icon

Koľkokrát ste sa dali zaočkovať proti Covid-19?

3. dec 2023

Kolkokrat ste sa dali zaockovat vakcinou proti covidu? Ako ste spokojne? Ja nadmieru…

lucia13022023
3. dec 2023

@janinah tak vieš, niektorým ľuďom stačí povedat aj to ze od zajtra bude deň 25 hodín trvať a uveria 🤣

babababka
3. dec 2023

3xočkovaná,3 mesiace po 3.očkovaní prekonaný covid.Následky výrazné,úbytok vápnika,pľ.hypertenzia.Neviem,či to zapríčinil covid alebo očkovanie.Už sa neplánujem dať očkovať.Proti chrípke sa neočkujem od r.2002,keď som mala alerg.reakciu.

vevesh
3. dec 2023

Ockovana 0, zatial 1x covid prekonany. Mm 1x ockovany, 3x prekonany. Deti neocko- 2x prekonane. A v triede moje dcery je rodina, ktora je momentalne 7x zaockovana a kovid mali uz cez 12x..

lenkasarka
3. dec 2023

@vevesh 12 x jeden človek ? Ja som pri prvom skoro umrela a následky si nesiem aj po dvoch rokoch.

ivik4
3. dec 2023

Bavim sa nad tymi Vasimi drbnutymi poznamkami koho Vam je luto, ci ockovanych alebo neocko🍿
Ze Vas vobec zaujimaju cudzi ludia 😃
Ze Vas to bavi tolke roky

0silvia0
3. dec 2023

@ivik4 tak niekto uz ma vyssi level bytia, taku vseponimavu vselasku celeho ludstva, chapes😆

ivik4
3. dec 2023

@0silvia0 jak male usoplane deticky revuce na pieskovisku ze kto ma pravdu
Mna druha strana vobec nezaujima

bloger
3. dec 2023

2x a našťastie všeto v poriadku

vevesh
3. dec 2023

@lenkasarka ano, 12x - mali to otestovane a potvrdene...🤷‍♀️🤷‍♀️

elmivelmi
3. dec 2023

@babababka Moja sestra mala tiez po ockovani oravdepodobne riesila tiez ubytok vapnika plus parathormon mala velmi nizky.

majulino
3. dec 2023

@vevesh aj u nás skúsenosť, že po očkovaní, chytala sestra kovid ako ja nádchu. Každú chvíľu

aurinia
3. dec 2023

2x očkovanie, na tretie som neisla a dostala som covid. Po očkovani žiadne problémy, po covide som sa spamätávala rok. Covid mi trval vyše mesiaca a to som mala ľahký priebeh.
Viac sa neplánujem ockovat.

refly
3. dec 2023

3x ockovana, 0x covid
Moje nazory na ockovanie proti tubere alebo borelioze vas nezaujimaju? Ale s liekmi na anginu, co som brala pred 10 rokmi? Cim je covid odlisny..?

victoriab
3. dec 2023

4x ockovanie, 0x covid, dalsie ockovanie uz neplanujem

luccija
3. dec 2023

1x očko COVID ešte pred očkovaním, a druhý x potom... mali sme slabý priebeh len nádchu, muž horší silný kašeľ 2 t bol v posteli

autor
3. dec 2023

@refly tak sa kludne vyjadri aj k tymto ockovaniam😀 samozrejme, ze nas zaujimas celkovo. Aj co mas rada, co ta boli, kde ta bucha 🤣 No ked je raz tema ku Covidu, tak si zaloz temu k inemu ockovanie a pis🫤 Naco vlastne su rozdelene temy, ked mozme do jednej pisat vsetko, ze?

janinah
3. dec 2023

@ivik4 vieš,keď ti na covid zomrie najblizsi človek a ešte ďalší traja z blízkej rodiny,tak sa ta téma covid bude držať do smrti...ze teba druhí cudzíc ludia nezaujímajú svedčí o tvojom EQ,ak vieš,čo to je...tak čo tu vlastne v téme robíš?

janinah
3. dec 2023

@vevesh 7x očkovaný človek na sk? Blud

bloger
3. dec 2023

@janinah Ona nikde nepíše, že ju ľudia nezaujímajú. Len jej prekáža, že sa stále riešia očko a neočko ľudia. Nemyslela to tak.

refly
3. dec 2023

Pointa bola ze akonahle prisiel covid, tak ludia uplne zabudli ze existuju aj ine infekcne ochorenia a lekarsku starostlivost tiez uz mame nejaky piatok. Vsetci sme sto krat ockovani, ale kvoli nejakemu konkretnemu pol bude sveta robit cirkus...

tiezjedna
3. dec 2023

ja ani raz, tiež som nadmieru spokojná👍

mondolina
3. dec 2023

3 x očkovanie, 1 x covid( ľahký priebeh)
žiadne zdravotné následky.

zuzuliennka1
3. dec 2023

1x ockovana ked bolo potrebne sa preukazovat ockovanim🤦🏼‍♀️ 1x prekonany kovid, min. rok, trval asi 6dni dokopy az do uplneho vyliecenia, lahky priebeh

leonie35
3. dec 2023

3 ockovania, 1vy x covid minuly rok v septembri, 2hy x pred mesiacom (dost ma zlozil). Uz neplanujem ockovanie, protu chripke kazdy rok.

mikadooo
3. dec 2023

3. Nie som spokojná ani nespokojná 🤷. Nejak si nelibujem v tom, nechať si pichať do tela, na druhej strane, predýchala som to, vraj očkovanie je lepšie ako choroba...

euka210
3. dec 2023

2x ocko, 1x covid...po druhom ocko(pfizer) mi bolo den horsie ako potom covid samotny. Neriesim spokojnost. Ja som uz otazku okolo covidu uzavrela a uz ho neriesim.
11r neterke vypuklo po 2xcovide autoimunne ochorenie, s kt.bojuju uz 2 roky, takze ockovanie nepovazujem za hlupost...

vevesh
3. dec 2023

@janinah nie na sk, v de. Tu je momentalne 6 davka u rizikovych pacientoch, kedze sa odporuca preocko kazdych 6 mesiacov podla kocha a rizikovi nemci to dodrziavaju do bodky...🤷‍♀️

pkgirl30
3. dec 2023

0 krát očkovaná a kovid raz, pár dní nejaká nádcha

rebrambora
3. dec 2023

3x, covid tiez 3x.
Rok po tom, som mala extremne migreny a pred tym a takisto potom. Vdaka praci som mala moznost nakuknut aky biznis si kto z tohto divadla robil, ale to tu rozpisovat nebudem.

walentina7
Odpoveď bola odstránená