Koľkokrát je potrebné vypáliť bradavicu dusíkom?
Chodím na vypaľovanie bradavice na päte koľkokrát ste to absolvovali kým zmizla ja som bola už trikrát a stále je tam
Kazdy inak, podla toho ako to robia, ako dlho to robia, ako hlboko mas koren ..... Sa mozes rovno opytat ako dlho peciete mäso? Pride ti 6 roznych odpovedi od 5 ludi
Skúšala si inak duofilm? Akože trvalo to dobrý rok kým som sa toho zbavila ale postupns pomohol.
Mne stačilo raz, kurie oko 3x..
1x
@poxinka Ja som s tým bojoval asi tri-štyri roky. Vypaľované Duofilm, Verumal a ešte jeden taký silný liek... nepamätám, ako sa to volalo, ale po tom to aj vážne bolelo. Stále sa to vrátilo vo väčšej sile. Mal som dokopy päť bradavíc a dve také masívne.
Nakoniec som na to išiel z opačnej strany, cez alergologičku. Predpísala Valtrex – liek na papilomavírus (na obyčajný herpes). Vybral som dve balenia. Prvé dva týždne trikrát denne dve tablety, potom už len jednu tabletu ráno a večer.
Začal som v júli a prvá veľká bradavica a jedna malá mi zmizla prakticky hneď. Tá najväčšia mi zmizla až teraz v októbri a mám ešte len také dve malé, smiešne. Stále na to dávam Kolodium forte. Dúfam, že do Vianoc vykapú všetky.

Záleží od veľkosti a hĺbky bradavice. Niektoré zmiznú na 1x, iné aj na 5x.
Čiže čím dlhšie si ju "pestuješ", tým to odstránenie trvá dlhšie.
Efektívnejší spôsob ako dusík je laser.