Koľko stojí operácia žlčníka?
Dobrý deň chcel by som sa spýtať čo stojí chirurgický zákrok operácia zlcnika a či má niekto skúsenosť z operáciou čo najskôr.Dakujem
@roman39 pred 2r, bola som v štátnej nemocnici a teda neplatila som nič, akurát izbu, keďže som chcela byť sama na izbe... mala som aj lekára vybratého, ani zaňho som nič neplatila... vtedy som šla v pondelok ráno na príjem a vo štvrtok doobedu domov a platila som okolo 46€ - Nová nemocnica Košice
Ja som bola v nemocnici a neplatila som nič - ani za operáciu ani za hospitalizáciu. Termíny sú rôzne, objednáva sa aj 3-6 mesiacov dopredu, v prípade akútneho zoperujú aj skôr… kamoska nechcela čakať, bola na 1 dňovej v súkromnom centre, keďže jej dávali v BA dosť dlhé termíny, platila tuším 1800 EUR, termín mala za týždeň.
Operácia v januári. Neplatilo sa nič.
@roman39 - čerstvá skúsenosť s Nemocnicou v NZ - objednala som sa na operáciu (jednodňová chirurgia), hneď mi dali termín /o cca týždne od objednania/. Operácia 3.4. , odchod domov 04.04. ráno. Platila som za nadštandardnú izbu 35,- EUR. Inak nič.
@silvi70 Ahoj, kde to robia? Na chirurgii? 9.poschodie?
Ja som bola na sukromnej klinike, platila som 100, teraz uz tusim 150 je to
to vies v nasom "uzasnom" zdravotnictve na ktore mnohi nadavaju sa za operaciu v statnom zariadeni neplati nic a aj v nestatnom to vedia spravit cez poistovnu
@roman39 - čerstvá skúsenosť s Nemocnicou v NZ - objednala som sa na operáciu (jednodňová chirurgia), hneď mi dali termín /o cca týždne od objednania/. Operácia 3.4. , odchod domov 04.04. ráno. Platila som za nadštandardnú izbu 35,- EUR. Inak nič.
@silvi70 viete mi dať link na tu nemocnicu ďakujem
@roman39 ved to si nepovedala ze chceš ísť do súkromnej kliniky.
@bielasovicka ja to potrebujem čo najrýchlejšie tak zvažujem všetky možnosti
@silvi70 Ďakujem, lebo aj mna to caka a zvazovala som Kolarovo, nevedela som, že aj tu robia jednodnovku
@suzitok aj ja som zvažovala Kolárovo, manžela tam operovali 2x a boli sme naozaj veľmi spokojní s prístupom k pacientom a aj s výsledkom operácie. Keď som sa dozvedela, že jednodňová chirurgia je už aj v NZ, tak som neváhala ani sekundu. V novembri ma operovali na slepé črevo, všetko bolo OK. Preto som sa pri žlčníku znovu rozhodla pre túto možnosť. S lístkom od všeobecného lekára som išla do Starbecu do chirurgickej ambulancie - tam mi dali termín. Nadštandardná izba sa rieši telefonicky priamo na oddelení - hneď ako budete mať termín operácie - inak sa môže stať, že bude obsadená.
@silvi70 viete mi dať link na tu nemocnicu ďakujem
@roman39 nech sa páči: https://www.nspnz.sk/oddelenie-chirurgicka-klin...
Neviem odkiaľ ste - musíte počítať s tým, že 1 deň pred operáciou budete musieť ísť do nemocnice za anesteziológom...
Jednodnova chirurgia Gynpor na sliaci. Pred 8 rokmi som platila 100€, teraz myslim ze to bude raz tolko. Ale termin operacie som mala do tyzdna..
@roman39 statne nemocnice neplatis nic, dokonca ani v boroch tam len na nadstandard
@roman39 keď je ta operácia akútna, asi máš záchvaty, tak ta mali poslať hneď do nemocnice kam patríš podľa bydliska.
@roman39 mňa tak raz zobrala sanitka z domu, keď som mala zlcnikovy záchvat. Ty hovoríš ze co najrýchlejšie, tak preto si myslím ze to máš akútne. Či?

@roman39 ja som bola pred rokom... zistili mi to, v nemocnici som sa objednala a o 4 dni uz som zlcnik enmala... nestalo ma to nic, iba som mala nadstandardnu izbu, lebo som chcela byt sama, tak za toto som si zaplatila.. ale kazda nemocnica ma iny cennik