Kde robia permanentný make-up v Prešove alebo v Košiciach?
Boli ste niektora na PM v Presove alebo v Kosiciach? mate skusenosti? pripadne nejake odporucania? vobec neviem kde to robia a chcela by som ist na zaklade nejakeho odporucania aby som to potom nelutovala. prosim poradte. vdaka
@sladka11 dakujem 🙂
@sladka11 veľmi pekná práca. už som vás likela na fcb. ja som už 2x mala robené očné linky tu v Prešove a som spokojná, ale na obočie som si ešte netrúfla, nie všetky fotky mojej kozemtičky vyzerali tak, že by som sa na to dala.... jej práca je síce pekná, ale niečo vyzeralo veľmi umelo a ja mám rada skôr nahéprirodzené líčenie........ možno teraz po pôrode to skúsim u vás... vaša práca sa mi naozaj páči
Ďakujem za úprimnosť, len musím upozorniť, že, ak by ste sa rozhodla, nesmiete už kojiť..
Zatiaľ len obočie, robím to cepielkou, ale možno neskôr...
Ďakujem ;)
Zienky koho odporucate v Kosiciach? Precitala som celu temu, ale zial nikto sa nevyjadril k odbornickam v Ke. Vdaka za odpovede
Takze damy dovolte aby som Vam dal aj ja nejaku inspiraciu. Tato praca je z Kosic - Mikropigment studio Kami Casso. Studio sa specializuje na mikropigmentaciu: 3D obocie, Ocne linky, Pery, Vlasy. Rekonstrukcne tetovania: Upravy jaziev, prsnych dvorcov, vitiligo, repigmentacie, atd. Pracu vykonava umelecky tater s takmer 20rocnou praxou a posledne 3 roky sa specializuje vyhradne na ukony spomenute vyssie. Kontakt: http://www.permanentny-makeup.eugo.sk
@sladka11 dobry den prosim ake značky pigmentov pouzivate? dakujem za odpoved
@lucynka192013 dobrý deň, je to značka Swiss color
Sikovna kozmeticka robi skvele svoju pracu v Bardejove a hlavne ma fotky svojich zakazniciek, vysledok stale spokojne zeny....
https://www.facebook.com/kozmetikasolariumVNB/
Ahojte 😊
Chcem sa opýtať ako je to po ciarkovani obočia počas spanku? Treba nejako zakrývať maskou na spanie alebo volne nechat? Nemôže sa stať, že si zosucham chrasticky?
Dakujem za odpoved 😊
@sladka11
Ahojte 😊
Chcem sa opýtať ako je to po ciarkovani obočia počas spanku? Treba nejako zakrývať maskou na spanie alebo volne nechat? Nemôže sa stať, že si zosucham chrasticky?
Dakujem za odpoved 😊
@ludka17878 nezakryvat nicim,obocie sa moze jemne potierat kremom po tetovani.chrasticky odchadzaju same,zalezi ako sa a tym koza vysporiada.niekomu sa to hoji tri dni,niekomu tyzden,dva.
@sladka11
Ďakujem za radu
@ludka17878 za malinko,len si teraz citam text a je vtipny,chcela som napisat koža :D
@sladka11
Ja som si to az teraz všimla 😂😂
Ahojte, prosim Vas mna by skor zaujimalo ktoru metodu tu skusene damy biac preferuju ci softtap aleno ciarkovanu metodu. Za kazdu rafu budwm vdacna... momentalne mam ciarkovanu ale uvazujem aj nad soft tap....
Mne sa velmi jej praca nepaci, obocia su dost vyrazne a nemaju podla mna uplne dokonaly vzhlad (inak ak to robi zadarmo pre onkologickych pacientov tak klobuk dole) ale najkrajsi make up robi lucidstyle (nakupne maniacky) ona je fakt profi a vidno, ze ju to mega babi...Neviete nahodou ci nerobi aj pernanentny make up
Dobrý deň,
@beautystudioveronika . moja mama si u Vás nechala urobiť permanen.make up obočia. Stále krásne drží,lenže po ,,vyliečení,, sa ukázalo, že ste pozabudla vytetovať zopár chĺpkoch. Platila 110 eur..a vraj v tom mala byť aj korekcia a uprava resp. dotetovanie..
@tanickaskorokubikova prepanajana! Ved to je strašné 😒
@veroronika veru nemajú. Bola som a práve vďaka teraz už pre mňa otravným recenzia a veru sklamanie. Pri korekcii ani nevidela, ktoré urobila hrubšie, ktoré tenšie a chcela rozšíriť to hrubšie.... niet čo dodať..
no ja vam baby neviem....permanentne si dat vytetovat make up....ved moda sa meni, skoro kazde 2-3 roky je velka zmena, co budete robit, az to vyrazne obocie vyjde z mody a co potom, budete znova platit za odstranenie tetovania? Ja osobne si myslim, ze niektore z tych uverejnenych "praciciek" nie su az take dobre, napr ta blondinka na zaciatku s uplne tmavym obocim? Ved to je hrozne.... Vsetky ostatne vyzeraju prilis umelo, akoby robene podla rovnakej sablony. A predsa len, kazdy ma inu tvar, iny prirodzeny tvar obocia. Treba sledovat prirodzenu liniu a radsej si to dokreslim kazde rano, ak ten tvar nie je dokonaly, ako sa spotvorit permanentne a o par rokov si bit s hlavou o mur, ze vyzeram ako Breznev....lebo medzitym sa moda zmenila a trendy je uplne iny tvar/ hrubka/farba obocia 😒

ok, rada pomôžem