icon

Je v popise EKG všetko pravda?

zuzla10
5. dec 2025

Prosim vedel by mi niekto povedat, ze to co pise ekg je vsetko pravda? Alebo posudit ci som ozaj prekonala infarkt?davam foto ekg aj popisu .dakujem

Je v popise EKG všetko pravda?Je v popise EKG všetko pravda?
stellarstar
5. dec 2025

@zuzla10 úprimne? Ty tu chceš odpoveď od laikov?

zuzla10
autor
5. dec 2025
@stellarstar

@zuzla10 úprimne? Ty tu chceš odpoveď od laikov?

@stellarstar cakam ze napise nejaky skuseny co sa rozumie aspon trochu🤷

stellarstar
5. dec 2025
@zuzla10

@zuzla10 takého tu nenájdeš, na to je kardiológ a kardiológ tu nemáme a k nemu určite pôjdeš

zuzla10
autor
5. dec 2025
@stellarstar

@zuzla10 takého tu nenájdeš, na to je kardiológ a kardiológ tu nemáme a k nemu určite pôjdeš

@stellarstar bola som len mal velmi naponahlo viete doktori ,ale nepovedal nic isla som koli extrasystolam na kontrolne ekg a kontrolu dal o pol roka tak teraz neviem mam normalne strach

mullerova46
5. dec 2025

@zuzla10 napíšem súkromnú správu

stellarstar
5. dec 2025
@zuzla10

@stellarstar bola som len mal velmi naponahlo viete doktori ,ale nepovedal nic isla som koli extrasystolam na kontrolne ekg a kontrolu dal o pol roka tak teraz neviem mam normalne strach

@zuzla10 z čoho? Keby si tam niečo mala tak by dr určite niečo povedal

zabka79
5. dec 2025

@zuzla10 v robote sme mali den zdravia tak reku idem na ekg no a ekg mi vypisalo infarkt prekonany lv minulosti...bola som v soku...isla som s tym papierom na interne kde mi dr.vysvetlil ze to bude nieco ine a vysvetlil co

zuzla10
autor
5. dec 2025
@zabka79

@zuzla10 v robote sme mali den zdravia tak reku idem na ekg no a ekg mi vypisalo infarkt prekonany lv minulosti...bola som v soku...isla som s tym papierom na interne kde mi dr.vysvetlil ze to bude nieco ine a vysvetlil co

@zabka79 a co vam nato povedal dr.?

taktotedanie
5. dec 2025
@zuzla10

@zuzla10 nikdy sa lekar ani zdravotnik neriadi tym, co vyhodi ekg pristroj za diagnozy
Ekg sa popisuje lekarom nie strojom

zabka79
5. dec 2025
@zuzla10

@zuzla10 no nakreslil mi na papier co mi robi srdce a preco mi to tak napisalo....tiez mam st depresie a tie ramienka mi tiez funguju divno...

zuzla10
autor
6. dec 2025
@zabka79

@zuzla10 no nakreslil mi na papier co mi robi srdce a preco mi to tak napisalo....tiez mam st depresie a tie ramienka mi tiez funguju divno...

@zabka79 a ste v pohode nejak to pocitujete ?aj nato nieco beriete,?

zabka79
6. dec 2025
@zuzla10

@zabka79 a ste v pohode nejak to pocitujete ?aj nato nieco beriete,?

@zuzla10 mavam extrasystoly.urcite obdobia isla som s tym na kardiologiu, lieky neberiem som v minulosti bola operovana na srdce

zuzla10
autor
6. dec 2025
@zabka79

@zuzla10 mavam extrasystoly.urcite obdobia isla som s tym na kardiologiu, lieky neberiem som v minulosti bola operovana na srdce

@zabka79 aha a co ste mali operovane ak smiem vediet extrasystoly mavam aj ja ale beriem lieky nato ale teraz ich nemam

zabka79
6. dec 2025
@zuzla10

@zabka79 aha a co ste mali operovane ak smiem vediet extrasystoly mavam aj ja ale beriem lieky nato ale teraz ich nemam

@zuzla10 este ako dieta predsienovy defekt....

anonym_9307cb
6. dec 2025
@zuzla10

@zuzla10 takže lekár čo písal záver je klamar?

zuzla10
autor
6. dec 2025
@anonym_9307cb

@zuzla10 takže lekár čo písal záver je klamar?

@anonym_9307cb to nie on nenapisal zaver len povedal kontrola o pol roka a dal mi ten papier z ekg to som tam ja vycitala on povedal ze v poriadku len preco to tam pise to ekg teda stroj 🤷