Kde účinne liečia problémy so závratmi?
Dobry den. Prosim Vas, ktokolvek ma skusenosti s tym, ze mu pomohli so zavratmi, ze mu ich vyliecili, alebo aspon stabilizovali natolko, ze dokaze normalne fungovat a chodit do prace.... Za kazdu skusenost dakujem
Napr v Komárne majú centrum rovnováhy.. Ale teda keďže nepoznáme tvoj zdravotný stav, ani nevieme príčinu tvojich ťažkostí (závraty môžu mať tisíc dôvodov), tak nevieme ani to, či v tvojom prípade sa dajú vyliečiť a v akej miere zlepšiť stav.
Tlak, krvný obraz máš v poriadku? Polohové testy ti robili na všetky kanáliky, či len na zadné (tam býva najčastejšie problém)
treba vyhladať dobrého fyzio alebo "naprávača"
@adulienka11111 alebo čínska masáž + akupunktúra v BA
Už som tu písala, ja som prišla na to, že mám zavraty z krčnej chrbtice. Dr. mi jednoducho vysadila lieky, tak som konečne začala brať vážne cviky a po nich to prešlo. Teraz stačí, ak má trosku boli chrbtica, pocvicim a je to v pohode. Môžeš si tie cviky stiahnuť. https://jaknavertigo.cz/ke-stazeni/rehabilitacn...
SM systém si už skúšala? Ak ti napravenie pomohlo, tak treba pravdepodobne podporiť ten "napravený" stav správnym držaním tela a svalov.
mne pichali Toreccan a Magnézium injekčne
@adulienka11111 ocne by som doplnila a usg magistralnych ciev
@adulienka11111 tak cvičiť je základ, veď ako sa ti spevnia inak tie svaly, aby ti to nevyskakovalo? Krčná chrbtica vie narobiť riadnu šarapatu

Potvrdili alebo vylúčili už príčiny na neurológii, ortopédii, prípadne endokrinológii?
Je rozdiel či je to stredným uchom, chrbticou alebo chemickou nerovnováhou...
Niekomu pomôže aj fyzioterapeut, ale musí to byť skutočný odborník, aby v nevedomosti nezhoršil stav.