icon

Koľkokrát je potrebné vypáliť bradavicu dusíkom?

poxinka
27. mar 2025

Chodím na vypaľovanie bradavice na päte koľkokrát ste to absolvovali kým zmizla ja som bola už trikrát a stále je tam

lilianka28
27. mar 2025

Záleží od veľkosti a hĺbky bradavice. Niektoré zmiznú na 1x, iné aj na 5x.
Čiže čím dlhšie si ju "pestuješ", tým to odstránenie trvá dlhšie.
Efektívnejší spôsob ako dusík je laser.

martinmmartin
27. mar 2025

Kazdy inak, podla toho ako to robia, ako dlho to robia, ako hlboko mas koren ..... Sa mozes rovno opytat ako dlho peciete mäso? Pride ti 6 roznych odpovedi od 5 ludi

sandra151
27. mar 2025

Skúšala si inak duofilm? Akože trvalo to dobrý rok kým som sa toho zbavila ale postupns pomohol.

andaluzia12
27. mar 2025

Mne stačilo raz, kurie oko 3x..

natalka13
27. mar 2025

1x

brenkus
12. okt 2025

@poxinka ​Ja som s tým bojoval asi tri-štyri roky. Vypaľované Duofilm, Verumal a ešte jeden taký silný liek... nepamätám, ako sa to volalo, ale po tom to aj vážne bolelo. Stále sa to vrátilo vo väčšej sile. Mal som dokopy päť bradavíc a dve také masívne.
​Nakoniec som na to išiel z opačnej strany, cez alergologičku. Predpísala Valtrex – liek na papilomavírus (na obyčajný herpes). Vybral som dve balenia. Prvé dva týždne trikrát denne dve tablety, potom už len jednu tabletu ráno a večer.
​Začal som v júli a prvá veľká bradavica a jedna malá mi zmizla prakticky hneď. Tá najväčšia mi zmizla až teraz v októbri a mám ešte len také dve malé, smiešne. Stále na to dávam Kolodium forte. Dúfam, že do Vianoc vykapú všetky.