. Ináč je to dobré, aj keď veľa lekárov je skeptických, ale sú proti. Ja sama som na jeseň absolvovala kúru v počte 6 infúzií a nemala som v zime ani len nádchu...
Tak to by mohlo stačiť (1,5 až 2 litre?), ak má v krvi v poriadku parametre, ktoré hovoria o stave ladvin, tak by stálo za to skúsiť to. Závisí od lekára, či je ochotný podať tie infúzie a v akom množstve... Môžeš mi pripade ďalšieho záujmu písať aj na mail hajnalka.liptakova@gmail.com
@almirsfamily Dobrý den, vedeli by ste mi prosím poradiť kde ste zohnali tie Pascoe infuzne davky C?
Dakujem.
V Rakúsku. Pre mamičku, ale ešte nám zostali.
Áno v lekárni, niekde chcú recept. Kupovali nám ich známi, podľa toho kam išli.
Ak môžem odporučiť tak z Nemecka je to aj s poštovným lacnejšie. http://www.apondo.de/produkte/redirect?productN... Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti. Do troch pracovných dni to máte na Slovensku...
@almirsfamily dakujem velmi pekne..kolko sa plati postovne?...a je tato znacka dobra?
@evadek Ja som objednávala po 50 ampuliek a vtedy poštovné bolo cca 50€. Platilo sa to prevodom na účet. Pokiaľ viem tak iné ani nezoženiete.
@almirsfamily daKUJEM...to postovne je zakazdym tych 50 eur?..je jedno kolko si objednam ?...a pomohlo to vo vasom pripade?...a ako ste to davkovali?...dakujem za pomoc
dobry den,ak by mal niekto záujem mám vitamín C od firmy Pascoe - balenie 7,5g. 20ks . predám za 5€/ks.
exp.:03/2016
@adam1155 dobrý deň.
Mám záujem. Prosím , kontaktujte ma na. : zuzana.tallova@gmail.com
ahojte..Viete ako aplikovat v akej davke zacat u pacienta asi 85 kg....rakovina prostaty..metastazy kosti..lymf. uzlin?...
Mame kupene infuzky....a rozmyslam aka je startovacia davka a ako zvysovat....Kto ma skusenosti..tak dakujem za pomoc
Aj mne po maminke zostalo 31 ampuliek infúzneho vitamínu Pascorbin 7,5 g na ampulku. Expirácia je 06/2016. Cena za jedno balenie je 12 €, pri kúpe všetkých balení je poštovné zdarma. Ak by mal niekto záujem, píšte prosím IP. Pri odbere všetkých ampuliek pribalím aj polkilové balenie sušenej Arónie, originál z obchodu, veľmi vhodné pre onkopacientov. Monika
Ahojte, prosim Vás máte ešte niekto tie vitaminy C? alebo kde ich kupujete? dakujem
@zustek9 Ja už nemám. Dá sa kúpiť aj v lekárni, ale tam stojí ampulka 25 €. Skús pohľadať cez google, určite nájdeš na nejakom bazári v ponuke za polovičnú cenu, možno aj za menej. Hľadaj Pascorbin alebo Injektopas. Je to to isté, ale jedno sa predáva tuším v Rakúsku a druhé v Nemecku.
Môžem zabezpečiť z Nemecka Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g 10EUR/ks + doprava po Slovensku
mam zaujem dakujem kedy by to bolo mozne dostat_a kolko ja dorava?
Kolko stoji?

Dobrý deň, ja mám na predaj 53 ampuliek vitamínu C 7,5g /50ml firma Pascoe/D.
Exp: 05/2016 - 23x, 08/2016 - 20x, 09/2016 - 10x. V prípade záujmu píšte almirsfamily@gmail.com