icon

Keď zaspávam cez deň, tak mám zlé myšlienky

18. sep 2023

Som doma, synček nastúpil do škôlky, ja idem az v januári do roboty. Bývam dosť unavená, stále niečo robím v domácnosti, idem si zabehať alebo zacvičiť a tak dookola. Som tip človeka ktorý stále na niečo myslí. Neviem vypnúť. Toto ale všetko robím tak na silu, dáko sa mi nič nechce a som stále unavená. Tak by som si potreboval zdriemnut aspoň niekedy aj cez deň. No tu nastáva problém. Aj keď už začnem zaspávať, vždy sa prelaknem lebo myslím na niečo zlé. Často krát aj na smrť, smrť mojich blízkych a potom mi strašne búši srdce. Proste taky strach, panika mi ide v hlave. Po chvili sa ukludnim ale samozrejme uz nezaspím. Nechápem tomu. Nechcem na to vôbec myslieť ale ono to tak samé príde. Minule som zaspavala a zrazu strašný strach ma prepadol že ako to bude v robote po mojej MD že mam z toho strach ale vôbec som na to pred tým nemyslela a myslieť nechcela. A podobne, proste predávajú ma take myšlienky na ktoré možno nechceme myslieť ale viem ze sa to niekedy stane a desí ma to. Deje sa mi to len keď si chcem cez deň pospať a už som v tom štádiu zaspávania. Inak som akože úplne normálna žena 😀🫣🤭
Nemáte skúsenosť čo to môže byť? A ako sa toho zbaviť? Ďakujem krásne 😊

mirka_a_hrasok
18. sep 2023

Ono sa to moze samo casom zmenit. Neviem, ci by ti v tomto nemohla pomoct aj navsteva psychologa, nepremyslala si nad tym?

vanilkovazmrzka
19. sep 2023

Mozno to bude zniet smiesne, ale daj si sluchatka a pusti si pred zaspavanim nieco, co ta ukludnuje. Mne na to funguje jedna audio rozpravka ktoru si pamatam z detstva 😅 Ale mozno aj hocijaky nahodny plejlist s kludnou hudbou.