icon

Je to z refluxu alebo by pomohlo niečo iné?

17. dec 2023

Dobry den, chcela by som poradit. Mam reflux, vracia sa mi strava, kyselina, palenie zahy, casto mi je tazko na zaludku, grgam neustale, zle mi travi, prelieva sa a buble mi v crevach. Som tehotna a reflux sa mi sem tam zhorsi a niekedy je to lepsie. Dnes som ale celu noc nespala, bolelo ma az hrdlo a celu noc ma dusilo, mam v ustach take ako kyselinu a tvoria sa mi strasne hlieny. Je to z refluxu prosim? Co by mi na to mohlo pomoct? Stale ma v tom hrdle ako nieco driape. Dakujem.

elenatomasova
17. dec 2023

Môže to byť z refluxu ,aj z refluxu bolí hrdlo aj kašeľ je a divná chuť v ústach také dačo horkokysle,...

uriva
17. dec 2023

Cez tehotenstvo som to takto mala aj ja - po pôrode prešlo. Dávala som si pozor na to, aby som popoludní nejedla nič, čo ten reflux podporilo - napr. nie už ovocie a rôzne ťažko stráviteľné jedlá, čaje. A poradili mi jesť oblátky - to mi celkom zabralo, keď išiel "výťah". Také tie klasické tortové, bez príchute, obdĺžnikové. Nie veľa, trochu si zobnúť.

natalia3455
22. nov 2024

Dobrý den a ako myslíte to dusenie? Ako Ked sa vyslovene nemozete nadychnut? Ako by vám zablokovalo hlasivky?

izrasa
27. dec 2024

@elenatomasova a mňa tiež páli hrdlo, ústna dutina, pery, oči....ale necítim kyslý obsah v ústach

iwesska
27. dec 2024

Je to z refluxu. Skus si davat essox one na noc. Je to taky gel,co ti obali pazerak.

izrasa
3. jan 2025

@iwesska ja mám histaminovú intoleranciu a môže to tiež užívať?

iwesska
4. jan 2025

@izrasa Jasne,to sa nevstrebava,to je len taky gel,co ti obali pazerak. Je to zdravotnicka pomocka.