Kavitácia a vaše skúsenosti
Ahoj všetci, som na MD s druhorodenou dcerkou a nedari sa nastartovat organizmus. Samozrejme mi ide aj o chudnutie a viem, ze nepostaci si lahnut k pristroju a nechat zo seba len tak odsat tuk, ale samozrejme je nutna racionalna strava a sport. Nemam v okoli kamosku, ktora by absolvovala kavitaciu viac krat, teda dlhodobejsie, takze neviem ci to ma nejaky efekt, ako sa clovek po tom citi a ci sa kila nevratia rychlo spat. Lebo viem ze jedno je teoria a to co tvrdia skraslovacie salony a druhe je - realita po skusenostiach. U nas v PK jeden salon dokonca je ochotny po dohode mi tu kavitaciu prist spravit domov, kedze deti nemam kam dat (syn este nechodi do skolky a dcerka ma len par mesiacov). Vopred dakujem za Vase skusenosti.
@maxjolie tak ja som bola sestkrat, dodrziavala som pokyny, v ziadnom Mcdrive som sa nezastavovala :-P a niiiiiiiiiiiic ani centimeter .-(
@sendyhubka ☹ a nepomohlo ani na celulitidu? alebo si jedna zo stastnych zien ktore ju nemaju 😉 lebo som počula od viacerych, že aj keď im to nepomohlo, tak celulitidu to viditeľne zlepšilo... a @micka21 o E-style na chrenovej nevieš nič? Tam konkrétne sa dajú uplatniť kupóny z tých zliav ...
@maxjolie takže som včera bola v tom Remigtone a som maximálne spokojná.... sama som prekvapená, ale už na pohľad mám očividne plochšie brucho a dokonca i váha ukazuje o pol kila menej, (pol kila je pre mna dosť, lebo chcem schudnúť iba 2 kg) a to len po prvom sedení a prvom dni. Objednala som sa znova o týždeň, tak dúfam, že moje nadšenie bude pokračovať.... 🙂
Takže, ako som sľúbila pridávam aj ja info.... V pondelok som bola na druhej procedúre, dokopy mám o štyri cm menej z brucha a výbornú pokožku na nohách, takže aj lymfodrenáž funguje a cítila som sa po nej skvelo. V stredu idem zas, už sa teším. Pitný režim sa snažím dodržiavať, ale často krát zabudnem, nizkokaloricku diétu nedržím, lebo mi povedala, že mi to neni treba. Takže odomňa zatiaľ pozitívny ohlas. 🙂
Ja kavitaciu mozem len a len odporucit vdaka nej mám dole 15 cm z brucha po 4 aplikaciach.Najlepsie je hned po kavitacii ist este na lymfodrenaz + vibracnu plosinu.Je jasne ze treba hned aj stravu upravit aby nevznikol jojo efekt.
ahoj ronja, mozes mi prosim napisat salon v pk, kde ti to robili? ja som tiez z pk a uvazujem o kavitacii. ked ta mozem poprosit napis mi na zuzi.tib@gmail.com
ja idem pondelok na panelovú ulicu do košíc,jedna procedúra už len 30 eur a 45 minút
ja som chodila aj s manželom do salónu v Prievidzi , on na brucho , ja boky a bolo to fajn 🙂 Jedno sedenie 16 € ... pani čo mi to robila mi na otázku prečo je cena len 16 € povedala že ich šéfka je toho názoru že keď už kúpila taký drahý stroj nech je v prevádzke a nie že bude stáť nevyužitý ... a majú kôli tomu veľa zákazníčok 🙂
@micka21 ahoj micka, mozem sa spytat ako si pokracovala v remingtone ? kolko krat si bola a aky vysledom si mala ? Lebo prave premyslam nad kavitaciou a rozmyslam ci skusit aspira centrum na farskej alebo remington. Dakujem za tvoje skusenosti.
@haslerkaaa aspira centrum nepoznám, tak porovnať nemôžem, ale s kavitáciou, aj s prístupom v Remingtone som bola nadmieru spokojná, ja som síce bola asi iba 4-5 krát, potom mi to už časovo nevychádzalo, ale určite som sa cítila lepšie, čo sa týka naplieskania v rifliach... určite treba piť vela vela vody, aby to malo nejaký účinok
Ahoj tak ja som si kupila pristroj domov tak uvidim e aky bude vysledok..zmerala som sa pred zacatim a tak po mesiaci pri 3x tyzdenne sa zmeram zas a dam vediet 😉
ahoj holky skusali ste tu domacu kavitaciu ja som si toteraz ojednala takze dufam ze to zaberie pomohlo vam to niektorej
ahojte, chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nepozná dobrý salón na kavitáciu v banskej bystrici. ďakujem
a má niekto podobnú skúsenosť? ja sa chystám na prvé sedenie. mám ten typ postavy, že hrubšie stehná a širšie boky ale pomerne ploché bruho a úzky driek. tuk sa mi proste ukladá len na stehnách,.. posilka nepomáha, mám ich len svalnatejšie...
ahojte, teraz majú zľavy na kavitáciu centrum TIP-TOP v Nitre za 11,50 eur 40 minút, a rozhodujem sa či mám vyskúšať prvý krát kavitáciu.Poznáte niektorá toto centum tip-top?Ďakujem
baby po prvej aplikácii na bruchu 6 cm dole. sa vytesujem. samozrejme zmena stravy a cvicenie ide dalej do teraz od porodu 110 kg po porode cca pol roka 91 cm a teraz od maja cvicenie a strava 77 kg a pokracujem 🙂 este 10 kg a budem spokojna 🙂
Ahojte žienky. Hľadala som informácie o kavitácii a natrafila som na toto diskusné fórum. V zľavách dňa som si kúpila kupóny po 5eur tak to chcem skúsiť. Porovnávala som ceny v niekoľkých salónoch a som veľmi prekvapená aké rozdiely sú v cenách. Najdrahšie sú v medicínskych centrách, v kozmetických sú oveľa lacnejšie. Kúpila som 8 kupónov, čiže za tých 40eur to skúsim. Ja som schudla v roku 2011 takmer 20 kíl a to výlučne úpravou stravy, som ale typ hrušky, takže ešte by som potrebovala doformovať stehná a zredukovať celulitídu. Myslím si, že rozdielnosť v úbytku cm môže byť spôsobená aj kvalitou a výkonnosťou prístroja, preto som volila medicínske centrum, dúfam v kvalitnejšie vybavenie. Takže dám vedieť koncom mesiaca ako sa darí.
@ronja31 ahoj, som z PK, mohla by si mi prosim dat kontakt na ten salon? Nasla som az teraz tuto diskusiu.
Aha kontakt: zlaticka@hotmail.com
@medulienka71 mozem sa spytat, kde v prievidzi ste sli na tu kavitaciu? 🙂 ktory salon? a pomohlo to aj muzovi? lebo moj priatel je chuducky, tenke nohy, ruky ale brucho ma, nakolko ma sedave zamestnanie a hybe sa minimalne, tak sa mu tuky len tam ukladaju,
@medulienka71
@medulienka71 ahoj mozem sa opytat kde v prievidzi?
Nasla som tuto tému a dost ma zaujala keďže aj ja sa chystam na kavitaciu. Nasla som salón kde sa da kúpiť balicek osetreni. Bola by to kavitacia, lymfodrenaz, vibračná plosina a lpg prístroj. Povedala mi teta včera že 5 takychto sedeni stačí. Tak zvažujem ci do toho ísť. Alebo nie. Ja mam problem ze mi po porode zostalo trochu brucho a vnutorne stehná a koža nie je taká pekná ako pred tym. Bola ste Niektorá na takomto balíčku? Ďakujem za info 🙂
@knedlik544 dobry den.Boli ste na kavitaci?ak ano a co na to hovorite?Ja tiez nad nou rozmyslam.
Ešte som nebola, ale chystám sa. Kam sa chystáte vy?

@maxjolie ja idem vo štvrtok do toho Remingtonu na pešej zóne, tak že po osobnom rozhovore sa na niečom dohodneme... som zvedavá, potom dám vedieť....