Kedy na kontrolu s prsníkmi po pôrode?
Ahojte,viete mi niektora poradit kedy sa ide na kontrolu s prsnikmi po porode?Posiela nas na vysetrenie zensky lekar?
Ja som 8 mesiacov po porode a mna este gyn. neposlala
mal by ta poslat gynekolog...ale pravidelne kontroly su kazde 2 roky.
prsniky kazdy rok, alebo kazdy druhy, ale ja som nebola uz dlhsie, mam ist az skoncim s dojcenim... teda pol roka po skonceni dojcenia 😉
cca 3 mesiace po ukonceni kojenia
maly ma 6 mesiacov.myn.tyzden som bola na prehliadke a kazal mi sa objednat.dal mi taky papier s ktorym tam pojdem...
Mňa poslala moja gynča vtedy keď som bola na kontrole po šestonedelí, a ešte som kojila. Povedala, že to nevadí.
Ahoj,ked kojis tak az po ukonceni kojenia,take 2-3 mesiace
Mna nikde s prsnikmi neposielala..
Mna poslal, som 3 mesiace po skonceni kojenia. Mamografia + sono.
Po skonceni kojenia, ked sa nebude uz tvorit mlieko. Dovtedy sa to sonom ani neda poriadne vysetrit kvoli zvacsneym mliecnym zlazam. Mamografia sa bezne robi az po 40tke. A ano, ak je lekar aky ma byt tak ti to spravi v ramci preventivky ako samozrejmost.
Mne povedal, že sa mám zastaviť rok po ukončení kojenia.
pol roka po ukonceni kojenia...
mne nepovedal nic a bola som tam pred rokom 😖 asi ho budem musiet navstivit v lete 😕
ja zijem v UK a tu nikto mi nepovedal nic o prehliadke, aj ked by som rada sla... tu mi ani pri tehu nikto nerobil prehliadku... proste mi verili ze som v tom...a potom az na zaklade mocu ....pojdem sa ja objednat 🙂

ja som isla asi 4 mesiace po porode, poslala ma gyn