Je môj Covid test pozitívny?
od štvrtka som chorá a ráno mi takto vyšli dva testy rovnakej značky - tretí bol inej značky a bol úplne negatívny.. neviem čo si myslieť :/

Ano
je pozitivny.vlastna skusenost
Kazdy test je iny- kazdy ma inu senzitivitu. Skusila by som mozno este zajtra.
Ano
Určite je pozitív.
Obidva sú pozitívne... A 3. si nedala foto
Je pozitivny. Bohuzial, zachytnost AG testov je pri Omicrone znizena.
Zavolaj doktorke, cez korona.gov sa prihlás na PCR a budeš múdrejšia.
@loliki dnes som bola na PCR, podvečer som dostala termín takže uvidíme 🙏🏻
Ja som tak mala, doma mi furt tieto testy vykazovali pozitivitu. Ale pcr negat. Mne dr povedala, že zjavne reagoval na iný vírus,. kedze som v tom čase bola chorá. že tieto testy zvyknu zachytiť. Ale, uvidíš ako ti vyjde PCR
Testy reagujú aj na iné vírusy, takže pcr a budeš si istá. Každopádne, ak máš príznaky, je úplne jedno, či omrikon, či bežná, obyčajná chrípka, myslím, že dodrz liecbu😉
@janai1 toto je tretí
@maciatkolulu určite dodržím :/ je to take zvláštne, čiastočne dúfam v prekonanie a čiastočne sa bojím..
Si aj očkovaná?
Určite áno, maš aj nejaké príznaky?
@loliki nie som.
@ivanka12311 silne bolesti hlavy, ako migréna, pálenie očí, škriabanie v hrdle, teplota 37,3 - 3 dni.. dnes už klesla cez deň
Pozitívne určite
My sme mali dva dni teploty, bolesti krížov, hlavy... ale ako zmizli horúčky tak už bolo dobre.
Skore uzdravenie prajem
@jjanulienka ďakujem 🙏🏻
Skoré uzdravenie 🤗💕u nás v rodine ešte nikto nikdy kovid nemal,sme aj očkovany...deti sme nedali nedáme..ako tiež by ma zaujímalo ako to znášajú deti a hlavne v noci? 🤍
@ivanka12311 moja dcéra mala 1. Den bolesti hlavy, teploty 38, v noci sa strašne potila, potom ďalšie 2-3 dní teplota do 38. A všetko jej asi týždeň chutilo ako mydlo a vonalo ako pokazené vajcia
Manzel mal takyto atg test a pcr bol negat.....
@ivanka12311 moj 9r. Mal jeden deň teploty, nič viac vôbec ani sopel nič. Mala bude mat 2 v marci jej nebolo absolútne nič. Tie deti to super zvládajú našťastie ☺️
Ahoj aj mne tak vyšiel a to som mala nádchu iba .Pcr bol negatívny .Zachytil iný druh vírusu .Držím palce
Mne napríklad antigen nezachytil a to už som mala horúčky ale keďže bol syn pozitívny išla som na pcr a ten bol pozit
@jjanulienka @sense ďakujem baby ukľudnili ste ma že deti to zvládajú trošku lepšie, u nás to nemal naozaj nikto ani z dospelých.Strach mám že to dcéra dotrepe zo školy 😑
@jjanulienka potvrdzujem tvoj nazor..moji mali tiez 1 den zvysenu teplotu..kvoli tomuto vsetky opatrenia???? nech sa strcia.absolutne zbytocna 10dnova karantena, neprimerane dlha vzhladom na priebeh.

Áno