Kolagén na vlasy a nechty
Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Chcela by som si objednať kolagén, hlavne kvôli vlasom a nechtom, lenže keď otvorím google, vyskočí na mňa milión druhov a typov. Máte vy nejaký, s ktorým ste spokojné, po ktorom ste postrehli zlepšenie? Alebo poznáte nejaký lepší trik?
Ďakujem Vám 😊
Ono je to asi v tomto individuálne, kto vidí aké výsledky a ešte po akom čase. Mne napríklad tiež dlhšie trvalo, kým som ich uvidela, lebo sa jednoducho poznám a viem, že mám napríklad vlasy a nechty v takom stave, že potrebujú na všetko čas, takže si myslím, že sa nemáte čoho obávať a účinky sa dostavia 🙂
Ženy, zaujímalo by ma, co hovoríte na tento collagen.. Chcem si ho objednať, vaham.. https://doplnky-stravy.heureka.sk/orin-viacolla...
Tak je celkovo dobre, pokiaľ sa každá rozhodne aj na základe nejakého porovnania, že to nie je len také bezhlavé rozhodnutie 🙂 Tiež som si zisťovala informácie a teda nebolo ich málo ale oplatí sa to, keďže to plánujete užívať a očakávate nejaké výsledky 🙂 Veď to je ako s nákupom oblečenia, asi máloktorá z nás príde a kúpi si ja neviem tričko len tak, že ho vidí na vešiaku.
@eliaska101 presne tak 🙂 dobre je to nepodcenit, lebo predsa len, clovek za to da peniaze a ocakava ucinky a vysledky. ale praveze sa najdu aj take zienky, ktore si zakupia hocijaky prvy, ktory uvidia a myslia si ako im fajne zaberie 🙂 len nie je na skodu si to vsetko nastudovat, kedze nam trh toho ponuka fakt ze dost 🙂
Ved ako aj ja, co som mala kamosku, tiez rychlo rychlo skusat rozne a ani si nepamatala, ktory bol dobry, respektivne pre nu vhodny a minula tolko penazi ze az, Takze podla mna sa zbrklost nevyplaca. Ale clovek sa uci na vlastnych chybach 🙂 Je dobre si taketo veci nastudovat, ked viem, ze to proste budem uzivat, aby som telu dala to najlepsie.
A aký by ste odporučili žene, ktorá plne dojci dieťa...
ved to, ze zbytocne toho skusat vela, len si rozhodis nejake to fungovanie, ked telo bude prijimat viac ako by malo 🙂
@habibim su kolageny, ktore mozu uzivat aj tehotne pripadne dojciace maminy, len je dobre sa pred tym poradit s lekarom 🙂 ale to si myslim, ze je take normalne v takomto stave sa radsej spytat 🙂
Ale tak nie ze viac ako by malo, ale skor to myslis, ze castym striedanim tych doplnkov? Lebo ved kazdy kolagen ma urcenu dennu davku resp. kolko mg ma v tej jednej davke, tak to si myslim ze sa neda nejako prepisknut ci?
vies co takto to upresnim, nie je dobre, ked uz nejaky kolagen uzivas zvysovat davky, to je jedna vec a druha presne aj tym castym striedanim kadejakych, ktore su na trhu. no na co to je dobre. ved zakazdym, ked clovek zacne nieco uzivat, si telo najprv ma zvyknut 🙂
Ale zase ono je to otazne, ze ake vyzivove produkty je dobre striedat, kym najdes taky ktory by ti vyhovoval, to telo potom aby z toho nebolo aj take blbnute, ked to bude v nejakom kratkom case.
@miruska2241 a kedy ste ho prosim vas uzivali rano vecer alebo pred spanim? A ako dlho? Ďakujem pekne za odpoveď
Ano je paradny 🙂 Vies co som naucena viac menej na vecer si ho davat, ale ked nestiham tak si ho dam viac menej hocikedy aby som nan uplne nezabudla 🙂 Ze radsej skor ako vobec 🙂 No ved to, ze ako pises, nechcem zabudat, chcem si ho davat pravidelne, ako jasne raz za cas sa nic nestane ale potom si na to moze clovek zvyknut 🙂
Rdi a aký to užívaš? Neviem či som prehliadla, ak si náhodou už napísala 🙂 Tak ale keď si písala, že je dobré si hneď nájsť taký, ktorý by vyhovoval, ale chápeš že je to náročnejšie, keďže je ich toľko a zase kto bude čítať všetko o každom, že ktorý by bol asi ok, to pokiaľ človek nevyskúša, nevie 🙂
Hej hej hore som pisala aky si davam 🙂 Ved ako jasne, ja viem ze je to narocne, ale potom si treba mozno trochu viac nastudovat informacie o tom. Nie je toho az tak vela, aby sa pri tom dal stravit cas a clovek bude potom aspon mudrejsi 🙂
@rdi nenasla som tu odpoved ze kedy sa ma uzivat ci rano vecer, pred jedlom alebp po jedle. Pytam sa preto ci na tom zalezi aby mal co najlepšie účinky. Ďakujem pekne za info
Tak vies, ono je na tebe ako by si si ho chcela davat aj ze kedy. Ale teda odporuca sa si ho davat skor na vecer, aby sa mohol aj pocas noci co najlepsie vstrebat, takze sa ho snazim si skor takto davat. Ale jasne, ked sa pozabudnem si ho dam aj pocas dna alebo ked mam volnejsiu chvilku 🙂
@rdi ďakujem🙂
Rdi to u mňa by bolo skôr naopak, že treba ráno, lebo večer zabúdam a už sa mi nechce ísť do kuchyne. Ale ako je mi jasné, že keď je niekto zvyknutý si to dávať pravidelne v nejakú stanovenú hodinu napríklad, tak s tým problém nemá 🙂
Rdi a to si davas aky? Nejaky v tabletovej forme? Reku ked si ho davas skor na vecer, ci sa to stihne nejako rozpustit v tele a vstrebat. Pripadne si to treba davat skor asi po jedle?

@eliaska101 suhlasim s tebou. Kolagen je fajn doplnat a teda ja rovnako ako ty tiez mam radsej tie v praskovej forme. Konkretne teda u mna to vyhral kolagen od Zeen a striedam to po case, raz ochuteny raz neochuteny 🙂