icon

Kde vám cez víkend predpísali Ivermektin?

13. mar 2021

Dobrý den, ako ste postupovali vy, ked cez víkend vám antigen odhalil pozitivitu? V pondelok som bol na pcr, všetko ok... Od pondelka nikde max v obchode na dedine, kde nikto nebol okrem mňa, mala predajňa...manzelka od nedele vecera do štvrtku sa cítila slabá, ziadna teplota len bolest svalov, kĺbov a hlavy... No dnes sme sli sa testovať máme deti aby išli do školky... Ona negat a ja pozit, trosku kaslem... Ale ten kasel mam chronicky stale na jar a jesen... Manželka teraz pôjde az po 8 dnoch na pcr, hejze? Aku liečbu sze si hneď na začiatku nastavili, nemám kde ist... Jedine, ze pojdem do garážu spať... 🤦‍♀️Alebo na terasu...ostali ste spolu ako pocas karanteny ci ste sli jeden od druhého preč...

karkulka89
14. mar 2021

Muž mal anti.pozitívny my anti. Negatívny dnes sme boli na PCR

michalka4193
14. mar 2021

Sama som sa objednala lebo z regionálneho nám volali až včera na 4 deň čiže to som si myslela ze ani nezavolajú keďže nie vždy vraj volajú.

michalka4193
14. mar 2021

@karkulka89 som zvedavá ako dopadne té ci ste sa nakazili alebo nie na kolky deň že boli na PCR?

jeiny
15. mar 2021

My sme tiež v karanténe, muž bol pozitívne testovany 9.3., dnes idem s dcérou na pcr

autor
15. mar 2021

@jeiny to skoro idete na pcr az po 8 dnoch sa chodí

michalka4193
Autor odpoveď zmazal
michalka4193
15. mar 2021

@jeiny my sme tiež tak od 9😏

jeiny
15. mar 2021

Ja som si ten termín nevybrala....... Pan z úradu regionálneho zdravotníctva volal manželovi hneď v ten deň, keď bol muž testovany.... sme sa ho pýtali ci to nie je skoro, povedal ze nie.... muž mal príznaky od nedele v podstate

jeiny
15. mar 2021

@michalka4193 no som zvedavá co bude ďalej, mňa začala včera noha bolieť, čo mamnanej krcovu žilu, inak mi nie je nič zatiaľ, dcérka je tiez ôk... uvidíme.... muž už nemá teplotu... vy mate aký priebeh?

majamat
15. mar 2021

@jeiny mna jeden den bolela noha, koleno a predkolenie - v lytku. amm roky krcove zily. bolo to vlemi neprijemne. bola som cela dolamana, aj 2 dni predtym a potom dalsi den ta noha uz skoro nebolela, ale zas zacali krize, o niekolko dni bedrove klby, no chvilkove bolesti som mala aj vramenach, tiez bolesti hrudnika a kade tade.

michalka4193
15. mar 2021

@jeiny deti a ja sem tam kašleme oni majú sople ale to mame už skoro 2 týždne lebo donuesly zo školy a škôlky Nejaky vírus čiže toto s tým určite nesúvisí ja ináč oka už má ani hlava neboli ani včera nebolela... No ja som tiež zvedavá co bude v stredu na PCR ako včera som bola ako som písala antigen negatívna tak ja sa budem modliť aby to tak ostalo a deti testovať nedávam dcéra 6r bola v deň aj ja keď manžel bol pozit. Sme boli tiež negat a už ju nedávam a 3r tiež nedavam

jeiny
15. mar 2021

@majamat a aj si si dávala niečo na tie kŕčové žily? (prevencia proti trom bože a tak?) ja ich mam tiež už veľmi dlho, niky ma neboleli, občas zastipali počas menzesu, ale teda včera to bola sila, nevedela som ani zaspať, aj dnes má to boli......

michalka4193
15. mar 2021

@jeiny no ak budem pozitívna tak uricte niečo proti tromboze ako môj muž má fraxiparine 0,8ml....a to je zdravý človek ináč nič nemá

jeiny
15. mar 2021

@michalka4193 muž bol 6.3 na antigenovom testovaní negat. a v nedeľu ráno mal teplotu zvýšenú a bolela ho hlava...ale keďže si dávame bacha pripisoval to tomu ze nachladol, robil v záhrade, že mu bolo zima a v pondelok nešiel do prace že zostane deň dva doma, v utorok sme išli pre istou na test my sme boli negat. on pozitívny... mňa by ešte zaujímalo, ze dokedy je človek infekčným? to som sa nikde nefocitala.. muž sa snaži izolovat od nás, v zvlášť izbe tak ze dokedy takto to ma význam

michalka4193
15. mar 2021

@jeiny no nášmu tatinkovi bolo tZden na. Prd ale skôr bolesť medzi lopatkami nič iné bol piatok aj sobota na testy a nič potom išiel v utorok a buum.... No ja nwm asi tak 5.dni podľa mňa je najväčšia šanca sa nakaziť.... Naš na neizoloval lebo ma home office a potrebuje byť v obivacke a ani sa to nedá deti za nič ťahajú a kto by mu pichal. Injekcie keď sestrička povedala ze sa ho nemám dotknúť a ani spať by som nemala kde 🤔... No už len dúfať aby bolo všetko ok

jeiny
15. mar 2021

@michalka4193 držím palce vám aj nám, už nech je to za nami❤️potom napíšem keď budem mať výsledky pcr

majamat
15. mar 2021

@jeiny ja som nedostala vobec ziadne liky, doma mam Mobivenal,a el je mi z neho blbo od zaludkuk, peto ho moc neuzivam. ked nic ine, tak skus aspon anopyrin,aspirin, ci acylpirin.

majamat
15. mar 2021

@jeiny vraj len 5dni po nastupe priznakov, ale tak urcite to nie ej u kazdeho rovnake. Bukovsky hovoril o nejakom vyskume, co to dokazal. no ale tie 2t v karantene by teda mali bohate stacit. a skus nieco na bolest, mozno to pomoze.
pri Covide byvaju vselijake taketo bolesti.

jeiny
15. mar 2021

@majamat aclpirin mam, skúsim, dakujem☺️

palisko
15. mar 2021

@majamat presne tým teraz doma prechádzame. Ivermektin sme už zohnali na predpis a pred tým sme si dávali ten pre kravy. K tomu D, C, zinok, melatonin. Sme pozit od piatku. Teplotu nemáme, len všetko bolí.

michalka4193
16. mar 2021

@jeiny dobrý už máte výsledky?

michalka4193
16. mar 2021

@karkulka89 dobrý ako vám dopadol PCR test?

jeiny
16. mar 2021

@michalka4193 ešte nie, keď budu dám vediet

jeiny
16. mar 2021

@michalka4193 negatívne sme aj ja aj dcera, tak snáď to už nejak dotiahneme do konca karanteny

michalka4193
16. mar 2021

@jeiny jeej super teším sa s vami ja sa bojím ze keby som na PCR neg. Tak aby som nebola na antigene pozit hneď po skončení karantény lebo deti do skôlky/školy potrebujú. Uvidíme ja idem zajtra na PCR

jeiny
16. mar 2021

@michalka4193 no to som aj ja zvedavá co bude keď pôjdem na antigen po skončení karantény, snáď nebudem pozit, lebo ďalších 14 dní, neviem neviem🤦‍♀️

majamat
17. mar 2021

@michalka4193 antigen ma problem ukazat pozitivitu aj v akutnim priznakovom stadiu. po dolieceni je uz negat. nas testuju v praci kazdy tyzden a antigen je po karantene negat. dokonca nas pretestovali pcr, lebo sa covid u nas rozsiril a mali sme tam priznakovych, ktori mali opakovane antigen negativny.
pcr naopak ukaze velmi dlho. cize po karantene sa pcr nema absolvovat. antigen sa moze,a le kontrolne testy po karantene u predtym diagnostikovaneho pozitivneho sa nemsuia robit, iba sa absolvuje karantena dost.

michalka4193
17. mar 2021

@majamat ďakujem

michalka4193
18. mar 2021

@jeiny mne prišlo dnes som negatívna.. Dúfam že to tak ostane....

palisko
18. mar 2021

Ja už som z toho jeleň. My s manželkou od piatku pozit. syn sople, kašeľ, únava a na pcr negatívny. Je pravda, že predtým dostal 5 dávok ivermektínu preventívne, keď sme zistili svoju pozitivitu.