Išli by ste na pohotovosť s narazeným členkom?
Isli by ste na pohotovosť s boľavým clenkom? Keď som bola s malym v detskom kútiku šmyklo ma tam na takom trojuholníku na šmýkanie😂a buchla som si členok. Trochu ma boli, cítila som to hlavne pri šoférovaní a keď si na to zatlacim tak to boli. Inak je to v pohode, nic hrozne. Ale muz mi vravi že by som mala ist na pohotovosť a trochu posimulovat aby z toho bolo nieco z poistky ktorú platíme. (Pred dvoma rokmi som tiež spadla ale horsie ale tiež mi nic iné nebolo a boli z toho celkom fajn peniaze na to že to nic vazne nebolo) ale je mi to trápne prist tam a robit sa ako veľmi to boli. Isli by ste?
Ja som takto išla na druhý deň a vermi bolesť sa mi vystupňovala a skončilo to mesačným liečením určite čím skôr zajdi k lekárovi aspoň ti to pozrie
Ja som sa hanbila ist na pohotovost s buchnutym malickom na nohe. A nakoniec som ho mala zlomeny, odstaval mi od ostatnych prstov, a museli mi ho 2x napravat. Ale chapem tvoje obavy. Po tom, ako som v tehotenstve mala take bolesti nohy, ze som s nou nemohla bez pomoci pohnut, a zavolala som si sanitku, a ti ma zdzubali, ze som mala prist taxikom, tiez si 2x rozmyslim, ci tam ist.
Za mňa nenormálne takto vymýšľať a blokovať lekárov. Nemám slov, mozete sa hanbit
Šla som na úrazovku s členkom viac krát. Raz som ho mala len jemne podvrtnuty a natiahnuté väzivo. Nič strašné, no nemohla som vykonávať prácu a ani ísť na športové preteky, a keďže som sa bála (po skúsenostiach s manzelivym úrazom členka, ktory bagatelizoval , a nakoniec z toho bola zlomenina s problémami aj do budúcna), tak som šla. Liečenie 14 dní a poistka vyplatená z diagnózy "pomliazdenina členka" za deň liečenia úrazu mam 20 eur. Co som aj dostala.
Druhý krát som si členok veľmi škaredo vyvrtla pri tréningu. Vtedy som mala 3 týždne dlahu. Noha modrá, opuchnuta ako lopta, plus rehabilitácie. A ešte ďalšieho pol roka som cítila pri určitých pohyboch bolesť. Vyplatene som tiež opäť maká hoc " len" za 3 týždne liečby, aj keď reálne som po lekároch chodila viac.
Maju na to svohe tabuľky. Ja som však k lekárovi šla vždy vtedy, keď to určitým spôsobom Ohrozovalo prácu, či môj aktívny život. Pretože občas radšej ísť a presvedčiť sa, že noha bude ok, ako neskôr dlhodobo riešiť predtým nezshojeny úraz

Máte zahrnuté v poistke aj psychiatrické sedenie ??? Lebo toto normálny človek nevymysli a normálny človek nezavesi na net......