icon

Môže ísť o falošne pozitívny test?

cukriceeek
19. sep 2013

robila som si vela testov, ale rozne znacky...mam 5 pozitivnych, ale vsetko len jedna znacka...ostatne znacky negativne...co si mam o tom mysliet? zle testy? alebo?

jenny6
•
19. sep 2013

A aký test si si robila? Ja mám skúsenosti, že mama test je citlivejší ako iné a ukáže ti skôr.. Počkaj 2 dni (ja viem, že je ťažké čakať 😉 ) zopakuj test a ak bude čiarka tmavšia, je to jasné. Držím palce 🙂

mamina2208
•
19. sep 2013

presne ako píše jenny6 mamatest je citlivejší, ja som si robila dva a obidva som mala pozitívne a dr mi vten deň potvrdil že som 4+4tt. skús o dva tri dni ráno urobiť test.

magica78
•
19. sep 2013

ak si mala testy inej citlivosti viac ako 10 tak ti nemusi ukazat az o par dni a taktiez je treba ho robit rano ked mas koncentrovany moc .

dimitra
•
20. sep 2013

no ja som si robila aj ten 10 po meskani ms a neukazal mi a lacny test mi v ten den ukazal dve ciarky aj ked jedna slabunka. Takze nie vsetko drahsie je aj lepsie.

mimka11111
•
20. sep 2013

testy môžu byť zlé, aj nemusia....mala som dva rôzne druhy testov, obidva mi vyšli pozitívne, slabo a tehotná som nebola, taktiež som ani nemala žiadnu cystu, vraj aj pri hormonálnej poruche toto môže byť možné...asi počkaj pár dní a skús testnúť s inou značkou, vela šťastia 😉

moniciak
•
20. sep 2013

Ja som mala 2 pozití+vne keď mala malá asi rok a potom som dostala menštruáciu, ešte v ten mesiac som šla na vyšetrenie anebola som... Moja gynekologička povedala, že testy môžu byť aj zlé, ale až 5??? 🙂

lucinkab
•
20. sep 2013

5 pozitívnych testov už nebude náhoda....ja som si kupila 10tkovy mama test a mala som //, a na druhy den dake dr. max 10tkovy a bol ledva duch... kazdy test ukazuje inak...skus zajtra 🙂