icon

Je preskakovanie srdca po holter vyšetrení normálne?

veronika2316
18. jún 2025

Ahojte mala som týždeň holter bola som vtedy chorá a ako naschvál vtedy nemávam extrasystoly teraz už zas nonstop pociťujem preskakovanie srdca každý asi tretí úder niekoľko minút vkuse každý deň opakovane. Minulý týždeň som bola na echo mám nedomykavu chlopňu ale všetko bolo ok. Nedal mi ani ďalšiu kontrolu výsledky holtera som vtedy nemala myslíte že nemám stresovať nezabije má to je to nepríjemné každý deň a núti ma to na kašeľ

Je preskakovanie srdca po holter vyšetrení normálne?
Strana
z2
mirokub
Odpoveď bola odstránená
iwesska
21. jún 2025

Extrasystoly su normalne,nikoho nezabili. Keby si ich mala vazne,tak ti ich zachyti aj Holter.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
libusak
21. jún 2025
@veronika2316

@mirokub bola som očkovana aj som nad tým uvažovala či nie z toho bola som nútená sa ockovat

@veronika2316 kto ta prinutil sa ockovat? 🤦🏻‍♀️ Mozes to mat z toho. Ak sa necitis dobre, chod na urgent a spravia ti aspon ekg

veronika2316
autor
23. jún 2025
@libusak

@veronika2316 kto ta prinutil sa ockovat? 🤦🏻‍♀️ Mozes to mat z toho. Ak sa necitis dobre, chod na urgent a spravia ti aspon ekg

@libusak kto ma prinútil? Môj mesačný syn mi skoro umrel previezli ho do nemocnice podotýkam dojceny a mňa poslali domov lebo muž bol v karanténe pritom covid nemal len bol v kontakte so sestričkou ktorá ho mala...potom sme chodili takmer každý mesiac do nemocnice kde má nakoniec v podstate donútili sa zaočkovať pretože mali veľký problém s tým že som neockovana ale to je už na inú debatu

libusak
23. jún 2025
@veronika2316

@libusak kto ma prinútil? Môj mesačný syn mi skoro umrel previezli ho do nemocnice podotýkam dojceny a mňa poslali domov lebo muž bol v karanténe pritom covid nemal len bol v kontakte so sestričkou ktorá ho mala...potom sme chodili takmer každý mesiac do nemocnice kde má nakoniec v podstate donútili sa zaočkovať pretože mali veľký problém s tým že som neockovana ale to je už na inú debatu

@veronika2316 na taketo veci nam stacilo od rodica platny test.
Ja ako sestricka som odmietla ockovanie a do prace som normalne chodila

Strana
z2