icon

Koľko stojí vŕtanie zubu a základná výplň?

3. aug 2025

Zdravím, už asi mesiac ma bolí zub mám tam aj kaz, asi bude treba vŕtať a dať výplň. Som poistená v zdravotnej poisťovni. Viete mi prosím povedať, koľko približne vychádza vŕtanie a výplň, keď chcem len to najzákladnejšie cez poisťovňu?
Stačí mi obyčajná výplň (nemusí byť biela), len aby to prestalo bolieť a zachránil sa zub.
Len by ma zaujímalo že asi koľko € si mám nachystať..
Ďakujem vopred za odpovede ❤️

Strana
z2
kaca222
4. aug 2025
@heln

@nelca84 tak si zagratuluj, potlapkaj po pleci a dakuj prozretelnosti, ze TEBA to neboli.
nie kazdy mame to stastie, za cely zivot som vystriedala vela zubarov, mna to bolelo strasne, pre mna je ta bolest na urovni tyrania. radsej by som sla na kolonoskopiu ako vrtat zub bez anestezy.

@heln nič si z toho nerob. Chcela by som vidieť kvalitu tých výplní, čo majú dotyčné zhotovené 🙂 Lebo som zubárka a viem ako to vyzerá. Máloktorý kaz sa dá kvalitne opraviť bez anestezy. Kvalitne odpovedajúc 21. storočiu. Tipujem, že sú 15 minút na kresle a hotovo

gelifil
4. aug 2025
@kaca222

@heln nič si z toho nerob. Chcela by som vidieť kvalitu tých výplní, čo majú dotyčné zhotovené 🙂 Lebo som zubárka a viem ako to vyzerá. Máloktorý kaz sa dá kvalitne opraviť bez anestezy. Kvalitne odpovedajúc 21. storočiu. Tipujem, že sú 15 minút na kresle a hotovo

@kaca222 presne tak, moja reč...a este sa tu budu z ostatnych vysmievat

weleda123
4. aug 2025

Záleží či máš aj preventívnu prehliadku za minulý rok. Mne napríklad pri vŕtaní injekcie moja zubárka nedáva. Za plombu platím okolo 40-45 eur (robí len biele už). Známa mi však naposledy spomínala (väčšie mesto), že za bielu plombu platila 120 eur. Takže ťažko povedať.

nelca84
4. aug 2025
@weleda123

Záleží či máš aj preventívnu prehliadku za minulý rok. Mne napríklad pri vŕtaní injekcie moja zubárka nedáva. Za plombu platím okolo 40-45 eur (robí len biele už). Známa mi však naposledy spomínala (väčšie mesto), že za bielu plombu platila 120 eur. Takže ťažko povedať.

@weleda123 to ani nepis, lebo to mas urcite nekvalitne spravene 🙈

anonym_468a3c
4. sep 2025

skústne túto kliniku https://prosmile.sk/cennik/ - je drahšia ale my sme celá rodina spokojní

Strana
z2