icon

Je angina bez teplôt normálny priebeh choroby?

sasa223
9. sep 2019

Prosim vas babi,
Potrebujem radu. Vcera som sa nasla hrcku na krku tak som isla na druhy den k lekarovi. Moja doktorka mi povedala ze mam anginu a ze mam uzliny a zväcene mandle. Lenze ja nemam teplotu a ani sa necitim byt chora. Ako je to mozne? Pomozte mi

Strana
z2
yollanda
9. sep 2019

@sasa223 ja onoho času keď som mala ešte mandle, tak som mala vkuse angíny bez teploty, bez únavy.

sasa223
autor
9. sep 2019

Babi DAKUJEM VAM !! Hrozne ste mi pomohli🙂

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
skvrnka14
9. sep 2019

mala som raz takú podobnú "angínu" či čo to bolo :D hrdlo ma prvý den nebolelo skoro vôbec (fakt len velmi malinko som ho citila počas celej choroby) ale mandle som mala zväčšené a na nich biele bodky... ďalšie dva dni (to bol vikend) sa pridala teplota do 38 a takisto tá hrčka = uzlina a bolela ma dosť celá oblasť pod sánkou.. šla som k lekárke a bum hnisavá angína a antibiotiká na 10 dní :D teplotu som už nemala...
doma som mohla zostať len 2 dni, takže som potom šla do školy a po páru dňoch ten hnis z mandlí zmizol a bola som ok 🙂 takže tie atb boli potrebné

sasa223
autor
9. sep 2019

@skvrnka14 dakujem moc

skvrnka14
9. sep 2019

@sasa223 zasvieť si do hrdla baterkou na mobile a uvidiš či tam maš hnis a či su zvačšene

minyminy
14. máj 2021

@lenka2710 a dostala si aj atb? Mala si aku anginu? Bakterialnu ci virusovu? Dik

lenka2710
15. máj 2021

@minyminy bakteriálnu

Strana
z2