Je dojčenie prekážkou pre očkovanie proti chrípke?
Ahojte,
Je dojcenie kontraindikácia pre očkovanie? Môžem sa dať zaočkovať aj keď dojcim?
A znamená to, že aj dieťa je chránené? Alebo v tomto prípade to neplatí (ma 10 mesiacov h
@jaass jasné ďalší úspešný absolvent vysokej školy života.
Tak do budúcna pozor aj na ten Paralen a keď ti niečo bude nezabudni sa liečiť vodkou, bylinkami a nech ťa nenapadne ísť k lekárovi aby ti náhodou nepredpisal nejaký bordel.
@jaass a inak ukážkové správanie antivaxera prečítať si 2 vety a reagovať a myslieť si že všetko chápe... Len si prečítaj celý môj príspevok a potom reaguje.
@44janica44
netreba na ňu reagovať. asi sa nestihla vybúriť v čase covidu, tak to teraz dobieha 😉
veď tie jej hlášky nemajú úroveň.
@44janica44 opakujem, označiť niekoho za antivaxera dokáže len prízemný človek 🙂 čo viac napísať, len toľko, že vďakabohu, že ta osobne nepoznám 🥲🫠
@jaass a čo si? Odmietať vakcíny = antivaxer... Ak nerozumieš významu toho slova, pouzi Google.
Proti chrípke sa môžeš aj keď kojis, aj keď si tehotná. Píšem ako tehotná, čo sa dáva každý rok a mám to odobrene lekármi.

@luliu antivaxer, ovca, že rozprávam samé hlúposti a že mám úbohé názory. Toto si dovolíš napísať o žene ktorú nepoznáš? To je fakt sila ;)