Je Neurol 0,5 návykový a bezpečný na liečbu stresu?
Predpisala mi ho lekarka kvoli stresu , napätiu atd
@helusa1994 takisto som sa ho nemohla zbavit roky a skoncila kvoli tomu v nemocnici. No jeho ucinok je len krátkodobý nic dlhodobe neriesi absolutne
@slnecnica30 cize ho mam brat alebo nie alebo len kratkodobo ?
@helusa1994 kratkodobo mozes (tak 2 tyzdne) alebo ho mozes uzivat prilezitostne.
Ak potrebujes lieky na dlhsie a pravidelne, treba zajst za psychiatrom a ten ti predpise AD
@helusa1994 ak máš dlhodobé ťažkosti jedine psychoterapia, zázračné tabletky čo by fungovali celý život nie sú...
Krátkodobo. 2-3 týždne. Alebo len akútne. Choď k psychiatrovi a daj si predpísať antidepresíva.
@helusa1994 Návykový a veľmi. Ideálne nebrať. Ak už bez toho nemôžeš byť, tak max.2 týždne. Je to svinstvo.
Záleží od obdobia - koľko ho budeš brať. Ja ho mám predpísaný už roky ako "núdzové" riešenie v zlých stavoch a stresových situáciách. Sú dni, kedy ho beriem dva týždne vkuse a sú týždne, kedy mi nechýba. Ale ak ho budeš brať dlhé obdobie bez prestávky, áno, návyk bude. Treba ho okresať len na nutné prípady.
lekárka ti ho predpísala kvôli niečomu. pozná len ona tvoj zdr. stav.
my na mk nie.
určite sa poraď s lekárkou a teraz istý čas je asi potrebné aby si ho brala.
inak Ad sú tiež návykové - vysádzajú sa min mesiac, žiadne naraz a min. 30 perc. pacientov sa k nim vracia opakovane. Takže si vyber.
psychológ nepomohol?
@helusa1994 je navykovy, ale asi ako pre koho. Ja som ho mala par mesiacov a vysadila zo dna na den. Skor mam problem s vysadzovanim antidepresiv
Neurol je návykový. Ale nie hneď. Ja som ho bral len keď mi bolo najhoršie. Nemala by si ho brať len tak na odbúranie stresu a nič viac. Napriklad poznam cloveka, ktiry si ho dáva pred poradou s blbÿm šéfom. To nie je sppsob akym sa má neutol uživať hoci zaberie. Zyčajne by si malazistiť kedy máš stres, vtedy od neho odísť dat si neurol a lahnut si spať alebo dýchať jógový dych. Proste mala by si ho uzivat v nevyhnutnom pripade. Moze ešte pomôct ked nevieš zaspať. Alebo ked sa budis v noci. No tiez by si vtedy mala zmenit navyky zaspavania. Ist pravidelne skoro spat a neurol by mohol byť prva pomoc. Potom ako ho byberieš tak znovu zaspávať bez neho. Proste neurol nesmie byt jeduné riešenie, iba pompc pri hlavných riešeniach.
@helusa1994 je to vysoko navykovy liek
@helusa1994 odchádza z neho pamäť ako zo všetkých benzodiazepínov, preto ho nechcú psychiatri veľmi predpisovať
Ak máš zle obdobie, tak sa toho neboj… ja teraz take mám a beriem 3mg lexaurin, keby ho nemám tak, neviem čo by bolo… ale viem, že aj to raz prejde a bude mi lepšie, aj bez toho… je to taka pomocná barlička
to je slovenské zdravotníctvo. návykový liek sa predpisuje ako lentilky. lekárka ťa má v .. na háku, hlavne že vezme odmeny za predpisovanie. základ je aby pacient nikdy neodišiel bez receptu.
@leni2121 mozte mi napisat mne sa neda
@michaella24 neskusala si ho nahradit niecim prirodnejsim? Mne velmi pomohli prirodne AD a vysadila som uplne
@helusa1994 je navykovy...skus nieco prirodne ako Calmgen napriklad...aj ho posuvam ak by si chcela skusit ...za symbolicku cenu 44 kusov este tam je
@helusa1994 je navykovy...skus nieco prirodne ako Calmgen napriklad...aj ho posuvam ak by si chcela skusit ...za symbolicku cenu 44 kusov este tam je
@floki1994 pouzivam to tri tyzdne a som velmi spokojna za kolko ho posuvas
@floki1994 pouzivam to tri tyzdne a som velmi spokojna za kolko ho posuvas
@helusa1994 5e 🙂
@floki1994 aj ja odporucam velmi.
Ak by niekto chcel na stranke neurinu, je so zlavovymkodom"DGLENKA5" zlava aj doprava bola zdarma. Na uzkost je vyborny, z tych volnedostupnych urcite najsilnejsi.

@helusa1994 https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/zavi...
Moj bratranec sa ho nemohol zbavit roky ,sestra to dala za mesiac,vyber si