icon

Kam umiestniť osobu so zdravotným znevýhodnením na 24/7 starostlivosť?

aiwlys
30. jún 2025

Dobrý večer,
som”mladá 40.ročná” nesamostatná osoba ZŤP, ktorá potrebuje 24/7. Týmto sa chcem spýtať či poskytujete aj také služby s pomocou pri pretáčaní v noci.

Vopred Vám ďakujem za poskytnuté info a zostávam s pozdravom.

Silvia Bajzíková

andrejka1974
30. jún 2025

@aiwlys no neviem je to veľmi ťažké niekam umiestniť skúste si obehat špecializované zariadenia

balerina2025
30. jún 2025

@aiwlys napadla ma len osobna asistencia :/

mogaa
1. júl 2025

zariadenia ako Domov sociálnych služieb, ale túto službu poskytujú len v nevyhnutných prípadoch kedy hrozí preležanina, nie že nechce sa mi spať na jednom boku,,,alebo si zohnať súkromnú opatrovateľku.....

viestta
1. júl 2025

Domov socialnych sluzieb. Postaraju sa aj o leziacich pacientov. Treba zacat na mestskom urade na socialnom odbore, podat ziadost o umiestnenie, potrebne su vyjadrenia lekarov o odkazanosti. DSS nie su len pre prestarlych obcanov.

aiwlys
autor
1. júl 2025
@balerina2025

@aiwlys napadla ma len osobna asistencia :/

@balerina2025 Osobnú asistenciu už mám🫣v tom je však problém, že mám s mamčou ponorku

aiwlys
autor
1. júl 2025
@mogaa

zariadenia ako Domov sociálnych služieb, ale túto službu poskytujú len v nevyhnutných prípadoch kedy hrozí preležanina, nie že nechce sa mi spať na jednom boku,,,alebo si zohnať súkromnú opatrovateľku.....

@mogaa @viestta ďakujem vám milé žienky, avšak som chcela tip na konkrétne zariadenie

sticker
balerina2025
1. júl 2025
@aiwlys

@balerina2025 Osobnú asistenciu už mám🫣v tom je však problém, že mám s mamčou ponorku

@aiwlys tak zmen. konkretne zariadenie? to netusim, mozno sa informuj na vasom miestnom urade...

viestta
1. júl 2025
@aiwlys

@mogaa @viestta ďakujem vám milé žienky, avšak som chcela tip na konkrétne zariadenie

@aiwlys konkretne zariadenie ti asi nepomoze, lebo do toho ma co "kecat" aj to, s kym ma obec, mesto zmluvu, kolko miest maju a aj tvoja odkazanost.

aiwlys
autor
1. júl 2025
@balerina2025

@aiwlys tak zmen. konkretne zariadenie? to netusim, mozno sa informuj na vasom miestnom urade...

@balerina2025 ale čooby nehľadám hospic skôr zariadenie ako náhradný domov

viestta
1. júl 2025
@aiwlys

@aiwlys a chranene byvanie by nebolo riesenim? Alebo dennny stacionar? Naozaj treba zacat na socialnom odbore, pytat sa ake su moznosti.

balerina2025
1. júl 2025
@aiwlys

@aiwlys ja ten hospic potom zmazala a ano viem, ze to teba sa netyka.🍀

balerina2025
1. júl 2025
@viestta

@aiwlys a chranene byvanie by nebolo riesenim? Alebo dennny stacionar? Naozaj treba zacat na socialnom odbore, pytat sa ake su moznosti.

@viestta inac hej, denny stacionar, to je dobra moznost

margotka17
1. júl 2025

@aiwlys možno nejaký penzión s opatrovateľskou službou. U nás v meste také niečo je, sú tam ubytovaný, majú vsetke služby + 1 x týždenne chodí lekár k nim. Ubytovanie je pekne, operu pradlo, donesú jedlo, poupratuju...

balerina2025
1. júl 2025
@margotka17

@aiwlys možno nejaký penzión s opatrovateľskou službou. U nás v meste také niečo je, sú tam ubytovaný, majú vsetke služby + 1 x týždenne chodí lekár k nim. Ubytovanie je pekne, operu pradlo, donesú jedlo, poupratuju...

@margotka17 len to asi nie je lacna zalezitost ....

margotka17
1. júl 2025
@balerina2025

@margotka17 len to asi nie je lacna zalezitost ....

@balerina2025 platí sa tam, to áno, ale všade je to tak. Sú tam zdravotné sestričky, je to určite dobrá opatera.

balerina2025
1. júl 2025
@margotka17

@balerina2025 platí sa tam, to áno, ale všade je to tak. Sú tam zdravotné sestričky, je to určite dobrá opatera.

@margotka17 o tom nepochybujem.

margotka17
1. júl 2025
@aiwlys

@aiwlys možno vymeniť za inú asistentku. Vyskúšaj 👍

aiwlys
autor
2. júl 2025
@margotka17

@aiwlys možno vymeniť za inú asistentku. Vyskúšaj 👍

@margotka17 dobrý nápad💡
Kde je taký penzión?
Ďakujem

sticker
margotka17
2. júl 2025
@aiwlys

@margotka17 dobrý nápad💡
Kde je taký penzión?
Ďakujem

@aiwlys napíš mi súkromnú správu ak môžeš.

priscilla07
6. júl 2025

Skus Otcov dom v Krahuliach, oni sa starajú o ľudí ktorí to potrebujú.

aiwlys
autor
7. júl 2025
@priscilla07

Skus Otcov dom v Krahuliach, oni sa starajú o ľudí ktorí to potrebujú.

@priscilla07 ďakujem, ďakujem, tisíckrát ĎAKUJEM

sticker
andreafan
7. júl 2025

https://www.dssnadej.sk/ my sme vypísali klientovi žiadosť

priscilla07
10. júl 2025
@aiwlys

@priscilla07 ďakujem, ďakujem, tisíckrát ĎAKUJEM

@aiwlys ❤️

aiwlys
autor