icon

Kedy na kontrolu s prsníkmi po pôrode?

danar13
8. dec 2012

Ahojte,viete mi niektora poradit kedy sa ide na kontrolu s prsnikmi po porode?Posiela nas na vysetrenie zensky lekar?

liz_lemon
8. dec 2012

ja som isla asi 4 mesiace po porode, poslala ma gyn

monikkak
8. dec 2012

Ja som 8 mesiacov po porode a mna este gyn. neposlala

nesa12
8. dec 2012

mal by ta poslat gynekolog...ale pravidelne kontroly su kazde 2 roky.

nikolik88
8. dec 2012

@danar13 ja som este nebola moj doktor povedal ze to sa chodí az po dovršeni 25 roku tak neviem 🙂

olifcek
8. dec 2012

prsniky kazdy rok, alebo kazdy druhy, ale ja som nebola uz dlhsie, mam ist az skoncim s dojcenim... teda pol roka po skonceni dojcenia 😉

cammille
8. dec 2012

cca 3 mesiace po ukonceni kojenia

lejlla
8. dec 2012

maly ma 6 mesiacov.myn.tyzden som bola na prehliadke a kazal mi sa objednat.dal mi taky papier s ktorym tam pojdem...

ladytt
8. dec 2012

Mňa poslala moja gynča vtedy keď som bola na kontrole po šestonedelí, a ešte som kojila. Povedala, že to nevadí.

obi
8. dec 2012

Ahoj,ked kojis tak az po ukonceni kojenia,take 2-3 mesiace

pimpulienka
8. dec 2012

Mna nikde s prsnikmi neposielala..

mircalla
8. dec 2012

Mna poslal, som 3 mesiace po skonceni kojenia. Mamografia + sono.

pajerchinova
8. dec 2012

Po skonceni kojenia, ked sa nebude uz tvorit mlieko. Dovtedy sa to sonom ani neda poriadne vysetrit kvoli zvacsneym mliecnym zlazam. Mamografia sa bezne robi az po 40tke. A ano, ak je lekar aky ma byt tak ti to spravi v ramci preventivky ako samozrejmost.

kokorunecka
8. dec 2012

Mne povedal, že sa mám zastaviť rok po ukončení kojenia.

myshaatko
8. dec 2012

pol roka po ukonceni kojenia...

nattal1
8. dec 2012

mne nepovedal nic a bola som tam pred rokom 😖 asi ho budem musiet navstivit v lete 😕

dedenini
8. dec 2012

ja zijem v UK a tu nikto mi nepovedal nic o prehliadke, aj ked by som rada sla... tu mi ani pri tehu nikto nerobil prehliadku... proste mi verili ze som v tom...a potom az na zaklade mocu ....pojdem sa ja objednat 🙂