icon

Koľko káv denne?

29. nov 2022

ahojte chcem sa len tak informativne opytat kolko káv zvyknete denne vypyit, ?lebo ja dve tri ale podla niektorych je to moc..moja sestra vypije ledva jednu a ja ked jej poviem ze som vypila tri za den tak sa chyta za hlavu ze si koledujem o problemy s tlakom..

Strana
z2
bilancia
29. nov 2022

2 slabsie

qwer2019
29. nov 2022

Ja klasika, tie 3, ale keď sú ťažké dni/noci ako napríklad dnes. Tak už pijem šiestu.

jesenzima
29. nov 2022

3-4 kávy

dominikamacakova
29. nov 2022

Poznám človeka, ktorý vypije aj 9-12 káv. Ja vypijem 2-3 podľa toho ako stíham

tomikejt
29. nov 2022

3, niekedy 4

7miriam77
29. nov 2022

Ja pijem len jednu rano, zrnkovu, nescu neznasam. Moj priatel vypije aj 5, a ma problem s tlakom, tak sa mu snazim dohovarat, no marne. Zavislost

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
29. nov 2022

@dominikamacakova aj ja - moj oco 🙄🤭
Ja vypijem ako kedy 3 4, niekedy aj 6, inokedy aj tyzden nic. Ale pijem silne a s mliekom.. Muz nepil donedavna ani jednu a teraz da aj 5

lenka2710
29. nov 2022

Tiež väčšinou dve a niekedy len jednu, ráno uvarím a do večera vypijem 😅 viac nie, by ma kleplo 😂 ale poznám ľudí čo vypijú o dosť dosť dosť viac a tiež co nevypiju ani jednu 🤷‍♀️ ty musíš vedieť, ako sa cítiš keď si dáš jednu, dve, tri 🤷‍♀️

irusa
29. nov 2022

0

ivangeline
29. nov 2022

Jednu na predychanie do vecera s detmi, najma ked citim mega unavu a sama ich mam ulozit vecer do postelí, tak o 14tej poobede. Inac mam dni aj bez kavy. Boli dni, kedy boli 2 silne a cierny caj.. A dni totalne bez. 🙂 A nemyslim si, ze 3 kavy su prilis vela.

petrahl
29. nov 2022

2

simca06022011
29. nov 2022

2-3 kavy ti urcite neublizia ;) ja jednu doobeda, jednu na obed.. potom malokedy neskor, ale stane sa 🙂 riadne espresso, ziadne vodicky... do toho zelene, cierne caje su u nas uplne bezne...

aneetra
29. nov 2022

Jednu a niekedy veru aj tri podla toho aky mam den ale tak zvacsa pijem take tie rozpustne kavy s mliekom alebo nejake latte a capuchino. Nemyslim si vsak, ze by ti tri kavy denne mali nejak ublizit

deginko
29. nov 2022

Jednu ,veelmi občas si dám dve,ale ja pijem také s veľa mliekom a teda tu druhú ani už neviem dopit

heln
29. nov 2022

ahoj, o akej kave hovorime? o zrnkovej, o instantnej?
ja pijem 2 salky denne zalievanej mletej kavy, rano a poobede, niekedy si dam aj vecer trochu slabsiu, ak som napr. dlho v praci a nechcem tam zaspat.
kazdy ma ale inu hranicu, co je pre niekoho vela, pre ineho malo. keby som pila viac, tak by mi busilo srdce, keby som pila menej, tak by ma bolela hlava a bola by som ako matoha.

stanulienkat
29. nov 2022

Lekari odporucaju 1-2 denne.

noami12
29. nov 2022

Ja 1-3, snazim sa namiesto kavy piť čaj, takže niekedy mam za den 1 kavu a 2 čaje, alebo 2 kavy a jeden čaj ale ja si robím uplne slabú pol KL kávy štvrť KL cukru a do malej šálky 4/5 vody ostatné mlieko.

bluka2
29. nov 2022

@hiro to určite funguje na princípe, že Alzheimera nedostaneš, lebo príde skôr infarkt 🙁

bluka2
29. nov 2022

Ja pijem zvyčajne už 0, prípadne príležitostne tak raz za týždeň 1. Ale bola to dlhá ceste zo +-6 káv /denne pred 10timi rokmi, postupne som sa dostala na 2-3 a teraz konečne toto. Cítim sa omnoho lepšie, než keď som pila veľa kávy.

babulkomale
29. nov 2022

Styri kvalitne espressa, alebo cappuccino ci latte. Kava ma kopu zdravotnych benefitov. Nemusi sadnut kazdemu ale to nemusi cokolvek...

hiro
Autor odpoveď zmazal
barborkabar
30. nov 2022

dve espressá čisté bez mlieka a jednu kávu takú ako kapučíno, to mám rada tak a je mi to optimálne, každému proste vyhovuje niečo iné, ja si neviem predstaviť žeby som pila menej kávy, pretože mávam veľmi nízky tlak

moulin20
30. nov 2022

Denne 2 smrťáky

Strana
z2