icon

Je dojčenie prekážkou pre očkovanie proti chrípke?

hruska91
30. sep 2024

Ahojte,

Je dojcenie kontraindikácia pre očkovanie? Môžem sa dať zaočkovať aj keď dojcim?

A znamená to, že aj dieťa je chránené? Alebo v tomto prípade to neplatí (ma 10 mesiacov h

Strana
z2
jaass
1. okt 2024

@luliu antivaxer, ovca, že rozprávam samé hlúposti a že mám úbohé názory. Toto si dovolíš napísať o žene ktorú nepoznáš? To je fakt sila ;)

44janica44
1. okt 2024

@jaass jasné ďalší úspešný absolvent vysokej školy života.
Tak do budúcna pozor aj na ten Paralen a keď ti niečo bude nezabudni sa liečiť vodkou, bylinkami a nech ťa nenapadne ísť k lekárovi aby ti náhodou nepredpisal nejaký bordel.

44janica44
1. okt 2024

@jaass a inak ukážkové správanie antivaxera prečítať si 2 vety a reagovať a myslieť si že všetko chápe... Len si prečítaj celý môj príspevok a potom reaguje.

mondolina
1. okt 2024

@44janica44
netreba na ňu reagovať. asi sa nestihla vybúriť v čase covidu, tak to teraz dobieha 😉
veď tie jej hlášky nemajú úroveň.

jaass
1. okt 2024

@44janica44 opakujem, označiť niekoho za antivaxera dokáže len prízemný človek 🙂 čo viac napísať, len toľko, že vďakabohu, že ta osobne nepoznám 🥲🫠

luliu
1. okt 2024

@jaass a čo si? Odmietas vakcíny? Rozprávaš, že sú zle, plne humusu a škodia? Radis ostatným, aby neockovali? Takže si proti očkovaniu alebo sme to viaceré nepochopili?

44janica44
Autor odpoveď zmazal
44janica44
1. okt 2024

@jaass a čo si? Odmietať vakcíny = antivaxer... Ak nerozumieš významu toho slova, pouzi Google.

mondolina
1. okt 2024

@jaass
ty vieš čo je antivaxer? 🤣
fakt si inteligent na pohľadanie.

michaela329
1. okt 2024

Proti chrípke sa môžeš aj keď kojis, aj keď si tehotná. Píšem ako tehotná, čo sa dáva každý rok a mám to odobrene lekármi.

jaass
1. okt 2024

@mondolina Ah jaj, ako had. Zbytočne na teba reagovať ;) absolútne nevieš citat?

mondolina
1. okt 2024

@jaass
ty nevieš čítať a rozmýšľať.
hovoríš " označiť niekoho za antivaxera dokáže len prízemný človek"
dala som ti definíciu antivaxera- vidíš tam nejakú urážku? 😉 ešte stále nič?

mirka468
9. nov 2024

@jaass ahoj píšem ti že čítam ohlsdne vakcíny ba chrípku vo píšeš či je ti tak že je tam bordel

Strana
z2