icon

Invisalign verzus fixný strojcek

kinapoka
20. jún 2023

Aký máte názor na invisalign strojček. Je rovnako účinný alebo účinnejší ako fixný strojček? Vyriešil niekomu invisalign problém, ktorý sa už fixným strojčekom nedal vyriešiť?

Strana
z2
patka06
6. jún 2024

@majuskaemka dieťa by som drôtikovým netrápila, neviditeľný je lepšia a praktickejšia voľba

majuskaemka
7. jún 2024

@motolica zodpovednost nema asi zlu, a nam uz dvaja lekari povedali, ze s drotikovym to bude nadlho a teda obaja odporucali hlavne tento priesvitny....a ja nechcem aby mi 3-4roky mala drotovu hubu :( bojim sa tohto priesvitneho, velmi...hlavne toho vyberania....ale laja ma to, ze do roka a pol bude mat pekne zubky

motolica
7. jún 2024

@majuskaemka keď vám povedali ortodontisti, tak neváhajte, dajte priesvitný 🙂nebojte sa , nie je to nič hrozne fakt, proste zvyk a už to bude po čase robiť automaticky, vyberanie,vkladanie,čistenie,zúbky bude mat krásne ....veľa ľudí ma strašilo a nič z tých katastrofických scenárov sa nekonalo a moje zuby si videla ake boli hrozne 😅😅 a odporúčajú vám ktorý? Invisalign alebo Spark?

majuskaemka
8. jún 2024

@motolica teraz co sme u pani dr tak robia spark.

buffinko
5. aug 2024

@majuskaemka ahoj, ktora klinika prosim robi spark? Dakujem.

rainee
4. júl 2025

Ahojte prispieva nieco aj poistovna na tie strojceky aspon pri detoch do 18r? Ma ide prekotit z tej ceny, vychadza nam to okolo 4000e.

Strana
z2