icon

Je možné použiť Uniflox aj do nosa?

14. feb 2025

Dobry den, je naozaj mozne pouzit uniflox aj do nosa?
Dakujem

Strana
z2
taktotedanie
14. feb 2025

@anavixy ja mam spoluziacku pediatricku, ktora nepredpisuje pamycon ak fakt netreba, pokial nema vyter atd
Uz jej par mamiciek odislo aj s kartou lebo uz len vstupili do ambulancie a spustili “zelene sople, zadne sople chcem pamykon” a ked nedostali co chceli odisli
Jednu mamicku musel vyviest z budovy straznik lebo tak kricala a slovne utocila na personal ambulancie a na chodbe sa ozval nejaky otecko nech nerobi cirkusy , ze su v cakarni dalsie deti tie tam uz plakali z toho lebo nevedeli co sa deje, prizeralo sa tomu aj jej vlastne dieta a pana takmer fyzicky napadla 🤷🏻‍♀️ vedla ma ambulanciu orl lekar ten vysiel tiez na chodbu, ze co sa deje a snazil sa vysvetlit nepomahalo, spoluziacku potom pochvalil, ze sa nedala ovplyvnit takou matkou, tie pamykonove a unifloxove mamicky su uz z toho uplne mimo lebo samozrejme dieta cim skor sup sup do skolky

taktotedanie
14. feb 2025

A zase orl lekari aj detski orl co mame v nemocnici toto velmi kritizovali pediatrov co predpisuju cez pamykon uniflox a neviem co, pritom zakladne postupy liecby matky absolutne neovladaju a zanedbavaju a potom samozrejme po dlhej neucinnej liecbe poslu na orl a ten lekar uz ani nema co predpisat a liecit kedze pediater pisal kadeco

taktotedanie
14. feb 2025

A ked sa orl opytal kolkrat do dna matka odsava sople tak ze 2 max 3x denne lebo nic nejde , morsku vodu netreba
Najlepsie ked povie ze konvickuje 😂🤦🏻‍♀️ potom tie deti koncia casto na ocnom a hnis im z oci doslova leje

anavixy
14. feb 2025

@taktotedanie presne, toto sa stava bezne… ludia chodia k pediatrovi s kazdym soplikom/kaslikom a ked im pediater nic extra nepredpise, tak sa cuduju co za pristup, ze ich dieta neliecia.. velakrat sme sa o tom bavili aj s kolegynami, co pracuju aj ambulantne, bude to este veelmi dlho trvat, kym sa toto zmeni, lebo liecba typu “mne to tak funguje” stale prevlada.
Odsavanie predsa sposobuje este vacsie zahlienenie, vsak? 🥲

autor
14. feb 2025

No, som rada, ze som dala temu, kde si zdravotnicky pohonkali svoje ego… pre mna poucenie do buducna, na MK sa nic nepytat… pekny den zelam

taktotedanie
14. feb 2025

V podstate si na to prisla a evidentne dobre, ze sme si tu komentovali a podla teba honkali ego
Aspon sa nebudes radit s pamykonovymi a unifloxovymi matkami ale odbornikom

autor
14. feb 2025

@taktotedanie skor ide o to, ze sa mi potvrdilo, ze mnohi zdravitnici stratili empatiu. Komunikovat a prezentovat nazor sa da aj bez ironie, zhadzovania a povysovania… ale to by som asi vela chcela… pekny den ti zelam este… viac k teme co povedat nemam…iba to, ze k lekarke som sa dovolala. Na zaklade priznakov predpisala pamycon a kazala lupit solmucol a sinupret… asi jej zavolam nech vrati diplom 😅 no co uz, tak budem pamyconova matka. Ked to synovi pomoze, je mi to aj dost jedno po pravde…

taktotedanie
14. feb 2025

Niektori aj ano za liecbu aku davaju
Tu sa to aj verejne povedalo ze niektori pediatri zaspali dobu bohuzial natrafila si na takeho teraz tiez..vasa smola
No
Mukolytika si mu mala uz davno nasadit, zaklady liecby chybaju

autor
14. feb 2025

@taktotedanie ved sopel ma od vcera. Sinupret od vcera berie, taktiez stopkasel. Si predstav. Aj inhaluje yabro. Boze ako ty vies urcite podla internetu, ze dieta ten pamycon nepotrebuje. Tiez si ho nevidela. Ale vies to.Zaujimave… nic.. idem sa venovat choremu synovi …

taktotedanie
14. feb 2025

Boze 😀
Maj krasny den 🩵

anavixy
14. feb 2025

Ved prave o to ide, ze ho ma od vcera 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

taktotedanie
14. feb 2025

@anavixy nedocakava mamicka, kazdy liek by podla nich mal zabrat do hodiny a za 24hod samozrejme hned a zaraz vyliecit 🫣

autor
14. feb 2025

@taktotedanie jasne, aby som ho mohla pichnut v pondelok do skolky a ja zarabat na Oman 🤣

stanzi
14. feb 2025

Autorka, sople trvaju len odvcera, a pediatricka uz hned predpisala Pamycon?? Tak ano, v takom pripade by skutocne mala vratit diplom 🙄 Atb do nosa sa predpisuju na zaklade vysledkov z vyterov a urcite nie len tak na zaklade priznakov, ked choroba trva ledva dva dni 🙄
Nie kazdy lekar je dobry lekar 🤷‍♀️

taktotedanie
14. feb 2025

Nemala si sa venovat choremu dietatu? A stale komentujes….

1mata
14. feb 2025

Áno 4x2 kvapky

anavixy
14. feb 2025

@stanzi mozno dalsia, co chce mat pokoj od neodbytnych mamiciek🤦🏻‍♀️

taktotedanie
14. feb 2025

@1mata ste pediater/lekar/orl lekar/orl detsky lekar? Ze tu este aj davkovanie takto suverenne. ?

1mata
14. feb 2025

@taktotedanie mám tri deti v rôznom veku a každému doktorka vždy odporučila toto dávkovanie. Nie, lekár nie som. Pekný deň.

Strana
z2