icon

Kolonoskopia v celkovej anestéze

21. nov 2022

Mate niekto skusenosti..v piatok som objednana a ked som videla ako Sajfa z Fun Radia isiel domov ako nadrogovany,tak fuuuuu.... vytriezveli ste rychlo ?haha...

aurelia2000
21. nov 2022

Prečo celková anestézia? To ťa len tak na 15 minút prispia, to nie je anestézia s anestéziológom. No a jasné, po prebudení si trochu otapena, niekto ťa snáď privezie a odvezie.

majka1231990
21. nov 2022

Práve preto som si ten oblbovák nedala pichnúť,dá sa to zvládnuť aj bez toho

athom
Autor odpoveď zmazal
maranco
21. nov 2022
jaris84
21. nov 2022

Áno,budeš oťapena,preto je dobré mať doprovod. Ale vôbec nič si nebudeš pamätať,nič cítiť. Pre mňa najhoršie bolo dostať do seba ten "drink" deň predtým

drakaria
21. nov 2022

Buď rada že máš anestézu ...toto vyšetrenie som ja nedala ...dostali sa do pol čreva a to bol koniec odpadla som od bolesti ale pred tým som revala tak že o mne vedela celá nemocnica fuj ber nikdy viac

att123
Odpoveď bola odstránená
kubkovamama
21. nov 2022

V celkovej anestéze zostavas na oddelení,nejdeš oblbnuta domov🙂Asi si to mýliš,pichnu ti oblbovak a potom si trochu mimo aj pol dňa

janinah
21. nov 2022

@kubkovamama bežné sa o hodinu či dve ide po celkovej anestézii domov.akurat niekto pre pacienta musí prísť a odviezť ho...aj po " oblbovaku" bez celkovej anestéziie sa nesmie šoférovať a potrebuje doprovod domov

kubkovamama
21. nov 2022

@janinah asi ako kde,ale u nás na chirurgii domov až poobede.🤷

jaris84
22. nov 2022

@kubkovamama no asi to nie je takto všade, pretože ja som išla hneď po zákroku domov. Manžel ma čakal na chodbe, dali mu papiere do ruky a išli sme.