Komplikácie s extrasystolami
Dobrý deň. Je tu niekto kto má potvrdenú komorovu extrasystoliu? Mam na to predpísany betaloc ZOC a Cardilan a tento víkend mi nejak nieje dobre mám pocit že extrasystoly mám dosť často a od kedy to mám potvrdené tak sa len sledujem a potom mám strach že sa mi niečo stane 🤦🏽♀️. Vymizne to niekedy ? Alebo sa len treba s tým naučiť žiť ? Alebo to môže prejsť aj do niečoho horšieho ?
@milakeks chuďa no viem ako sa cítiš ja roky sa s tým trápim nech ich je len pár sa to dá keď veľa je to na hlavu a ten strach za té roky som si nato nezvykol ani som sa toho neprestal báť a ani som nikdy nezistil prečo to príde úplne nečakane a aj odíde keby mam deti a starať sa o dakoho neviem lebo mňa vtedy nič nebaví ani jest nič takže ťa chápem dúfam že sa ti polepší ❤️🔥
@miky90 ďakujem veľmi krásne za odpoveď. No je to hrozné tie dni noci ta absolútna bezmocnost .A napriek liečbe. Nechce sa my veriť ze na to neexistuje dačo co zaberie keď nie už lieky tak prečo to nerieši kardiolog inak .Mne už by bolo jedno či zákrok len nech sa už netrápim a hlavne nech som tu pre deti
@milakeks chuďa no viem ako sa cítiš ja roky sa s tým trápim nech ich je len pár sa to dá keď veľa je to na hlavu a ten strach za té roky som si nato nezvykol ani som sa toho neprestal báť a ani som nikdy nezistil prečo to príde úplne nečakane a aj odíde keby mam deti a starať sa o dakoho neviem lebo mňa vtedy nič nebaví ani jest nič takže ťa chápem dúfam že sa ti polepší ❤️🔥
@miky90 Polepšenie a úplne uzdravenie aj Vám Prajem❤️
@miky90 Polepšenie a úplne uzdravenie aj Vám Prajem❤️
@milakeks a koľko ich tak denne cítite mne väčšinou pribúdajú pobede večer najhoršie ale není to pravidlom niekedy od rána celý deň potok chvíľu kľud a zas niekedy len pár za deň to som vďačný za taký deň čím som starší tak horšie mi to pripadá a ako dlho to cítite už na sono srdca ste bola mne zistili zväčšenu ľavú predsieň o 8mm ako je norma nič moc
@milakeks a koľko ich tak denne cítite mne väčšinou pribúdajú pobede večer najhoršie ale není to pravidlom niekedy od rána celý deň potok chvíľu kľud a zas niekedy len pár za deň to som vďačný za taký deň čím som starší tak horšie mi to pripadá a ako dlho to cítite už na sono srdca ste bola mne zistili zväčšenu ľavú predsieň o 8mm ako je norma nič moc
@miky90 mám to tak isto sú dni aj noci keď mám každý 2 3 uder mimo .Áno echo my robili pred pol rokom to bolo ok.
No ja od rana detto😒... Ale uz sa sledujrm dlhsie a vsimla som si, ze sa mj to deje pred splnom. A spln tento mesiac ma byt zajtra, tak uvidim, ci to vymizne.
@milakeks presne aj ja každý jeden deň takto
@veronika2316 veľa ich mate za deň?
@veronika2316 veľa ich mate za deň?
@milakeks áno veľa mne keď to začne vynecháva mi každý druhý alebo tretí úder aj polhodinu vkuse
@milakeks áno veľa mne keď to začne vynecháva mi každý druhý alebo tretí úder aj polhodinu vkuse
@veronika2316 to aj ja keď mám zlý sú ich tisíce vtedy som z toho na palicu mne to vie trvať hodiny aj dní niekdy ale tak ze cca do 5 min ich mam medzi 20-30
@veronika2316 to aj ja keď mám zlý sú ich tisíce vtedy som z toho na palicu mne to vie trvať hodiny aj dní niekdy ale tak ze cca do 5 min ich mam medzi 20-30
@miky90 no ja to mávam každý deň momentálne si dávam ráno a večer polku egiloku ale moc mi nepomáha teda niečo utlmí ale cítim to aj tak
@miky90 čakám výsledky holtera mala som ho skoro pred mesiacom tak som zvedavá
@miky90 čakám výsledky holtera mala som ho skoro pred mesiacom tak som zvedavá
@veronika2316 tak to je divné ze mesiac mne keď dá internista holter na druhý deň ho idem vrátiť a hneď výsledky mam
@veronika2316 tak to je divné ze mesiac mne keď dá internista holter na druhý deň ho idem vrátiť a hneď výsledky mam
@miky90 ja som mala sedemdňový platila som si to sama a tam je lehota mesiac
@miky90 ja som mala sedemdňový platila som si to sama a tam je lehota mesiac
@veronika2316 som si aj myslel a koľko sa s tým trápiš a vek?
@veronika2316 som si aj myslel a koľko sa s tým trápiš a vek?
@miky90 ja mám 30 a mám to rok a pol a mám pocit že sa to skôr zhoršuje a znásobuje lekári to neriešia že si to nemám všímať...
Dobrý deň Prajem. Chcem sa opýtať či pred záchvatom nepravidelného rytmu to už cítite aj hodiny pred tým ze ho budete mat?Umňa je to nevoľnosť na hrudi, bolesti noh a nechutenstvo .Chcela by som vedieť či aj niekto iný to má tak.
Dobrý deň Prajem. Chcem sa opýtať či pred záchvatom nepravidelného rytmu to už cítite aj hodiny pred tým ze ho budete mat?Umňa je to nevoľnosť na hrudi, bolesti noh a nechutenstvo .Chcela by som vedieť či aj niekto iný to má tak.
@milakeks ja to cítim tak sekundu dve predtým ako to príde ale ako ty asi nie

Dobrý deň Prajem.Beriem ráno betaloc polku a cordarone 200.Ten cordarone beriem od začiatku februára co ma pre nepravidelny rytmus srdca brala záchranka.Po čase my bolo od cordaronu lepšie no 1 mesiac dozadu sa to vrátilo v rovnakej intenzite ako predtým robí my to celý deň a aj záchvatovite.Moj kardiolog láme na domnou hlavu ze ako je to možné pri takom silnom lieku ze mam zachvaty.No napriek tomu liečbu nezmenil a trpím denne .Som strašne slabá cítim nevolnost na hrudi tie arytmie a takto to ide deň čo deň.Mám 2 deti musím fungovať ale už ledva vládzem. Je tu niekto kto berie cordarone a taktiež mu nepomáha?