Kamarátka gynekologička zdieľala.
Kamarátka gynekologička zdieľala na fb realistické zábery, bez skresľovania,bez bagatelizovania,či preháňania...
https://www.40dnizazivot.sk/clanky/67-6-snimok-...
@sandra1910 nechápem jednej veci ako niekto kto má na inu ženu taký názor ako ty ju môže volat kamoška, bavit sa s nou, kecat, smiat sa ako kamoška
to sa ako fakt dá alebo je to divadlo totálnej falošnosti z tvojej strany
za to že ty si mala problém otehotniet tak ideš ukrižovat všetko čo sa dá , za trest alebo ako
inak celkom slušne sa zamotávaš
@sandra1910 ja tu na mk vidím len križiacke vypravy proti potratom ale akciu za lepšie podmienky slobodných matiek alebo vyššie vyživné, vymáhatelnješie vyživne som teda absolutne nepsotrehla
@sandra1910 ani tabletka po sa nemôže brat ako na bežiacom páse
skôr než sa pustiš do takejto diskusie naštuduj si fakty doslova
A ešte dodám. OK hovorme o potratoch, hovorme o tom ako prebiehajú, s tým nemám absolútne žiadny problém. Hovorme o tom ako im predchádzať. hovorme o antikoncepcii, hovorme o sexuálnej výchove áno už aj na školách.
@maciatkolulu
Nie je pre mna podstatne kolko mm alebo cm ma ta ruka.
Co mne pride divne, ked si rano otvorim MK a vidim take vycancane babatko a hentake ako pekne drzi hlavku a pod. vzdy mi napadne, ze su alebo lepsie povedane uz nie su miliony rovnako peknych babatiek, ktorym nebolo dovolene ani sa nadychnut...
asi som moc empaticka, co ja viem...sorry ze nepouzivam rozum...
Určite kamoška gynekologička 😂
@ludka1402 ale to je podstatné, pretože toto je zavádzanie a dosť sprosté klaňanie, ten plod, nemá 7 týždňov! A ani osem! A prepáč nie si empaticka, riešiš,čo ty zmeniť nemôžeš, ale pomôcť už žijúcim reálne môžeš. Myslím, že je lepšie ak sa dieťa nenarodil, ako ho majú mlátiť, znasilnivat, týrať. Môj názor, ale dôležité v tomto prípade je, že v tom odkaze klamú!!! Keď už robia osvetu, tak pravdivé, ale to by asi nebolo také melodramaticke
@sara07 a ty ako vies ze sa spolu smejeme a bavime ja nehovorim ze je to moja najlepsia kamaratka a ze kazdy den vysedavame na kavicke..kedysi sme boli kamaratky..a vobec sa mi nezda ze by som sa zamotavala..stale tvrdim to iste a za tym si stojim..
@sara07 tabletku po nemozes brat ako na beziacom pase?...ešteze potraty sa mozu robit ako na beziacom pase..tam nie je ziadne riziko..:D
@maciatkolulu
necitim sa na to, aby som vravela, pre koho je lepsie sa nenarodit
Sama som mala od idealneho detstva a dospievania daleko, presne ako pises zazila som aj bitky a aj to dalsie, co pises...moc sa mi o tom teraz nechce...😢 viem, ze nie som jedina.
Stale som ale "vdacna" ze som sa vobec mohla narodit a dat zivot dalej.
@ptmt1011 zbytočná reč s tebou, čo sa starate a riešite iné ženy ktoré o to nestoja, čo nejdete do hospicu pomôct ludom čo to potrebuju, čo nejdete do detských domovov sa pohrat s detmi, čo nejdete do imigrantských táborov kde potrebuju pomoc
jasné vy ste dokonalé, užasné, všetko šlape, genialne, len my zvyšok sveta sme totálne sproste nič nevieme, ani len neotehotniet si nevieme zariadit takže vy budete určovat čo máme a nemáme a ked sa to nedá idete zakazovat, upalovanie a nosenie červeného A bude kedy hned za tým ?
@sandra1910tak sa spytaj kamošky gynekologičky ako často sa môže brat táto tableta ,
Ako som už uviedol, „tabletka po“ nie je vhodná na opakované užívanie a rozhodne nesmie ísť o pravidelne a dlhodobo praktikované riešenie. Táto tabletka síce spadá do tzv. postkoitálnej antikoncepcie, ale je to núdzová antikoncepcia.
nie je ani ona 100%
a zvyšok si snád vieš vygooglit
a na toto ani netreba nejak medicinske vzdelanie ale sedliacky rozum že sa ak by sa použivala často tak ti rozhasi cely hormonalny systém
@sandra1910 tak pomenuj správne, pišeš kamoška, tak potom napíš byvala kamoška alebo známa , netahaj za slovička
@sandra1910 ani po trati neurobí lekár každý druhý či každý tretí mesiac. Tam je tiež normálne stanovený termín po ktorom môžeš ísť opakovaní na zákrok.
@sara07 aka moja kamoska gynekologicka?..ja som tu o ziadnej gynekologicke nepisala..boli sme dlhoe roky kamaratky tak som ju tak nazvala..jezis sa tu ideme zo slovickami hrat..sa raz nemas coho chytit??je mi jasne ze tabletka po je skodliva..ale potrat tak isto....ci to je novinka pre teba?? tabletka po vie rozhodilt hormonalny system..ale potrat nie..cize ked si neda tabletku po ale pojde potom radsej na potrat tak to je zdravsie riesenie..
@ukulela to mi je uplne jasne
@sandra1910 ale ty stále točíš to isté, že treba zakazat potraty lebo sa chodi ako na bežiaci pase, že existuje ochrana xy 100%
odsudzuješ no teraz ani neviem ako ju správne nazvat tu babu , na základe jednej baby tu ideš ukrižovat, zakazat a moralizovat
@sara07 nemoralizujem vyjadrujem svoj nazor..a urcite to nie je len na zaklade jednej baby..ju som uviedla len ako jeden priklad..
@sandra1910 dobre tak čo ta vlastne presvedčilo že to chceš po všetkých babách
@sara07 a co presviedca teba ze je to spravne?..dat nenarodene dieta zabit??..
@ludka1402 a to ta ako fatk toto napadne
no asi som divna ale mna toto nenapadne absolutne vôbec
však sa roznežním nad tým aké je krásne, vnimam to konkréten dieta, okamih, čaro ale riešit toto , interupcie sa vo svete riešia od egypta ale takto to hrotit
prečo neriešiš TU a TERAZ prečo sa hrabeš bud večne v minulosti alebo v budocnosti
vieš kolko ludi potrebuje TU a TEraz pomoc, milé slovo , usmev , to su zem vzduch či to nemá to správne poslanie ?
@sandra1910 začni prvá ked si taká hrdinka,alebo nevieš odpovedat
@sara07 v com som hrdinka?..ze svoj nazor vyjadrujem?..povazujem to proste za nespravne vziat niekomu pravo na zivot castokrat z uplne nepochopitelnych dovodov..rovnako ako povazujem za nespravne kradnut, podvadzat, zabijat atd..som za to aby kazdy kto nezodpovedne sexuje nechrani sa..aj ked vie o tom kolko sposobov ochrany existuje a ma moznost ju vyuzit tak neurobi ma znasat nasledky..dnes je uz tolko informacii taka osveta o antikoncepcii a moznosti zabranenia nezelanemu pocatiu ze to az mraky brzdi..mi to pride nepochopitelne v tejto dobe..a nezodpovedne..len clovek ma dnes straaasne vela slobody tak to potom tak dopadne..
Budem to dávať zas a znova, do každej témy. Hanba všetkým, ktorí chcú rozhodovať o tele druhych žien. Moje telo - moje rozhodnutie!!!! Už si to konečne vy “prolife” fanatičky vtrepte do vašich hláv, že nemáte najmenšie právo, kecať do rozhodnutí druhých ľudí!
Zákazom interupcii sa nič nevyrieši budú sa ďalej robiť tajne alebo v zahraničí. Prestaňte nariekať nad nenarodenými babatkami, 7 týždňové embryo nie je žiadne bábätko! Nariekajte nad miliónmi deti, ktoré sa narodili a žijú v strašných podmienkach, nemajú rodičov, nemajú naplnené základne potreby, nemajú dať čo do ust, živia sa prostitúciou. Tam obráťte svoju pozornosť a choďte zachraňovať deti, ktoré už žijú a trpia, sú ich milióny... či to už nie je tak zaujímavé ako 1 cm “babatka” ?!

@sandra1910 a žiaden z týchto spôsobov nie je 100% to je jednoducho fakt.
Ak sa idú zakazovať potraty je treba teda logicky zakázať aj umelé oplodnenia, myslím tie v ktorých sa manipuluje s oplodnením vajíčka a tieto sa dávajú zmraziť... pretože aj tie už majú DNA a niečo by sa z nich vyvinulo. Nad tým sa ale zamyslí málokto