Je môj antigénový domáci test pozitívny?
Dobry den, je pozitivny tento test? Asi budem musiet ist kupit dalsi 🤷♀️

Ano je pozitivny
A nie je to jedno? Ved uz nie su ziadne obmedzenia...ak sa citis chora - ostan doma
Je pozitívny
celkovo su obe ciarky slabsie. je to este v limite? lebo ta kontrolna je svetla, ale mozno je to fotkou. vyzera pozitivny, ak potrebujes ist do prace alebo k rodine atd, tak si radsej kup dalsi
ano, vsetko v limite. pojdem este dalsi kupit
@rachel36a bola som rano v praci, preto mi to nie je jedno. Viem, ze nie su obmedzenia uz.
Áno aj slabučká čiarka značí pozitivitu
Ano je pozitivny... len asi nie si vysoko infekcna, zatial, alebo ani nebudes... moje decka teraz druhe-tretie kolo boli pozitivne len jeden den a aj to slabo... proste uz mali imunitu...
Aj podla mna je pozitivny.
Skore uzdravenie ☺️
@eliska105 Dakujem 🙂
A neviete ako je to teraz, ci mam cakat kym budem mat negativny test alebo mozem ist do prace aj ked mi ukazuje pozitivny? 🤷♀️Priznaky nemam, akurat obcas zakaslem a mam taky hlas akoby do hrnca som rozpravala.
Dnes uz nie je vobec povinna karantena...s kovidom mozes kludne chodit vsade ...nemusíš byt vobec doma...ja osobne som ale vzdy počkala na negatívny test...

Podla mna je to pozitivne aj ja som mala taku slabu druhu ciarku a mala som covid