Je vo vzduchu angína alebo iná choroba?
Dobry vecer, je teraz vo vzduchu nejaka hnusna angina alebo aka potvora? Pred cca mesiacom ma bolelo hrdlo, sopel trochu, tyzden som sa snazila liecit sama, ale nic, tak som isla k dr, pozrel to krku, hnis som tam nemala, bolelo to tak cudne, raz jedna strana, raz druha, citila som ako keby mandle. Dal mi atb, vzal vyter, ze pripadne zmenia atb, ale bikto nevolal, tak som to douzivala cele. No a presli dva tyzdne a znovu ma boli hrdlo a zase sa striedaju strany, je to celkom neprijemne. Snazim sa s tym bojovat ux od stredy, ale nevidim uplne zlepsenie :-/ po novom pracujem v kolektive deti a asi si imunita zvyka, ale uz toho mam dost, kedze musim pri tom bormalne fungovat
Nemste skusenost? Dakujem
@bublinka1426 mate podobnu skusenost? Ta bolest mi uplne striela do ucha, neviem vobec co vyslo z toho vyteru, moj dr ma uplne debilne ordinacne hodiny, resp.musime sa len objednavat a ma volne az v piatok, dovtedy ma ale porazi
@msnesquik hnisave hrdlo ale stery negativne , ziadna bilest hrdla. len 40tky
@msnesquik nedávno ma hrozne bolelo hrdlo. Až tak, že som nedokázala ani sliny prehltnúť. Tiež len jedna strana, potom druhá. Držalo ma to dlho. Cez 2 týždne. Zabralo až sprej coldisept. Neviem ci náhoda, alebo naozaj až to pomohlo.
@vyrovnanaosoba no hned to aj idem pozriet, dakujem, chcem sa vyhnut dalsim atb, lebo mam pocit, ze potom je to s tou imunitou este horsie...ale ked nebude ine vychodisko, tak to budem riesit..aj som si dnes robila ten domaci crp test, ale vyslo nizke crp, resp. 10-40 asi, neukazalo to uplne jednoznacne, a to moze byt aj virus, aj bakteria
🙄🤦♀️Vo vzduchu angina nie je. Ako si prisla na taku hlupost? Choroby sa prenasaju kvapockovou cestou, aj to len virusy. Anginu mozes mat z XY dovodou.
@stanulienkat omg 🙈 nazov diskusie mi bol prepisany, samozrejme, ze viem ako sa prenasaju choroby 🤦 ide mi o to, ze sa niekedy stane, ze vela ludi ma podobne priznaky, pretoze sa medzi ludmi siri nejaka choroba.
Ano , už mesiac sa snažíme zbaviť streptokoka.
@msnesquik ano, priznaky su rovnake a ano, choroby sa siria medzi ludmi. Tvoja prvotna otazka stale nema logiku.

ano a velmi divna.