icon

Komplikácie s extrasystolami

mirka731
10. máj 2025

Dobrý deň. Je tu niekto kto má potvrdenú komorovu extrasystoliu? Mam na to predpísany betaloc ZOC a Cardilan a tento víkend mi nejak nieje dobre mám pocit že extrasystoly mám dosť často a od kedy to mám potvrdené tak sa len sledujem a potom mám strach že sa mi niečo stane 🤦🏽‍♀️. Vymizne to niekedy ? Alebo sa len treba s tým naučiť žiť ? Alebo to môže prejsť aj do niečoho horšieho ?

Strana
z3
veronika2316
1. aug 2025

Aj ja len pár sekúnd pred

milakeks
1. aug 2025
@miky90

@milakeks ja to cítim tak sekundu dve predtým ako to príde ale ako ty asi nie

@miky90 ako to cítiš?

miky90
2. aug 2025
@milakeks

@miky90 ako to cítiš?

@milakeks to sa veľmi ťažko vysvetľuje

zuzla10
14. aug 2025
@veronika2316

@miky90 čakám výsledky holtera mala som ho skoro pred mesiacom tak som zvedavá

@veronika2316 ja som ho v pondelok odovzdala a za 3dni prisiel vysledok s mdt ste mala?

veronika2316
14. aug 2025
@zuzla10

@veronika2316 ja som ho v pondelok odovzdala a za 3dni prisiel vysledok s mdt ste mala?

@zuzla10 áno mala ale asi som mala nejakú chybu email mi to nezobrazoval

zuzla10
24. sep 2025
@mirka731

@siegi mala som 7 dňový holter pred vianocami a mala som ich za 7 dni do 11 tisíc a tak mi predpísala isoptin ale isoptin prestal zaberat vecer som nemohla zaspať stále mi preskakovalo srdce mala som pocit ťažkých nôh atď tak som šla k dr ako akútny stav tak mi zmenila liečbu. Bola som aj na echo srdca ,srdce mám v poriadku ale aj tam na echu mi vkuse zaznamenavalo extrasystoly....

@mirka731 ahojky ako sa citite teraz, po urcitej dobe a co uzivate na tie extrasystoly a zmizli vam alebo sa zmiernili?

radulkova
24. sep 2025

extrasystoly byvaju aj z nedostatku minerálov - hlavne horčík a draslík

zuzla10
24. sep 2025
@radulkova

extrasystoly byvaju aj z nedostatku minerálov - hlavne horčík a draslík

@radulkova uzivam aj cardilan aj magnosolv o mesiav idem na krv som zvedava ale stres robi velmi vela

radulkova
24. sep 2025
@zuzla10

@radulkova uzivam aj cardilan aj magnosolv o mesiav idem na krv som zvedava ale stres robi velmi vela

@zuzla10 magnosolv nie je vždy dobré riešenie, máte rôzne typy horčíka a najlepšie vstrebatelny (80%, ostatné magnézka vstrebatelnost do 10%) a s najmenším množstvom vedlajších účinkov je bisglycinát, mne velmi pomohol. kupujem značku gym beam

mirka731
autor
25. sep 2025
@zuzla10

@mirka731 ahojky ako sa citite teraz, po urcitej dobe a co uzivate na tie extrasystoly a zmizli vam alebo sa zmiernili?

@zuzla10 zdravím ,bola som aj u psychiatričky a nasadila mi antidepresíva🙂 od kedy ich užívam tak musím poklopat extrasystoly mi pomaly miznú ... Cítim ich minimálne ...

zuzla10
25. sep 2025
@mirka731

@zuzla10 zdravím ,bola som aj u psychiatričky a nasadila mi antidepresíva🙂 od kedy ich užívam tak musím poklopat extrasystoly mi pomaly miznú ... Cítim ich minimálne ...

@mirka731 a ten betaloc a cardilan vam nepomohol vobec ? A co beriete od psych.?

mirka731
autor
25. sep 2025
@zuzla10

@mirka731 a ten betaloc a cardilan vam nepomohol vobec ? A co beriete od psych.?

@zuzla10 pomahal mi aj betaloc aj Cardilan ale keď nasadila antidepresíva tak extrasystoly pomaly ustupovali ..
Teraz ich beriem už mesiac a cítim sa super 👌🏽 a nasadila mi Eliceu 🙂

Strana
z3