Kde kúpim spoľahlivý a cenovo dostupný glukomer?
Mám na starosti na dva týždne tetu cukrovkou, žiaľ glukomer si zabudla doma. Dá sa glukomer niekde zapožičať?alebo poraďte niečo lacnejšie a spoľahlivé. S info čo mám od nej som u nás v lekárni nepochodila. Vopred ďakujem za rady.
Opytaj sa v lokalnej skupine na fb ci niekto nedaruje resp lacno nepreda glukomer a dokupis len pruzky. Ja som v jeden cas mala doma hadam aj 5-6 glukometrov a dala som ich na charitu ked pytali.
Opytaj sa v lokalnej skupine na fb ci niekto nedaruje resp lacno nepreda glukomer a dokupis len pruzky. Ja som v jeden cas mala doma hadam aj 5-6 glukometrov a dala som ich na charitu ked pytali.
@lenkakoc444 len niekedy tie pruzky stoja tolko co glukomer.vyssie spomenuty glukomer ma napr jedno balenie pruzkov v baleni spolu vsetko 15e s prislusenstvom, samotne pruzky sa predavaju ako dvojbalenie a stoja takmer rovnako,mozno 14e

Ahoj,.obyc glukomer aj s celou vybavou, t.j.aj planzety na pichanie a najma balicek testovacich pruzkov s perom v praktickom puzdre stoji 15e v lekarni
Myslim, ze taky uplne staci, napr. Gluneo Lite