Kam umiestniť osobu so zdravotným znevýhodnením na 24/7 starostlivosť?
Dobrý večer,
som”mladá 40.ročná” nesamostatná osoba ZŤP, ktorá potrebuje 24/7. Týmto sa chcem spýtať či poskytujete aj také služby s pomocou pri pretáčaní v noci.
Vopred Vám ďakujem za poskytnuté info a zostávam s pozdravom.
Silvia Bajzíková
@aiwlys napadla ma len osobna asistencia :/
zariadenia ako Domov sociálnych služieb, ale túto službu poskytujú len v nevyhnutných prípadoch kedy hrozí preležanina, nie že nechce sa mi spať na jednom boku,,,alebo si zohnať súkromnú opatrovateľku.....
Domov socialnych sluzieb. Postaraju sa aj o leziacich pacientov. Treba zacat na mestskom urade na socialnom odbore, podat ziadost o umiestnenie, potrebne su vyjadrenia lekarov o odkazanosti. DSS nie su len pre prestarlych obcanov.
@aiwlys napadla ma len osobna asistencia :/
@balerina2025 Osobnú asistenciu už mám🫣v tom je však problém, že mám s mamčou ponorku
zariadenia ako Domov sociálnych služieb, ale túto službu poskytujú len v nevyhnutných prípadoch kedy hrozí preležanina, nie že nechce sa mi spať na jednom boku,,,alebo si zohnať súkromnú opatrovateľku.....
@balerina2025 Osobnú asistenciu už mám🫣v tom je však problém, že mám s mamčou ponorku
@aiwlys tak zmen. konkretne zariadenie? to netusim, mozno sa informuj na vasom miestnom urade...
@aiwlys tak zmen. konkretne zariadenie? to netusim, mozno sa informuj na vasom miestnom urade...
@balerina2025 ale čooby nehľadám hospic skôr zariadenie ako náhradný domov
@aiwlys a chranene byvanie by nebolo riesenim? Alebo dennny stacionar? Naozaj treba zacat na socialnom odbore, pytat sa ake su moznosti.
@aiwlys ja ten hospic potom zmazala a ano viem, ze to teba sa netyka.🍀
@aiwlys možno nejaký penzión s opatrovateľskou službou. U nás v meste také niečo je, sú tam ubytovaný, majú vsetke služby + 1 x týždenne chodí lekár k nim. Ubytovanie je pekne, operu pradlo, donesú jedlo, poupratuju...
@aiwlys možno nejaký penzión s opatrovateľskou službou. U nás v meste také niečo je, sú tam ubytovaný, majú vsetke služby + 1 x týždenne chodí lekár k nim. Ubytovanie je pekne, operu pradlo, donesú jedlo, poupratuju...
@margotka17 len to asi nie je lacna zalezitost ....
@margotka17 len to asi nie je lacna zalezitost ....
@balerina2025 platí sa tam, to áno, ale všade je to tak. Sú tam zdravotné sestričky, je to určite dobrá opatera.
@balerina2025 platí sa tam, to áno, ale všade je to tak. Sú tam zdravotné sestričky, je to určite dobrá opatera.
@margotka17 o tom nepochybujem.
@aiwlys možno vymeniť za inú asistentku. Vyskúšaj 👍
@aiwlys možno vymeniť za inú asistentku. Vyskúšaj 👍
@margotka17 dobrý nápad💡
Kde je taký penzión?
Ďakujem

@margotka17 dobrý nápad💡
Kde je taký penzión?
Ďakujem
@aiwlys napíš mi súkromnú správu ak môžeš.
Skus Otcov dom v Krahuliach, oni sa starajú o ľudí ktorí to potrebujú.
Skus Otcov dom v Krahuliach, oni sa starajú o ľudí ktorí to potrebujú.
@priscilla07 ďakujem, ďakujem, tisíckrát ĎAKUJEM

https://www.dssnadej.sk/ my sme vypísali klientovi žiadosť
https://www.dssnadej.sk/ my sme vypísali klientovi žiadosť
@andreafan ďakujem za tip😉

@aiwlys no neviem je to veľmi ťažké niekam umiestniť skúste si obehat špecializované zariadenia