icon

Koľko stojí a čo zahŕňa dentálna hygiena?

merlinja
15. jún 2025

Zdravím, chcela by som sa spýtať koľko u vás stojí dentálna hygiena, aká je dĺžka sedenia a čo všetko máte v cene. Mám pocit, že čím menšie mesto, tým služby drahšie - menšia konkurencia? Bola som sa objednať, tak čo očakávať. Ďakujem.

ivka21
15. jún 2025

@merlinja čistenie pieskovanie fluorizacny gel cca 20 min 30e Orava

guudy
15. jún 2025

@merlinja a preco si sa na vsetko nespytala ked si sa objednavala? Nechapem.
Ba - ultrazvukove cistenie, pieskovanie, lestenie, fluoridovanie. 30 min. 80€
Chodim 3x rocne.

mondolina
15. jún 2025

zvyknem byť na dentálnej aspoň 45 min, je dôkladná, čistí aj pod ďasnami. neviem si predstaviť kvalitnú dentálnu za 20 min.
plus pieskovanie. 48€

crazy_cat_lady
15. jún 2025

BA - cistenie/docistenie, pieskovanie, fotenie, lestenie, floridacia - hodina/90 eur

merlinja
autor
15. jún 2025
@guudy

@merlinja a preco si sa na vsetko nespytala ked si sa objednavala? Nechapem.
Ba - ultrazvukove cistenie, pieskovanie, lestenie, fluoridovanie. 30 min. 80€
Chodim 3x rocne.

@guudy Ako vieš, že som sa nespýtala? Chcem porovnať. Čo je na tom nepochopiteľné? Naposledy som bola pred 4 rokmi, nemám nejaké problémy ale chcela som ísť. Viem aj cenu, len ma zarazil ten rozdiel a chcem porovnať s tým čo budem absolvovať ja a čo poskytujú aj inde. Ver mi, že nie všade, pri rôznych službách dostaneš to, čo dostanú aj inde a pod. Preto sa pýtam. Inak vďaka za odpoveď.

merlinja
autor
15. jún 2025
@crazy_cat_lady

BA - cistenie/docistenie, pieskovanie, fotenie, lestenie, floridacia - hodina/90 eur

@mondolina no posledne som bola hodinu a stálo ma to 40€. Teraz mi povedala viac, tak preto chcem porovnať. Ďakujem.

@ivka21 ďakujem

@crazy_cat_lady vďaka

ivka21
15. jún 2025

Dá sa aj preplatiť cez dôveru ak máš app 2x ročne 30e

kateenky
15. jún 2025

@merlinja tak ako píšu baby - ultrazvukové čistenie/dočistenie, pieskovanie, leštenie, floridacia 80 eur. Časovo 45-60 min

laurinka27
15. jún 2025

Ultrazvukové čistenie, pieskovanie, leštenie, fluoridácia + ako darček dostanem mini pastu. :D 45 – 50 minút, 40€, Košice

merlinja
autor
15. jún 2025
@laurinka27

Ultrazvukové čistenie, pieskovanie, leštenie, fluoridácia + ako darček dostanem mini pastu. :D 45 – 50 minút, 40€, Košice

@ivka21 mám Vzp, sa mi zdá, že teraz sa asi znovu dá aj tam, ešte som to nepozerala

@kateenky vďaka

@laurinka27 vďaka
Tak to všetko, čo opisujete som aj ja naposledy absolvovala, aj tú pastu + medzizubnú kefku dostala. Cena od 30 - 90€, ten rozdiel je dosť zarážajúci a rátam teda tak 45-60minút.
Ďakujem krásne všetkým za odpovede.

sweet20
15. jún 2025

Kosice 40 € tak cca 45 min... ale co to zahrna neviem ti tak na rychlo rozpisat... viem, ze odstrani kamen aj vylesti ale robi toho viac

viestta
15. jún 2025
@merlinja

@guudy Ako vieš, že som sa nespýtala? Chcem porovnať. Čo je na tom nepochopiteľné? Naposledy som bola pred 4 rokmi, nemám nejaké problémy ale chcela som ísť. Viem aj cenu, len ma zarazil ten rozdiel a chcem porovnať s tým čo budem absolvovať ja a čo poskytujú aj inde. Ver mi, že nie všade, pri rôznych službách dostaneš to, čo dostanú aj inde a pod. Preto sa pýtam. Inak vďaka za odpoveď.

@merlinja 35€ u mojho zubara, ultrazvuk, pieskovanie, floridacia, som tam nie celu pol hodinu

merlinja
autor
15. jún 2025
@viestta

@merlinja 35€ u mojho zubara, ultrazvuk, pieskovanie, floridacia, som tam nie celu pol hodinu

@sweet20 normálne zvažujem, že si spravím výlet do KE a spojím príjemné s užitočným

@viestta keď nie všetci to robia, idem teraz na "kliniku", kde sú aj zubári a majú aj dentálnu hygienu. Nechcem ale od mojej zubárky prechádzať inam, aj keď som to už zvažovala.

viestta
15. jún 2025
@merlinja

@sweet20 normálne zvažujem, že si spravím výlet do KE a spojím príjemné s užitočným

@viestta keď nie všetci to robia, idem teraz na "kliniku", kde sú aj zubári a majú aj dentálnu hygienu. Nechcem ale od mojej zubárky prechádzať inam, aj keď som to už zvažovala.

@merlinja keby to nas zubar nerobil, hladam hygienistku, ale zatial nebolo treba

mandzula
15. jún 2025

BA cez Zlavomat 39 €, ultrazvuk + pieskovanie, 45 minut.

merlinja
autor
15. jún 2025
@mandzula

BA cez Zlavomat 39 €, ultrazvuk + pieskovanie, 45 minut.

@mandzula tak to u nás nezoženiem :o)

colsami
15. jún 2025

Bratranec pred par dnami nam rozpraval na rodinnom stretku - Presov, 60 euro, hodina, hoc precizne. Ale 60 euro 😅

zuzanka.zuzu
15. jún 2025

Bratislava 120e som tam podľa potreby podľa toho koľko treba ošetrenia 🤷 a čo v tom je netuším lebo chodím do centra kde mi robili aj zuby a keby sa niečo posr*lo tak budem reklamovať veeeľkú sumu 😜 čiže sa o mňa starajú precízne

muchotrafka298
15. jún 2025

Ultrazvuk + manualne docistenie, pieskovanie, airflow za cca 45 minut platim 60 EUR.

guudy
15. jún 2025
@mondolina

zvyknem byť na dentálnej aspoň 45 min, je dôkladná, čistí aj pod ďasnami. neviem si predstaviť kvalitnú dentálnu za 20 min.
plus pieskovanie. 48€

@mondolina v centre, kde chodim hygienicka odporuci interval navstev individualne podla potreby. Pokial clovek chodi v danom intervale, staci tych 30 min. Pokial sa interval natiahne, davaju 45 min termin, pretoze sa ocakava viac prace.
Ja napr chodim 3x rocne kvoli vrodenej tvorbe hustych slin. Zvysok rodiny chodi 2x rocne.

meringe70
15. jún 2025

NMnV, výborná hygienička (z môjho pohľadu fakt dôkladná), cca 45-50 min a do 50€

guudy
15. jún 2025
@merlinja

@merlinja no, kedze si 4 roky nebola na dent. hygiene, tak chapem, ze si ochotna cestovat aj cez pol republiky ;)

merlinja
autor
15. jún 2025
@guudy

@merlinja no, kedze si 4 roky nebola na dent. hygiene, tak chapem, ze si ochotna cestovat aj cez pol republiky ;)

@guudy páči sa mi ako si vždy potrebuješ rypnúť. No nebola, nebolo treba nakoľko kameň, ak bolo potrebné mi odstránila zubárka a nemala som žiaden kaz ani problém, vlastne raz mi vypadla stará, asi desať ročná plomba, tak mi ju urobila. Takže nie, nebola som a ? Neviem ako si prišla na cestovanie, zvažujem len rozdiel v cene - východ 40 a inde dvojnásobok. Či si myslíš, že mi bude za každý rok čo som nebola násobok účtovať? Zbytočne rypeš a domýšľaš.

merlinja
autor
15. jún 2025
@meringe70

NMnV, výborná hygienička (z môjho pohľadu fakt dôkladná), cca 45-50 min a do 50€

@colsami čo miesto, to iná cena.

@zuzanka.zuzu fuu, tak to je dosť.

@muchotrafka298 vďaka

@meringe70 tak dúfam, že aj tu budú dôkladní.

guudy
15. jún 2025
@merlinja

@guudy páči sa mi ako si vždy potrebuješ rypnúť. No nebola, nebolo treba nakoľko kameň, ak bolo potrebné mi odstránila zubárka a nemala som žiaden kaz ani problém, vlastne raz mi vypadla stará, asi desať ročná plomba, tak mi ju urobila. Takže nie, nebola som a ? Neviem ako si prišla na cestovanie, zvažujem len rozdiel v cene - východ 40 a inde dvojnásobok. Či si myslíš, že mi bude za každý rok čo som nebola násobok účtovať? Zbytočne rypeš a domýšľaš.

@merlinja prosim ta, kluuud 🙂
Sama si napisala, ze si mozno spravis vylet do KE a spojis prijemne s uzitocnym… Tak ake moje domyslanie? ;)

jancejance
15. jún 2025
@merlinja

@colsami čo miesto, to iná cena.

@zuzanka.zuzu fuu, tak to je dosť.

@muchotrafka298 vďaka

@meringe70 tak dúfam, že aj tu budú dôkladní.

@merlinja vszp ti preplatí 2x ročne 40e ak máš spravenú preventivku
Ja platím 50e za 30min

merlinja
autor
15. jún 2025
@guudy

@merlinja prosim ta, kluuud 🙂
Sama si napisala, ze si mozno spravis vylet do KE a spojis prijemne s uzitocnym… Tak ake moje domyslanie? ;)

@guudy irónia, kukni tvoj smajlík na konci 🍿

merlinja
autor
15. jún 2025
@jancejance

@merlinja vszp ti preplatí 2x ročne 40e ak máš spravenú preventivku
Ja platím 50e za 30min

@jancejance áno to mi povedala pani na recepcii. To určite využijem.

guudy
15. jún 2025
@merlinja

@jancejance áno to mi povedala pani na recepcii. To určite využijem.

@merlinja 😘

hipka789
2. sep 2025

odporučam zubnu kliniku redaj.. 🙂
www.redaj.sk
@merlinja