Invisalign verzus fixný strojcek
Aký máte názor na invisalign strojček. Je rovnako účinný alebo účinnejší ako fixný strojček? Vyriešil niekomu invisalign problém, ktorý sa už fixným strojčekom nedal vyriešiť?
@motolica zodpovednost nema asi zlu, a nam uz dvaja lekari povedali, ze s drotikovym to bude nadlho a teda obaja odporucali hlavne tento priesvitny....a ja nechcem aby mi 3-4roky mala drotovu hubu :( bojim sa tohto priesvitneho, velmi...hlavne toho vyberania....ale laja ma to, ze do roka a pol bude mat pekne zubky
@majuskaemka keď vám povedali ortodontisti, tak neváhajte, dajte priesvitný 🙂nebojte sa , nie je to nič hrozne fakt, proste zvyk a už to bude po čase robiť automaticky, vyberanie,vkladanie,čistenie,zúbky bude mat krásne ....veľa ľudí ma strašilo a nič z tých katastrofických scenárov sa nekonalo a moje zuby si videla ake boli hrozne 😅😅 a odporúčajú vám ktorý? Invisalign alebo Spark?
@motolica teraz co sme u pani dr tak robia spark.
@majuskaemka ahoj, ktora klinika prosim robi spark? Dakujem.
Ahojte prispieva nieco aj poistovna na tie strojceky aspon pri detoch do 18r? Ma ide prekotit z tej ceny, vychadza nam to okolo 4000e.

@majuskaemka dieťa by som drôtikovým netrápila, neviditeľný je lepšia a praktickejšia voľba