Končí mi karanténa a musím ísť do práce
Vo štvrtok by mi mala končiť karanténa ale vtedy už potrebujem ísť do práce. Neviete ako to je keď potrebujem v štvrtok do roboty či musím sa otestovať? a ak áno tak stačí mi antigenový alebo pcr? nemám už žiadne príznaky nič mi neni a navyše u nas v práci sú aj covidovi takže keď som prekonala podla mna nie je dôvod aby som nemohla už nastúpiť do práce?
@lacibo takze aj u teba to vychadza tak, ze den odberu je den nulty
@maciatkolulu nie len ked mam kontakt, mozem byt aj ja ako ockovana chora, co sa mi aj na vlastnej kozi teraz potvrdilo..takze ano, ked sa pytas, poviem ti to rovno, vzdy ked budu pozitivni, s ktorymi budem v kontakte v robote, chcela by som aj ja, rovnako ako neockovany, sediet doma na plnom plate a cakat ci som neochorela, lebo ked nahodou ano, tak nechcem nic riskovat v suvislosti s vlastnym zdravim a neohrozovat dalsich ludi v okoli..kym sa nepotvrdi, ze nie som chora...a toto bude u nas v robote v podstate teraz celu zimu az do jari, taketo karanteny..tak preco by som sa ja mala citit nesmrtelna...ja si chranim zdravie, neriskujem nic
@sofinkasofinka ja som mala odber 3.11. Tak mi povedali ze 13.11. Je posledny den mojej karanteny...samozrejme ak by som bola posledne 3 dni pred tymto dnom uplne bez priznakov...
@lacibo tak v tom prípade sa testuje, keď budeš chcieť ísť do reštaurácie, testujú sa do práce, testujú sa do kina, všade kam pôjdeš, tak ako sa nudia testovať neockovani, lebo však môžeš aj roznasat, či?
@maciatkolulu ano, malo by sa to zrovnopravnit, podla mna, po skusenostiach aktualnych, ockovani mozu regulerne ochoriet..to ale neznamena, ze som proti ockovaniu, ani ze nie som rada, ze som zaockovana...len vidim ako to v praxi funguje a nepaci sa mi to, ked su neockovani zvyhodnovani v tych pracovnych podmienkach...ale zase testovat denno denne je asi nerealne pre zamestnavatela..riesenim by bolo povinne ockovanie v urcitych kritickych sferach, ako skolstvo, soc.sluzby, kritic.infrastr.,velke strategicke zavody tak aby si boli vsetci rovni v pracovnych podmienkach a nedelili sa zamestnanci nezmyselne na dve kategorie a aby bol udrzany chod organizacie, co je v zaujme celej spolocnosti..ak by niekto fakt nechcel, ok. Ale ked kontakt, tak karantena doma ako aj teraz ale neplatene volno, nie plat...to by bolo spravodlive
@sofinkasofinka ano, ano nulty, mas pravdu, tak to.vychadza, ta pani z RUVZ nam to sama vyratala a povedala ze najskor 14.11. Mozeme ist do prace
@lacibo tak rovnooravnne to nebude
@maciatkolulu co nebude rovnopravne?
@hesloveslo pre teba angína, pre iného smrť. Ale každému sa všetko raz nejakým spôsobom vráti.
Že ty si ideš nakúpiť.. ideš do práce skôr.. neviem načo to tu vôbec píšeš
@lacibo vždy bude niekto zkrivdeny, jednému sa nepáči to a druhému hento, akože ja si fakt nevšíma co môže očkovaný a co neockovany. Lebo to nezmením, mam pravo sa rozhodnúť. Malo by to tak ostať. Mne je fuk, či moja kamarátka, niekto z rodiny, je/nie je očkovaný. Kolega, atď... Neriesim. Ale spravodlivosť medzi ocko a neocko nebude, najmä nie na sk, kde sa závidí ešte aj exekúcia podľa mna🤣🤣🤣🤣🤣
@maciatkolulu aj ja nerobim rozdiely, pretoze uznavam, ze kazdy sa rozhoduje sam a podla svojho vedomia a svedomia..preto ma zaraza nerovny pristup zamestnavatela k zamestnancom, vychadzajuci iba z toho, ako sa ktory zamestnanec rozhodol
@hesloveslo Ja si nemôžem dovoliť byť dlhšie doma už teraz budem maž úbohu vyplatu a kto mi zaplati najom podlžnosti. Nikto... a neni som prvá ani posledna čo si robi karantennu podla seba
Tak si pekne hlúpa, že robiť si karanténu podľa seba🙂mala si šťastie, že si mala slabý priebeh sa naťahujes o jeden, dva dni sú ľudia čo sú doma mesiac
@lacibo tak iných zase udivuje, že o testovaný, neockovany jedinec nemôže nikam.....jednizbacne zaujímavá teória, lebo neockovany človek s čerstvým pcr je zjavne väčšie nebezpečenstvo ako očkovaný, bez ruská v restike a samozrejme bez testu, ak v tomto nájdeš logiku a spravodlivosť...
A keď si taká hrdinka tak nám tu napíš kde pracuješ ;)

@maciatkolulu ved prave, chcela by som vidiet tu lekarku, s ktorou sa ona "tak dohodla"