icon

Kedy a prečo ste išli prvýkrát ku gynekológovi?

janinah
30. okt 2013

Kvôli dcéram si robím anketu- kedy v akom veku a z akého dôvodu ste šli prvýkrát ku gynekologovi? či len preventívne,či zdrav. problém? šli ste k tomu kde chodí vaša mama a teda ho odporúčala alebo ste si našli iného? a v prípade šúdia v inom dosť vzdialenom meste ste mali gynekologa doma či v mieste štúdia? vďaka za odpovede.

Strana
z2
magali
31. okt 2013

v 18-tke, tiez kvoli tabletkam 😀 😀 😀 lebo som to jeden mesiac nedostala a ked som to konecne dostala utekala som pre tabletky, aby sme nemuseli znova zazit take stresy 😀 😀 😀 a bolo to v mieste bydliska lebo som uz pracovala

inffinity
31. okt 2013

v 16ti pre tabletky kvuli lečbe akne..v místě bydlište, ke stejnemu jako mamka 😉

milota164
31. okt 2013

v 18tke kvoli tabletkam a isla som k takemu co k nemu chodila kamoska, mame som o tom ani nehovorila a bol v mieste bydliska nie studia

julia332
9. jan 2014

a ked sa smiem spytat tak naco ste v 15-16 brali antikoncepciu? iba kvoli tomu aby ste presne vedeli ze kedy dostamete MA ale bo kvoli neotehotneniu? a este som nebola u gynekologa

oktobermimi
9. jan 2014

cca v tých 13-14 daky zápal som mala už si nepamätam ale pravidelne od tých 16 🙂 hlavne abi sa mi MS upravila 🙂

mirka_aa
9. jan 2014

myslim ze v 18tke..sla som sama od seba len tak na preventivku,gynekologa som si vybrala sama na odporucanie..mamky som sa na to nepytala....

mimake
9. jan 2014

V 15 tich kvoli nepravidelnej menstruacii, sla som tam kde mi poradila mama, spolu s mamou a v mieste bydliska

Strana
z2