icon

Je pásový opar nebezpečný pre deti?

23. nov 2024

Dobrý deň
Prosím vás manzel ma pásový opar už asi 5 dni dostal na to lieky. Pluzgiere nema iba vyrážky. Je to nebezpečné ak máme dieťa? Dr vravela že infekčné su tie pluzgiere a ta tekutina v nich. Ďakujem

Strana
z2
barbora854
24. nov 2024

@sovica prečo by som mala šíriť paniku?je snáď tak ťažké pochopiť že neznášam ľudí čo všetko nadľahčujú?a pritom realita je niekde inde .ale ako čítam ty to chapes ale nechápem aký dôvod si mala nato pustiť sa do mňa

sovica
24. nov 2024

@barbora854 Mrzí ma, že to vnímaš tak, že som sa do Teba "pustila". Vôbec nie, nechcela som sa Ťa dotknúť. Ale prečítaj si po sebe ešte raz ten príspevok, čo si napísala. Len som naň adekvátne reagovala. Vieš, že si mohla svojim príspevkom @autorku vystrašiť a pritom len stačí prísnejšie dodržiavať hygienu. Malé dieťa má oveľa väčšiu šancu nakaziť sa vírusom ovčích kiahní v kolektíve (škôlka/škola), ako doma od svojho otca, kde predpokladám, sa oveľa viac dbá na hygienu a dospelý človek si dáva pozor. Čiže teraz čo? Nepustíš svoje dieťa do škôlky, aby sa náhodou nenakazilo, čímkoľvek, nielen ovčími kiahňami?

taktotedanie
24. nov 2024

@sovica ani vase reakcie neboli adekvatne 🫶🏻

sovica
24. nov 2024

@taktotedanie V čom konkrétne?

taktotedanie
24. nov 2024

@sovica viac sa nebudem vyjadrovat lebo ten cas co by som stravila vypisovanim viem vyuzit lepsie
Odporucam ti to co si odporucala v komentari vyssie precitaj si po sebe este raz tvoje prispevky a snad ti to raz dojde 🫶🏻

sovica
24. nov 2024

@taktotedanie Za svojimi príspevkami si stojím.

taktotedanie
24. nov 2024

@sovica pisem, ze snad ti to raz dojde 🙂

Strana
z2