Koľko stoja nové zuby?
Zdravím, chcem sa spytat niekto kto si dával robiť nové zuby či by vedel niekto poradiť, priateľ si chce dať spraviť nové zuby celé. Svoje má len nie pekne. Chcel by celé nové pekne zuby. Viete mi povedať koľko by to stalo a pripadne kde. Aby nás to nevyšlo zas 10 000€. Budem vďačná za každú radu. Ďakujem.
@1415091 nie pekné znamená čo? Občas to vyriešia fazety (sú lacnejšie) ale tie sa dajú použiť len vtedy, keď sú zuby zdravé.
Nepekne zuby su čo.Vždy sa snažia zubári zachraniť svoje sú svoje.Poprípade poopravovať.Snad si nencha všetky svoje zuby vytrhať a dať robiť nove.Ved čo sa da zachraniť myslim si že zubár nevytrhne.Ak mu to všetko vytiahne už len proteza alebo do kosti pomocou šrubiek ale toto nie je vhodne pre každeho môžu potom nastať komplikácie a stoji to poriadne tam sa suma šplha okolo 25 tisic na komplet.Riešila som viac alternatív u seba.Naštastie som si svoje dala poopravovať tak len čo mi chybali mi doplnili ale svoje som si nechala len dala opraviť.
Nepekne zuby su čo.Vždy sa snažia zubári zachraniť svoje sú svoje.Poprípade poopravovať.Snad si nencha všetky svoje zuby vytrhať a dať robiť nove.Ved čo sa da zachraniť myslim si že zubár nevytrhne.Ak mu to všetko vytiahne už len proteza alebo do kosti pomocou šrubiek ale toto nie je vhodne pre každeho môžu potom nastať komplikácie a stoji to poriadne tam sa suma šplha okolo 25 tisic na komplet.Riešila som viac alternatív u seba.Naštastie som si svoje dala poopravovať tak len čo mi chybali mi doplnili ale svoje som si nechala len dala opraviť.
@alickapusinka aha jasne rozumiem
@alickapusinka aha jasne rozumiem
@1415091 vždy treba ist najprv na konzultáciu ,dokážu dať celkom presný plán liečby a aj povedia sumu
môjmu známemu stál 7 tisíc. Druhej 15 000. Takže možnosti habadej
@1415091 https://francistident.com/sk/ plus cesta, diaľničná, poistenia… ubytovanie 30€/noc nemusí to byť na prvej návšteve…
Všeobecne cenu si ľahko vyrátaš, pozri cenníky kliník v okolí, fazety alebo zirkónové korunky, rtg a plus niečo… a aj tak je vždy potrebná vstupná konzultácia, čo je a nie je možné urobiť na konkrétnych zuboch (aj keď osobne by som riešila max kompozitom)
Veľa záleží, v akom stave má svoje zuby. Ja to aktuálne riešim, mám vypracovaný plán ošetrenia na sumu 5200€. ale mne podoplna chýbajúce plus predné zirkonove a opravy, reendodoncie porobi, ziadnen implantát prestastie netreba.
Treba ísť na konzultáciu, kde spravia RTG a na základe toho vypracuju plán a stanovia cenu. Je to veľmi individuálne, každý má chrup v inom stave, od toho sa odvija hlavne cena.
dať si urobiť zuby je široký pojem,tak isto je rozdiel,či sú zdravé a len škaredo vyzerajú,alebo vyzerajú zle preto,že sú pokazené.
Musí ísť k nejakému zubárovi najprv a tam sa informovať.Cenu ti nikto nepovie,iba zubár.
Veľa záleží či bude chcieť mostík implantáty ha mám 4 implantáty mostík hore dolné sa len opravovali a stalo ma to 13000 EUR
@1415091 Nech sa spýta na zubnej klinike. Ale pokiaľ sa dá, nech si nechá svoje. Aby to potom neľutoval, poznám pár ľudí čo to ľutujú.
@1415091 riesit sa bude 6 zubov, ,z toho su 2 mostíky po 3 zuby, poisťovňa prispeje 1580, ja zaplatím 2880 približne....zahraničie..........na SK mi to vyčíslili na cca 6000 eur 10 zubov mostik
Dala som si urobiť iba 9 zirkónových koruniek a stálo ma to 5.000 eur. Treba mi ešte 2x dorábanie kostí ( 800 eur), 7 implantátov cca. 4900 eur a 7 koruniek cca. 4000 eur.
Veľa záleží, v akom stave má svoje zuby. Ja to aktuálne riešim, mám vypracovaný plán ošetrenia na sumu 5200€. ale mne podoplna chýbajúce plus predné zirkonove a opravy, reendodoncie porobi, ziadnen implantát prestastie netreba.
Treba ísť na konzultáciu, kde spravia RTG a na základe toho vypracuju plán a stanovia cenu. Je to veľmi individuálne, každý má chrup v inom stave, od toho sa odvija hlavne cena.
@jaga18 môžem sa spýtať, že u koho ste boli? Potrebujem si a aj ja dať spraviť a hľadám nejakého kvalitného ale aj cenovo rozumného
Ja idem v októbri na 3 implantáty a na to mostík plus dole dočasná protéza. Cena 7000😭
Ja od mája riešim horný zirkonovy vrch v Maďarsku,pôvodne mi to vypracovali na 6100 ale s dvomi zubami svojimi som mala problémy ktoré sme museli vyriešiť ešte nad cenový plán tak som to ešte nerátala ale myslím že o cca 600€ sa to predraží ak už žiadne komplikácie nenastanú a samozrejme že aj časovo sme už v sklze ale mne to neponahla

@1415091 Turecko?