Kedy ísť s bolesťou nohy na pohotovosť?
Čaute
Už pár dní mám bolesti nohy . Som objednaný na vyšetrenie ale bolest je už neznesiteľná a pridal sa opuch . Môžem ísť na pohotovosť? Alebo ma odbijú že mám čakať na vyšetrenie ktoré bude o týždeň?
urcite chod. snad nebudes trpiet. a moze to byt hocico, ak je opuch,mozno treba atb drzim palce
Záleží aké je to akútne .A predpokladám, že sa dajú u súkromných aj skoršie termíny. Lebo u nás to je tak.Cakanie je všade dlhé niekde aj mesiace.Ale máme súkromných,neurológiu,ordopédiu..Síce sa človek nedoplatí,ale keď nie je iná možnosť a šanca hneď. Musíš. í
Okamzite na urgent. S tym ani necakaj. Na to je urgent. Bolest nohy a opuch moze byt tromboza a ta je smrtelna,ak sa nelieci
Okamzite na urgent. S tym ani necakaj. Na to je urgent. Bolest nohy a opuch moze byt tromboza a ta je smrtelna,ak sa nelieci
@marca12 jedna pani to tu riesila , no oddvtedy sa neozvala, ktovie co to mala.
Co si robil doteraz ked ta boli par dni? Vseobecneho lekara nemas?
Co si robil doteraz ked ta boli par dni? Vseobecneho lekara nemas?
@taktotedanie u obvodného som samozrejme bol , mám lieky . Žiaľ na ortopediu musím čakať. Štátne 3 mesiace, súkromný týždeň a pol .
Tak obvodný tu nohu videl, a keby to bolo niečo vážne tak ta pošle hneď do nemocnice. To by ta nenechal čakať 3 mesiace
Liecbu mas
Mas aj moznost rychleho vysetrenia tyzden cakanie? - luxus
tiez by som necakal 3 mesiace, ak ta pustia finanncie, ist do sukromneho, aj ked tam sa plati este aj za to ze si prdnes, s prepacenim
Tak obvodný tu nohu videl, a keby to bolo niečo vážne tak ta pošle hneď do nemocnice. To by ta nenechal čakať 3 mesiace
@bielasovicka pokiaľ robil aspoň sono alebo čo. Aj obvodný vedia poslať a tím že to nič nebude a nakoniec je . Ja by som na pohotovosť sla. Muž mal dokonca v práci jednu ktorá išla na pohotovosť s podobným. Tuším sa jej spravila aj modrina na päte a nemohla na ňu stúpať, poslali ju domov a tam to bohužiaľ aj skončilo.
@bielasovicka
@1mina
@balerina2025
@marca12 bol som na urgentne. Skončil som na cievnej chirurgií s nohou
nechcela som byt za mudru, ale myslela som si ci nahodou nie je problem v cievach. a co tromboza? lebo orto problem je znesitelny, neuro je horsie a najhorsie su cievy
Utekaj, nenechaj sa odbiť, niektorí sú veľmi nepríjemni a tvária sa akoby nad nich nebolo. Neuspokoj sa s tým, že liečbu máš. Ja keby sa s tým uspokojím, už tu nie som. A to ma pani doktorka chcela už na psychiatriu poslať, pani múdra. Bolo ich viac, musela som ist po súkromnej linke a platiť strašne prachy za vyšetrenia, odbery... Niečo čo mi mohli spraviť zadarmo aj samotní lekári štátny, no neurobili tak.... Namiesto pomoci, ste mladá, kúpte si toto, hento, a toto vám nespravím, podľa mňa vám nič neni, na pohotovosti-dajte jej magnézium nech je spokojná a podobne. Prečo, vedia len oni, ale je pravda, že som sa z problémov, ktoré mi nik v štátnom zariadení nezistil, dostávala 2 roky a následky si ponesiem už nastálo.
Utekaj, nenechaj sa odbiť, niektorí sú veľmi nepríjemni a tvária sa akoby nad nich nebolo. Neuspokoj sa s tým, že liečbu máš. Ja keby sa s tým uspokojím, už tu nie som. A to ma pani doktorka chcela už na psychiatriu poslať, pani múdra. Bolo ich viac, musela som ist po súkromnej linke a platiť strašne prachy za vyšetrenia, odbery... Niečo čo mi mohli spraviť zadarmo aj samotní lekári štátny, no neurobili tak.... Namiesto pomoci, ste mladá, kúpte si toto, hento, a toto vám nespravím, podľa mňa vám nič neni, na pohotovosti-dajte jej magnézium nech je spokojná a podobne. Prečo, vedia len oni, ale je pravda, že som sa z problémov, ktoré mi nik v štátnom zariadení nezistil, dostávala 2 roky a následky si ponesiem už nastálo.
@hrabovo niektori lekari naozaj neviem, za co dostali diplom. tiez by som vedela menovat...nuz ludsky faktor, kazdy z nas sa moze mylit. len niekedy ide naozaj o zivot.
@hrabovo niektori lekari naozaj neviem, za co dostali diplom. tiez by som vedela menovat...nuz ludsky faktor, kazdy z nas sa moze mylit. len niekedy ide naozaj o zivot.
@balerina2025 ja by som rada povedala, že je to mala vzorka, ale je ich čím ďalej, tým viac. Benevolentnost, ľahostajnosť,.... Neviem prečo. A správajú sa fakt niekedy akoby sme boli len dáky obťažujúci prvok, ktorý príde na pohotovosť z čistej roztopaše... Odvtedy nejdem k Dr nikdy sama, nech si o tom myslia, čo chcú...
@balerina2025 ja by som rada povedala, že je to mala vzorka, ale je ich čím ďalej, tým viac. Benevolentnost, ľahostajnosť,.... Neviem prečo. A správajú sa fakt niekedy akoby sme boli len dáky obťažujúci prvok, ktorý príde na pohotovosť z čistej roztopaše... Odvtedy nejdem k Dr nikdy sama, nech si o tom myslia, čo chcú...
@hrabovo a ked nahodou daco povies, tak si myslia ze si hypochonder.
@hrabovo a ked nahodou daco povies, tak si myslia ze si hypochonder.
@balerina2025 presne tak.... Pokora im chýba
Dobre,ze si isiel. Taketo veci netreba nikdy cakat a radsej ist na urgent. Skore uzdravenie zelam.
No úžasné 🤦🏼♀️. A potom ze mame veriť lekárom. Ešteže ja mam takú obvodnú co ma všade posiela aj keď ani netreba. Ale vždy chce mať istotu.
No úžasné 🤦🏼♀️. A potom ze mame veriť lekárom. Ešteže ja mam takú obvodnú co ma všade posiela aj keď ani netreba. Ale vždy chce mať istotu.
@bielasovicka mas stastie. mnohi lekari pravy opak

určite choď, radšej zbytočne na pohotovosť ako čakať s niečím čo môže byť vážne.