Klinická smrť
Zazili ste to niektora? Viete o niekom,kto to zazil? Ake to bolo?
@tama321 kto? Boh či je živý?
Boh nezomiera. Stvoril život aj smrť, je ich Pánom. Oni na Neho nemajú vplyv, iba On na nich. Ak by Boh zomrel (v zmysle, žeby smrť mala na Neho nejaký účinok, žeby mohol "zmiznúť") bol by podriadený niečomu, čo je stvorené (smrti) a tým pádom by nebol Všemocný.
Čiže áno, Boh je vždy živý, nezomiera, neoddychuje. Je Pánom všetkého.
Áno.
Napríklad:
Boh, niet božstva okrem Neho, Večne Živého, Večne Existujúceho. Nezastihne Ho driemota ani spánok. Jemu náleží, čo je v nebesiach a čo je na zemi. Ktože by sa u Neho mohol prihovoriť inak než s Jeho povolením. Pozná ich súčasnosť i budúcnosť, ale oni neobsiahnu z Jeho poznania nič, jedine to, čo by On chcel. Jeho Kursy pojíma nebesia a zem a nezaťaží Ho ich ochrana a opatrovanie. A On je Ten, nad ktorým vyššieho niet a je Obrovský (2:225)
@tama321 jaaj, bol vzatý do raja živý, takže áno, žije. Každý prorok čaká v raji, takže je živý. Očakávame čas, keď ho Boh pošle druhýkrát na zem, aby tu naplnil svoju mesiassku funkciu (poraziť antikrista, nastoliť trvalý mier, kráľovstvo Božie so šáriou, a bude tu vládnuť ako vládca nad ľuďom - kalifát (alebo kráľovstvo pridelené Bohom)).
Áno.
A áno. Ľudská duša je nesmrteľná. Človek po smrti pôjde buď do raja alebo do pekla, podľa svojich skutkov. V pekle môže byť naveky, ak robil veľké zlo, alebo aj nie naveky ale len určité obdobie (závisí všetko na rozhodnutí Božom).
@tama321 áno, ona mi hovorila, že si celý čas myslela, že Ježiš je Boh (verila v trojicu ako kresťanka) ale že počas toho zážitku jej Ježiš vysvetlil, že nie je roveň Bohu. Že to zle pochopila, že tie rôzne citácie, ktoré poznala z Biblie sú metafory. Preposielam nižšie, čo mi hovorila:
„Zomrela som 15.6.2018, 57 minút som bola mŕtva, dokonca keď ma nevedeli oživiť, tak už konštatovali exitus. Bolo to zvláštne. Zrazu som sa ocitla akoby vo svetle, naplnená láskou akú som na zemi nikdy nezažila. Akoby ma to svetlo objalo a povedalo mi, že ma veľmi miluje. Potom zo svetla vystúpil Ježiš. Hovoril mi o tom, že sa musím ešte vrátiť, že mám ešte na zemi
úlohu – ktorú mi dal Otec (Boh), a že sa ešte i vydám. (neskôr mi môj muž hovoril, že mal sen v ktorom mu anjel hovoril, že sa ožení s cudzinkou menom A. – čo sa i stalo).
Čo som pri tomto zážitku zistila ohľadom viery:
- klaniať sa ma výlučne Bohu – nie Ježišovi, zakázal to! Ježiš je jeho „stelesnená“ podoba, no nemáme sa mu klaňať. (a o to viac sa nesmie klaniať ani žiadnej inej ľudskej osobe! Ani panne Márii, ktorá bola Božou služobníčkou a pannou, a ani nikomu inému – žiadnemu svätému, žiadnej soche – vsetko to Boh považuje za modloslužbu).
- Boh nie je viditeľný. Boh je svetlo – energia. Počuješ ho tam všade, v sebe, ale nevidíš (akoby hovoril v tebe i všade okolo teba). Vidieť ho môžeš iba akoby v Ježišovi – alebo ti odkaz pošle po anjeloch, Gabrielovi a iných. Boha sa vidieť doslova nedá.
Iné veci, čo som videla:
- ukázal mi svoj pohľad na svet – vníma ho ako „Sodomu a Gomoru, Babylon“ - len vo veľmi málo
srdciach vidí svetlo - vieru, oddanosť a rešpekt k Bohu.
- Každý človek sa rodí s vierou v srdci, keď človek nechá zvíťaziť démonov (ktorí akoby chodia okolo Ľudí a pokúšajú ich), tak vieru stráca
- spovedať sa má iba Bohu – nie ľuďom, pretože každý má hriechy, a len Boh ich môže odpustiť (sám ako neviditeľný, alebo cez Ježiša – vo svojej viditeľnej „ľudskej“ forme – nikto iný hriechy odpustiť nemôže), Boh nám vidí do srdca, takže je najdôležitejšia osobná ľútosť priamo smerovaná na Neho.
- je presne určený dátum nášho narodenia, a dátum nášho odchodu zo zeme (ak prídeme skôr, „vrátia nás“)
- ženy majú nosiť vlasy zakryté: platí to pre ženy vydaté + ženy pri modlitbe, tak ako to robia Židovky, tak ako to robila panna Mária. Netreba to preháňať ako moslimky – že im vidno len oči (zakryté majú byť vlasy – väčšina, tvár zakrytá byť nemá). Pri modlitbe je toto nariadenie dané kvôli anjelom (dôvod nepoznám ale odvtedy to dodržiavam).
- videla som, že budem mať 2 deti – dvojičky
- som dosť tvrdohlavá, takže sa vôbec čudujem, že mi Boh ukázal to čo mi ukázal
- povedal mi, že prežijem svojho muža, mamu, svokru – všetkých týchto budem vyprevádzať skôr cez hranicu smrti.
Preposielam ti, čo som si zapísala z rozhovoru s ňou 🙂 Dúfam, že to bude nápomocné.
@lenkakravcova nemame sa spovedať ľuďom...mne nejde do hlavy prečo ľudia majú zjavenia kde často rozprávajú o sv. spovedi...taktiež zjavenia duší v očisci a to dokonca aj počas klinickej smrti... je to dosť divné, niekto má také zjavenie, niekto onaké...