Je teraz zvracajúci vírus?
Ahojte, je teraz nejaka taká viroza? Maly od vcera 38, kasle ale hlienovito a tersz ze ho boli brucho a uz aj zvracal
@mrkvicka060 no starsi syn mal ale kasel a teplotu.bolo sme u doktorky ze daky virus.. Ale tento mensi zvracia
@mrkvicka060 a iba doma sme uz mesiac.. Iba co do obchodu
V obchode môžes ochorieť, teda hlavne deti. Ja som tiež nechapala, odkiaľ moje deti ochoreli, vsak sme len doma a v obchode rýchlo nákup (rok-dva dozadu). Ano, z obchodu.
A čo sa týka otázky, či je teraz viroza zvracanie. Neviem. Ale naše deti zvracaju pri horúčke. Je to jeden z prejavov, ze maju horúčku (raz) . Ak náhodou z ničoho nič zvracali, hneď sledujem teplotu.... Vždy horúčka. Vyzvracaju sa raz, na začiatku. Potom už nie.
môže zvracat hlieny, nevie si odkašlat tak zvracia hlieny, mne tak zvracal cez jarne prazdniny a to mi povedala mudr , lebo bol na lačno a zvracal, jej hovorím že nemá ako fakt čo
predpokladám že na koronu nerobili testy, ak bude mat viac ako 38 tri dni tak na nich trvaj
@sara07 to fakt môže byť čokoľvek, vírusov sú stovky alebo tisíce. Človek sa snaží nepanikáriť, na druhej strane v švagrininej rodine sú dve pozitívne detičky súrodenci na koronu, chytili to od rodinného príslušníka. Jedno je v pohode doma, druhé skončilo v nemocnici. Tak je ťažko a hlavne bez lekára určiť čo je čo.
takéto prejavy mali moje deti pri angíne....
ale áno vracanie a hnačky sme mali doma pred týždňami.
@sara07 ja sa hlavne divím tomu, že ešte stále funguje pravidlo, že sa testujú iba ľudia s pozitívnou cestovateľskou anamnézou alebo so stykom s potvrdeným coviďákom. A ak máš podozrenie na komunitnú nákazu, využi súkromný labák za 70 €. Takto to mnohí ľudia prechodia bez toho, aby vedeli či to mali alebo nie.

@dominik29 a boli ste niekde medzi ludmi, kde mohol taky virus chytit (alebo hocijaky iny virus)?