Je mi zle po alkohole
Ahojte nie som zvyknutá piť, včera som si dala zopár kališkov, vôbec ma nemotalo, nebolo mi ani zle, proste aj som sa chovala ako triezva. Pritom ako som pila, som aj jedla, ale aj to boli také blbosti pizza čipsy... No zaspala som v noci okolo 3 a už hore o 6 takže moc som sa nevyspala, ráno ma prehnalo, ale teraz proste mi je zle, každú chvíľku mam pocit ze budem vracit, pod jazykom cítim taky zvláštny tlak ako pri vracaní 😂😂😂 žalúdok mam taky zvláštny necítim nejakú tazobu alebo co ale je tam niečo 😂 co mi pomôže? Ďakujem
Tak určite sa poucin, teraz som si dala ozaj po dlhej dobe ale neberiem to ze skm to prehnala, len asi to jedlo to ešte zaťažil tie blbosti
Ako uz pisu niektore,ak nezvladnes vychadzku,poriadne vetraj,nech mas cerstvy vzduch,mne pomahala aj cola,ale pit pomaly a po duskoch (inak colu nepijem),tiez sprcha a este dospat “opicu”…tento stav poznam,preto som uplne prestala pit,dam si mas pohar/dva vinka alebo poharik kvalitnej domacej,inak nic…
uff, mlieko by som neriskovala, ak ma niekto malo kyseliny ( mato mnoho ludi ), mlieko by to zabilo. navyse sposobuje nedovieranie zvieraca na zaludku.
Ibalgin by som tiez neriskovala, je to tazky liek, alkohol sposobuje poskodenie pecene ( samozrejme zvycajne nie pri obcasnom piti ), ale teda je riziko kombinovat alkohol s liekmi ( zvlast takymito ) a teda este nemusi byt z tela uplne vyluceny.
ta Bystrinka, kola a pod. urcite dieta.
ozaj, hovori sa, ze kuracia polievka je vyborna na nevolnost, tak aj to sa da skusit.
a pretrpiet. vela tekutin. oddychovat. ak sa da, mozno si este pospat.
ano, vychadzak je tiez fajn - cerstvy vzduch nkdy nie ej na skodu.
mne ked je zle od zaludku,a le teda pri crevnej chripke, tak su mi dobre na jedeneie piskoty s ciernym nesladenym cajom. no nie kazdemu to sadne.
Ako znies ako 18ka co prvykrat pila a potrebuje sa tym pochválit.
Mne pomaha Ibalgin a Coca Cola... Co pomoze tebe, na to prides vekom a skusenostami 💁♀️🤣
Vela cistej vody pomaha
máš pokazený žalidok,pravdepodobne z jedla. často pomože žut žuvačku.
áno i coca cola velakrát pomože.
@kitycat neviem z čoho usudzujes že sa niečím potrebujem chváliť, alebo z čoho si usúdila že mám 18, predovšetkým som sa pýtala na rady, čo pomáha na zaťažený žalúdok po požití alkoholu .. A nepotrebujem múdre reči
dala som si vývar zazvorový čaj a bolo lepšie aj som si pospala, pár krát ma ešte prehnalo ale už je ako tak dobre. Hlava ma našťastie nebolelo takže mi nebolo treba žiadne lieky od bolesti. Ale všetkým ďakujem za rady.. Určite pomohli.
@nikusiak9 ako treba vedieť piť?

Dobrý by bol slepačí vývar ale viem nie je nedeľa tak skús bystrinku alebo vyproštovak.