icon

Kde vám cez víkend predpísali Ivermektin?

13. mar 2021

Dobrý den, ako ste postupovali vy, ked cez víkend vám antigen odhalil pozitivitu? V pondelok som bol na pcr, všetko ok... Od pondelka nikde max v obchode na dedine, kde nikto nebol okrem mňa, mala predajňa...manzelka od nedele vecera do štvrtku sa cítila slabá, ziadna teplota len bolest svalov, kĺbov a hlavy... No dnes sme sli sa testovať máme deti aby išli do školky... Ona negat a ja pozit, trosku kaslem... Ale ten kasel mam chronicky stale na jar a jesen... Manželka teraz pôjde az po 8 dnoch na pcr, hejze? Aku liečbu sze si hneď na začiatku nastavili, nemám kde ist... Jedine, ze pojdem do garážu spať... 🤦‍♀️Alebo na terasu...ostali ste spolu ako pocas karanteny ci ste sli jeden od druhého preč...

Strana
z3
mina17
13. mar 2021

nechcem byť zlá doma sme v karanténe od 8.3. moja sestra má trošku ťažši pribeh je astmatička automaticky jej predpisali ivermektin a nemá ho lebo ten liek nieje v skladoch z lekárne nám kázali volať do lekárne každý deň či už je k dostatiu a stale len čaká nám dali pcr až na 18.3

autor
13. mar 2021

@mina17 chápem.. Ide o to, ze my sme mali dni karanténu, tak som bol na pcr... Ok nič... Zena je na materskej tak len doma... Ale vraj ten ivermektin je dobre hned na začiatku si dat, aby si nemal ťažší priebeh... Tak sa drzte a prajem i vám skóre uzdravenie...!!!

mogaa
13. mar 2021

Iverektn sa nedáva automaticky hneď a už vôbec nie každému....denne je cca 2000pozitívnych, je nereálne im automaticky predpisovať Ivermektín....ďaľšia vec, na Slovensko ho vždy príde pár tisíc kusov mesačne, je to skôr podpultový tovar, minie sa obratom, väčšinou si ho odložia lekárnici pre známych......

nykkushka
13. mar 2021

Skúste na aliexprese 🤦‍♀️😂

aristka
13. mar 2021

@mina17 v lekarni reumstolohickeho ustavu v Piestanoch ho maju , plus treba hladat v lekarni pri FN nemocniciach.

janai1
Odpoveď bola odstránená
majamat
13. mar 2021

ak nikam nechodis, manzelka moze byt kludne aj pozitivna, ale Ag test jej to jednoducho neukazal cize si to zrejme dostal od nej. Ag testy nei su presne. priznaky by sedeli. a ak je doma, no neviem, niekde ste to chytit museli, este je tu moznost, ze ani pozitivnyi nei ste, ako som pisala, Ag testy nie su presne. kolega mal Ag pozitivny a nasledne PCR negativny.

rikarika
13. mar 2021

Skuste v lekarni pytat ten pre zvierata, pouziva sa pre cicavce, tak vraj lepsi aj ten ako ziadny. Pocula som ze je vo forme masti alebo gelu a natieraju sa s nim...🙄

luccija
13. mar 2021

Nemá zmysel sa teraz separovat infekčný si aj tak už pár dní predtým ako máš príznaky.Aj tak podľa toho čo píšeš to mala ona prvá len jej to AG neukázal.Uvidis čo bude na PCR.preco si bol vlastne v pondelok na PCR?dávaj si zinkorot, niečo od kašľu, céčko vyššiu davku, oddych, d vitamín
Ivermectin by som vôbec neriešila.

kiki68
13. mar 2021

Dajte si predpisat na veterine colchicine

michalka4193
13. mar 2021

Véd je len sobota mate do pondelka deň aj niečo zasa až tak rýchlo to nemusí byť zavoláte lekárovi a uvidíte ci vám on vôbec Ivermectin predpise môj muž je inak zdraví žiadne lieky neberie a dostal pre istotu Ivermectin, antd, fraxiparine, nejaké ešte kortikosteroidy plus vitamíny.... Ja zatiaľ pozit. Niesom čiže len vitamíny.. Ako hovorím vydržať do pondelka

eedit
Autor odpoveď zmazal
autor
13. mar 2021

@luccija na pcr kvoli vyšetreniu, som bol na kontrole po opetacii a som šiel do nemocnice, tak som chcel pcr... A vo štvrtok som bol v nemocnici... No neviem uvidíme, co bude bojím sa tak trochu, lebo my po 30 to vraj horšie znášame ten zmutovany ako tí po 50...

michalka4193
13. mar 2021

V prvom rade Kazdy to zvláda inak a nedá sa predpokladať ci vám vôbec Ivermectin pomôže...ja sa tiež bojím a to ma dosť nadváhu a tiež mi to nieje jedno

autor
13. mar 2021

@michalka4193 ved jasne... Len ten strach je asi horší...

michalka4193
13. mar 2021

Je... verím vam

ktochytavzite
13. mar 2021

ale co ved nestresujte dajte si zinok cecko decko a ivermectin nemusi vzdy tiezbzabratbje to len skusibny liek,dajte si oredpisat Antibiotika ak sa tak bojite to mize zbranit zaoalu pluc

badimeria
13. mar 2021

@michalka4193 dobrý deň prečo fraxiparine?

michalka4193
13. mar 2021

@badimeria podľa mňa na riedenie krvi Ab sa netvorili zrombozi pre istotu... Bud z liekov alebo možno z korony aké skôr z liekov

oli18
13. mar 2021

@michalka4193 lieky na riedenie krvi doporucuju brat po ockovani a nie pri chorobe.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
13. mar 2021

@badimeria ano davaju fraxipariny lebo kazdy kto umrie v nemocncii umre na emboliu.... Korona mu spôsobí emboliu...

autor
13. mar 2021

@miriam11 ďakujem

michalka4193
14. mar 2021

@oli18 to nieje pravda lebo veľa liekov ako antb alebo Ivermectin môžu aj tie kortikosteroidy a samotná korona spôsobiť trombozu a na to injekcie su..

karkulka89
14. mar 2021

My sme 2 dospelí a dve deti a sme stále spolu akurát dnes sme boli na PCR tak uvidíme

autor
14. mar 2021

@karkulka89 ale mali ste antigen pozitivny?

karkulka89
14. mar 2021

Muž mal pozitívny ja s deťmi negativne

michalka4193
14. mar 2021

Ja som tiež po 5 dňoch karantény zatiaľ negatívna som zvedavá na PCR o 3 dni

autor
14. mar 2021

@karkulka89 ale antigen, hej...?

autor
14. mar 2021

@michalka4193 na pcr ste sa sami objednali alebo vas z toho regionálneho uradu objednali

Strana
z3