Je potrebné kardiologické vyšetrenie pri problémoch so srdcom?
Ahojte, v sept 23 mi zistili histamin.intoleranciu. mavala som z histaminu vyssi tlak (150/100) aj tep(105-112). Strava upravena, tlak ok, len ten vyssi tep sa sem tam ozve. Avsak k tepu 112 tak 3-5dni v mesiaci sa pridali-asi-extrasystoly-trepe mi srdce. V poslednej dobe mavam aj akoby taky vyboj v srdci. Dr mi davnejsie robila ekg a bolo ok, podla nej ku kardiologovi netreba ist. Do 18r som bola sledovaka kvoli selestu. Myslite, ze moja dr nepodcenuje moj zdr.stav? Nezlahcuje to? Raz som uz skoncila aj na pohotovosti s tepom, ti ma odkazali k obvodnej, aby mi porobila vysetrenia, ze to moze byt zo stitnej. Ja vsak viem, ze to robi histamin, ktory sa mi zvysi napr.pocas choroby.. nemala by som ist na kardio vysetrenie+holtera? Dakujem za nazory.
Tak ja som Histamik silny ja ked drzim poctivo dietu ale ze fest poctivo absolútne ziadne problemy, ani tep , tlak , opuch v tvari alebo cervena alebo brucho proste vsetko co ozaj histaminu ma ja pri diéte riadnej nemsm . Akonáhle poruším tak zase problemy. A pri chorobe moj problem lieky pro hitke zle tolerujem a k tomu choroba tak cele zle, jasne ze aj tep . Takze ja sa uz poznam musim poctivo drzat diéte pri chorobe samozrejme atihistsminika rano a vecer , a k tomu hit bloker , dao hit imun pred jedlom a probiofix imun , vitamin c vysie davky a qvercetin . Asi tak .
@zabka79 kde sa take da za 50e? Dakujem
@tanika cize tiez mavas vyssi tep? Co pokladas za hit dietu? Nikto tvoj tep neriesi? Bola si na kardio? Diky..
Z akeho mesta ste?
@zabka79 pri nitre
@zabka79 dakujem
Dr uznala, ze mi ten vymenny treba.akurat ze terminy ku kardio su o 6.mes.🙄😒🫤☹️
Ak ti to stále pretrváva, treba ísť ako akútny prípad, vtedy lekár musí vyšetriť okamžite, nečakať na termín o 6 mesiacov.

24h holter je na mieste, tvoja dr.to hadze na psychiku cize blbosti. Skus sa vypytat u obvodnej ak povie ze naco...zaplat si to podla cennika 50 eur...bohuzial su aj takyto dokori 🙄