Je toto zapálené hrdlo?
Boli ma hrdlo, bolest vystreľuje do uší.

@solange7 že sa mam teba opýtať, preco?
Ano hrdlo je cervene. Mam toto iste uz hodne dlho a streptokok v hrdle, atb moc nereaguju na liecbu. Ak ma bolia uzliny co je uz dlhsie picha ma v usiach
A ten povlak na jazyku je tiez podozrivy
Chodte k OL
@evuska135
@taktotedanie Pojdem zajtra k Dr. Dakujem. Myslela som ze to prejde doma ale asi nie
Tu ti ludia z rukava povedia 10 roznych diagnoz. Sama musis vediet ci mas len obycajny zapal hrdla alebo nieco na co treba lieky na predpis.
@solange7 neviem, 15 rokov som nebola chorá
Akých 10 diagnóz preboha?
Tiez som nebola asi 15r chora a toto ma fakt odrovnalo. Len ja som uz brala viacero atb. Urcite treba ist ak bolia uz uzliny preliecit. Snad to das skor nez ja
@evuska135 fuh tak skore uzdravenie, budem informovať 😌
Ale veď ani hrdlo ti nevidno ... ledva mandle ..tie su mozn otrochu zvacšenee ale nemas tam zapalove loziska.. skor by som riešila biely jazyk moze to byt angina alebo nejake plesnove ochorenie
@dadka128 Dakujem, pojdem k Dr a hned antibiotiká da urcite
Mala by si ten povlak na jazyku vyčistiť aspoň zo zubnou kefkou, vyzera hrozne,máš to zanedbané, da sa to pekne s kefkou vyčistiť..Krčne mandle mas kus väčšie ale nemaš hnisavy povlak.
preco hned ATB? mas horucku? no, ja mam taky povlak stale, ciastocne sa oskrabe kefkou atd, ale o par hodin je tam zas naspat, cely biely
Skôr by som dala zobrať ster z ucha, či nemaš daaky streptokok, keď je tam zapal to prejde aj do hrdla cez eustachovu tr ivuo
Podľa mňa máš zapálené oko 🤭🤭
@ildiko36 nejde to s kefkou vycistit je to hrubý povlak a usi ma boli neskutocne ani nezaspim dnes🥲🥲🥲🥲🥲
@asocial lebo ma brutálne boli hrdlo co nemozem prehĺtať a aj usi
@sono2 ha ha ha aka si smiešna, daj este jeden 😂
Mne skor udrel do oci ten bieely povlak na jazyku
Prečo nejdeš k Dr?🤔🤔🤔
@sono2 uz som pri Dr. Si predstav
Držím palce. Tiež som zvedavá hlavne na ten povlak na jazyku. Napíš čo ti na to povedal Dr. Fakt čudné ak to nejde dole. 😳
@evaachesa Na povlak nepovedal nic. Lymfatické uzliny zväčšené, dal antibiotiká. Tak Uz len dufat ze aj zaberu
@evaachesa podľa mna to fotka dost skreslila ten povlak, nemam to az tak
Eustachovu trubicu som chcela písať,niekdy mi blne mobil a a prepíše slova
No môže byť že len taký záber. A aké si mala crp? Výter nerobil?
@evaachesa nič vobec len pozrel hrdlo. A zaplatila som 4eura za PN. Mením lekara. Takéto vyšetrenie zvládam aj ja. Potom sa tu ludia pytaju preco nejdem k Dr.
@ildiko36 áno Ano pochopila som
Vráť sa a pitaj nech ti zobere ster alebo nech da vymenni listok na krčné
Tam budes mať infekciu, mala zobrať aj krv na crp a fw

A co ti povedal doktor?